Από Caudabe μπορεί κάποιος να πει ποιες ειναι οι δύο πιο ανθρεκτικές εκδόσεις; λίγο με τις περιγραφές δε βγάζω άκρη
The Synthesis της Caudabe. Πολύ καλύτερη απ την spigen.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 10/08/2019 - 15:42
Από Caudabe μπορεί κάποιος να πει ποιες ειναι οι δύο πιο ανθρεκτικές εκδόσεις; λίγο με τις περιγραφές δε βγάζω άκρη
The Synthesis της Caudabe. Πολύ καλύτερη απ την spigen.
Δημοσίευση 18/08/2019 - 13:14
Δημοσίευση 18/08/2019 - 13:27
Δημοσίευση 18/08/2019 - 14:51
Δημοσίευση 19/08/2019 - 15:08
Απορώ με τις CAUDABE που δεν σας ενοχλούν τα ξεχειλωμένα πλαινά...
Μιλάμε ούτε λεπτό δεν θα μπορούσα να τις φορέσω, μόνο οι Original της Apple είναι πραγματικά premium και σωστά εφαρμοστές.
Δημοσίευση 19/08/2019 - 15:43
Δημοσίευση 19/08/2019 - 18:55
Δημοσίευση 19/08/2019 - 19:55
Θήκη στα 40€ που δεν προστατεύει το τηλ περιμετρικά είναι κοροϊδία. Και απορώ γιατί αφήνουν ανοιχτό το κάτω? Το λέω επειδή κ εμένα μου αρέσουν ειδικά τα χρώματα τις σιλικόνης.Πάντως για εμένα στο θέμα ομορφιάς και αφής οι θήκες της apple είτε σιλικόνης είτε δερμάτινες είναι ένα σκαλί τουλάχιστον πάνω από οτιδήποτε άλλο. Νομίζω ότι ήρθε πλέον ο καιρός να δοκιμάσω μια σιλικόνης apple αλλά το μόνο που με αποτρέπει είναι το κόστος που ξεπερνάει τα 30€.. Ξέρετε από που μπορώ να βρω σε καλύτερη τιμή; (Η δερμάτινη cape cod blue είναι έρωτας βέβαια αλλά κάνει και 50€)
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Δημοσίευση 19/08/2019 - 20:08
Πάντως για εμένα στο θέμα ομορφιάς και αφής οι θήκες της apple είτε σιλικόνης είτε δερμάτινες είναι ένα σκαλί τουλάχιστον πάνω από οτιδήποτε άλλο. Νομίζω ότι ήρθε πλέον ο καιρός να δοκιμάσω μια σιλικόνης apple αλλά το μόνο που με αποτρέπει είναι το κόστος που ξεπερνάει τα 30€.. Ξέρετε από που μπορώ να βρω σε καλύτερη τιμή; (Η δερμάτινη cape cod blue είναι έρωτας βέβαια αλλά κάνει και 50€)
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
να τσεκαρεις την σελιδα της βονταφον, βγαζει συχνα προσφορες σε original apple
legit
Δημοσίευση 19/08/2019 - 22:09
Δημοσίευση 20/08/2019 - 01:02
κανένα πλαϊνό δεν ξεχειλώνει αν δεν την βγάζεις καθημερινά ,από την άλλη η γνήσιες καλές είναι αλλά με αυτά τα χρήματα μπορείς να βρεις καλύτερη ποιότητα ,προσωπικά μόνο veil έχω γατί με χαλάει όλος αυτός ο όγκος που δίνουν τύπου γνήσιες και μη .
Δημοσίευση 20/08/2019 - 02:33
Μα όντως και γω το ίδιο θέμα έχω.Αμαρτία δηλαδή να φαίνεται το κινητο σαν τίποτα Caterpilar για το εργοτάξιο.Οτι ειναι πανω απο 0.3mm τρώει Χ
Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro
οπως και αμαρτια ειναι και ισως μεγαλυτερη το να σου φαει σκασια και να πληρωνεις 300αρες για να το φτιαξεις.Τελοσπαντων επειδη ειναι καθαρα υποκειμενικο του τι αρεσει στον καθενα και παντα αναλογα με τις αναγκες του υπαρχουν θηκες για ολα τα γουστα εξισου ποιοτικες η και ακομα καλυτερες απο τις μαμισιες.Επισης τα τελευταια 2 χρονια οι κατασκευαστες θηκων καταφεραν και περιορισαν αισθητα τον ογκο με αποτελεσμα η συσκευη να μην δειχνει ογκωδης με την θηκη.
Δημοσίευση 20/08/2019 - 11:10
Δημοσίευση 20/08/2019 - 11:45
Παιδιά μόλις μου έσπασε το klearlook τζάμι για το xs, και πλέον δεν υπάρχει στο amazon. Έψαξα και για Klearlook, Tethys, iCarez, iMOS που μου είχατε προτείνει, αλλα δε μπορώ να βρω από πουθενά να παραγγείλω. Μπορεί να μου δώσει κάποιος ένα link που να στέλνει Ελλάδα?
0 μέλη, 37 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες