Δημοσίευση 31/12/2017 - 12:41
UAG Plasma series review.
Τη ζαχάρωνα καιρό αλλά λόγο του εξτρα όγκου δεν την πήρα ποτέ για το Πλας. Τώρα με το Χ όμως με έπαιρνε άνετα. Έχουμε και λέμε.
Θετικά:
-Εμφάνιση. Πολύ ιδιαίτερη, προσθέτει πολύ στυλ στο Χ και σιγουρα τραβάει τα βλέμματα. Μάλλον είναι love it or hate it στον τομέα αυτό, εγώ είμαι στο love it.
-Προστασία: Το Χ απλά γίνεται τάνκ.
-Αίσθηση: Τρομερή αίσθηση στο χέρι, σφικτή πολύ σε όλες τις πλευρές (πλην του τμήματος που βρίσκεται η θύρα φόρτισης και τα ηχεία). Ο συνολικός όγκος που δίνει στο τηλέφωνο είναι μικρότερος απ ότι περίμενα.
-Λειτουργεί η ασύρματη φόρτιση.
Αρνητικά (ocd alert):
-Η κάτω μεριά όπως προείπα είναι πιο μαλακή και το χείλος κουνιέται με την πιεση του δακτύλου (οι άλλες μεριές όχι).
-Το άνοιγμα για την κάμερα, τον διακόπτη δόνησης και για τη θύρα φόρτισης είναι πιο μεγάλα απ ότι μ’ αρέσουν.
-Προσδίδει αισθητό βάρος στο Χ.
-Το σκληρό πλαστικό στην πλάτη, στα σημεία που η υφή του είναι γυαλιστερή θα αρπάζει γρατζουνιές. Για την ακρίβεια και οι 3 θήκες που άνοιξα στο Παμπλικ είχαν από μια μικρή ατέλεια στο συγκεκριμενο σημείο, και πηρα αυτή με το μικρότερο.
-Το λογότυπο είναι πολύ μεγάλο για τα γούστα μου.
Overall:
Ιδιαίτερη πολύ, αντισυμβατική και εκκεντρική. Εχει της ατέλειές της, αλλά μεχρι στιγμής με εχει κερδίσει. Σίγουρα δε θα μείνει στο ράφι και τη βάζω στο τοπ 2 των θηκών που εχω, μαζί με την anker touch. Να σημειώσω ότι πήρα τη διάφανη η οποία δείχνει πιο όμορφα και σε ασπρο και στο sg iphone μου σε σύγκριση με τη smoke.
Καλή πρωτοχρονιά παιδιά