Τώρα είδα πως η 3D φτάνει μέχρι τις άκρες, θα έχει άραγε θέμα με το bumper της Thanotech?Σε οτι αφορα το iCarez ποιο απο ολα; full coverage glass, tempered glass ή 3D full coverage....μπερδεμα....
Μάλλον 2,5 D για σιγουριά βλέπω να παραγγέλνω.
Δημοσίευση 01/02/2018 - 01:00
Τώρα είδα πως η 3D φτάνει μέχρι τις άκρες, θα έχει άραγε θέμα με το bumper της Thanotech?Σε οτι αφορα το iCarez ποιο απο ολα; full coverage glass, tempered glass ή 3D full coverage....μπερδεμα....
Δημοσίευση 01/02/2018 - 01:25
να σημειωσω παντως τρομερη αποκριση απο orzly(amazon) για ενα απο τα 2 τζαμακια που γεμισαν αερα για αγνωστο λογο(σε φιλου) και μου εστειλαν καινουργια συσκευασια ελλαδα,ενω η αρχικη παραγγελια ηταν για αγγλια.
Δημοσίευση 01/02/2018 - 07:58
Μερικά σχόλια για το support της dbrand.
Τους εστειλα mail ότι το Red Dragon εμφάνιζε μια κόκκινη εντονη γραμμη (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ανέβασα).
Μου είπαν αν θέλω να μου στείλουν αντικατάσταση, αρκεί να επιβαρυνθώ τα μεταφορικά.
Παρακάλεσα αν γίνεται να μου στείλουν το black dragon έναντι του red, μιας και βλέπω σε καποια σημεία εκτος από κοκκινο να γίνεται και ροζ!
Εννοείται το δέχτηκαν και περιμένω μεθαύριο να μου έρθουν τα νεα skins.
Πολύ θετική εμπειρία από το support τους.
Δημοσίευση 01/02/2018 - 07:59
Σε οτι αφορα το iCarez ποιο απο ολα; full coverage glass, tempered glass ή 3D full coverage....μπερδεμα....
Δημοσίευση 01/02/2018 - 09:26
Μένω εξωτερικό φίλε μου, αλλά από όσο είδα υπάρχει και σε eBay.Το 3D icarez πού το βρήκατε; Αν θυμάμαι καλά οταν ειχα τσεκάρει άμαζον δεν έστελνε ελλάδα.
Δημοσίευση 01/02/2018 - 09:47
Έκανα παραγγελία από Amazon icarez, στέλνουν κανονικότατα, αρκεί να είσαι τυχερός και να μην κολλήσει τελωνείο όπως η δίκη μου παραγγελία που κόλλησε 2 εβδομάδες. Και είχα πληρώσει και παραπάνω την DHL για γρήγορη αποστολή.Το 3D icarez πού το βρήκατε; Αν θυμάμαι καλά οταν ειχα τσεκάρει άμαζον δεν έστελνε ελλάδα.
Δημοσίευση 01/02/2018 - 10:41
Δημοσίευση 01/02/2018 - 10:50
Δημοσίευση 01/02/2018 - 11:27
Δημοσίευση 01/02/2018 - 11:54
Καλησπέρα. Καμία καλή βάση αυτοκινήτου (όχι για αεραγωγούς όμως) για iphone X έχει κανείς; Πήρα την Belkin και έπεσα σε παρτίδα με πρόβλημα..Η πρώτη σπασμένη και οι άλλες δύο ραγισμένες μέσα στα κουτιά τους...Ευτυχώς το plaisio άλλαξε αμέσως τις πρώτες 2 και την τρίτη την ανοίξαμε εκεί..Π
Δημοσίευση 01/02/2018 - 12:32
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 01/02/2018 - 13:09
Εχτές το βράδυ φεύγει από το κομοδινο το iPhone X σε μια απόπειρα να το πιάσω στον ύπνο μου και σκάει με την οθόνη κάτω.
Δεν χρειάζεται να πάω ότι όλες μου οι αισθήσεις ξαφνικά ζωντάνεψαν στο 200%.πιάνω αμέσως το τηλέφωνο και αισθάνομαι ένα κρατς κρουτς.
Πάει λέω το σπάσαμε.
Μετά το πιάνω και βλέπω ότι ήταν θριματισμενο όλο το τζάμι μπροστά.
Σηκωνομαι πάω στο φως και ευτυχώς ήταν το τζάμι της Thanotech που για ακόμη μια φορά με έβγαλε ασπροπρόσωπο.Δεν είχε κανένα σημάδι πουθενά ευτυχώς.
Το αφαιρώ και βάζω το iCarez. Να πω εδώ ότι το έβαλα σε ένα λεπτό όπως όλα. Δεν ξέρω γιατί λέγονται διαφορα για οδηγούς και άλλα και θέλει 45 λεπτά για να μπει και άλλα πολλά. Ίσως επειδή έχω βάλει πάρα πολλά δεν ξέρω. Για μένα παίζει ρόλο το καθάρισμα. Έχω δύο δικά μου πανάκια και κρατάω ένα στο ένα χέρι και ένα στο άλλο.
Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με αφήνει να ανεβάσω φωτογραφίες συνεχώς λέει this upload failed. Θα τις ανεβάσω στο Dropbox και θα σας τις ανεβάσω εδώ να τις δείτε.
Αυτα κανουν τα μεγαλα φεγγαρια, αλλη φορα θα σε δενουμε Κωστα . Αν και τωρα εχεις και δευτερο γυαλι backup οποτε εισαι μπαμ.
ΥΓ Παω στοιχημα οτι δεν το ηξερες οτι εχει 2 γυαλια μεσα η συσκευασια
Δημοσίευση 01/02/2018 - 13:18
Αυτα κανουν τα μεγαλα φεγγαρια, αλλη φορα θα σε δενουμε Κωστα . Αν και τωρα εχεις και δευτερο γυαλι backup οποτε εισαι μπαμ.
ΥΓ Παω στοιχημα οτι δεν το ηξερες οτι εχει 2 γυαλια μεσα η συσκευασια
Η αλήθεια όταν μου τα είχες προτείνει πριν μήνες ναι αλλά χτες πάνω και στην ταραχή μου όχι ούτε καν ;-) . Αλλά τα είδα και τα δύο και είπα οκ εδώ είμαστε αν δεν κουμπώσει σωστά το πρώτο έχουμε και δεύτερο ;-).
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες