Setup update:
- White gloss back skin
- UAG plasma case logo delete mod
Δημοσίευση 11/02/2018 - 13:11
Setup update:
- White gloss back skin
- UAG plasma case logo delete mod
Δημοσίευση 15/02/2018 - 01:43
Δημοσίευση 15/02/2018 - 14:55
Πολύ όμορφες και ιδιαίτερες θήκες από την Cover-Up.
Αναλυτικά εδώ: http://www.iphonehel...s-for-iphone-x/
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 15/02/2018 - 14:55
Δημοσίευση 16/02/2018 - 11:58
Η caudabe επεστρεψε στους νορμαλ ρυθμους. 6/2 παραγγελια και πριν απο 10 λεπτα μου την εφερε ο ταχυδρομος. Σημειωση ηρθε με dhl global mail και μπηκε τελωνειο απο γερμανια. Ισως βρην τροπο να επιταχυνουν. Σχετικά με τη θηκη σχετικα ολιγον τι γλυστραει αλλα σχετικα καλο grip. Σε μεγεθος κοντα στην σιλικονατη, πρεπει να ειναι απειροελαχιστα παχυτερη. Σχεδιο μοναδικο και ιδιαιτερο. Ειναι υποτιθεται drop tested στα 2 μετρα αλλα τη φοβαμαι περισσοτερο απο της apple. Εχει ενα μικρο χειλος απο θηκη σε οθονη, θα το δουμε στη πραξη αν και ευχομαι να μη χρειαστει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 16/02/2018 - 12:16
Η caudabe επεστρεψε στους νορμαλ ρυθμους. 6/2 παραγγελια και πριν απο 10 λεπτα μου την εφερε ο ταχυδρομος. Σημειωση ηρθε με dhl global mail και μπηκε τελωνειο απο γερμανια. Ισως βρην τροπο να επιταχυνουν. Σχετικά με τη θηκη σχετικα ολιγον τι γλυστραει αλλα σχετικα καλο grip. Σε μεγεθος κοντα στην σιλικονατη, πρεπει να ειναι απειροελαχιστα παχυτερη. Σχεδιο μοναδικο και ιδιαιτερο. Ειναι υποτιθεται drop tested στα 2 μετρα αλλα τη φοβαμαι περισσοτερο απο της apple. Εχει ενα μικρο χειλος απο θηκη σε οθονη, θα το δουμε στη πραξη αν και ευχομαι να μη χρειαστει.
καλορίζικη, μια φώτο με συσκευη να την δούμε καλύτερα ?
Δημοσίευση 16/02/2018 - 12:26
Με γεια,την έχω βάλει και γω στο μάτι
Αν μπορείς βαλε καμία φορεμένη
Δημοσίευση 16/02/2018 - 13:18
Δημοσίευση 16/02/2018 - 15:47
Ορίστε
Δημοσίευση 16/02/2018 - 16:42
Δημοσίευση 16/02/2018 - 17:06
Δημοσίευση 16/02/2018 - 23:28
Από Spigen ποιαν προτείνεται ; Σε λεπτή
Εγώ πάντως αγόρασα με την μια την thin fit 360 και δεν το μετάνιωσα.
Καλύπτει περιμετρικά την συσκευή, κουμπώνει μπρος και πίσω και έχει 2 τζαμάκια μέσα που εφαρμόζουν ακριβώς στο μπροστά μέρος (όλη η οθόνη ακριβώς δηλαδή πλην του notch που το καλύπτει η θήκη). Αρκετά έως πολύ καλά έκατσε το τζαμάκι.
Λίγο ζόρι για να μπει η θήκη (στο κούμπωμα του μπροστινού μέρους), αλλά αρκετά λεπτή, καλή αίσθηση στο χέρι και φουλ προστασία.
Δημοσίευση 17/02/2018 - 15:00
εχεις λινκ από την θήκη ?Εγώ πάντως αγόρασα με την μια την thin fit 360 και δεν το μετάνιωσα.
Καλύπτει περιμετρικά την συσκευή, κουμπώνει μπρος και πίσω και έχει 2 τζαμάκια μέσα που εφαρμόζουν ακριβώς στο μπροστά μέρος (όλη η οθόνη ακριβώς δηλαδή πλην του notch που το καλύπτει η θήκη). Αρκετά έως πολύ καλά έκατσε το τζαμάκι.
Λίγο ζόρι για να μπει η θήκη (στο κούμπωμα του μπροστινού μέρους), αλλά αρκετά λεπτή, καλή αίσθηση στο χέρι και φουλ προστασία.
Δημοσίευση 17/02/2018 - 16:28
Από Spigen ποιαν προτείνεται ; Σε λεπτή
Liquid armor! Η καλύτερη!
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες