Η Air Skin της Spigen αφήνει γρατσουνιές ; Ξέρουμε ;
Θήκες iPhone Χ/XS
Δημοσίευση 24/07/2018 - 13:32
Ad
Δημοσίευση 25/07/2018 - 08:11
Η Air Skin της Spigen αφήνει γρατσουνιές ; Ξέρουμε ;
Έτσι όπως την «κόβω», αμφιβάλλω. Απλά είναι πολύ λεπτή, με κύρια έμφαση στην εμφάνιση και λιγότερο στην προστασία. Επίσης δεν πρέπει να μαζεύει δαχτυλιές, πιθανότατα λόγω υλικού
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 25/07/2018 - 14:22
2,5 μήνες τη φοράω και τη βγάζω μια φορά τη βδομάδα για καθάρισμα. Κανένα σημάδι μέχρι τώρα.Η Air Skin της Spigen αφήνει γρατσουνιές ; Ξέρουμε ;
Επίσης πολύ καλή επιλογή σε αυτήν την κατηγορία την περιμένω. Έχω πάρει την clear. https://mnmlcase.com.../apple-iphone-x
On iPad Air 2
Δημοσίευση 30/07/2018 - 10:44
Δημοσίευση 04/08/2018 - 04:15
Παιδια μια ερωτηση λιγο γιατι καιγομαι.
Ηθελα να παρω την Mod case της Rhinoshield και βρηκα και το γερμανικο site και το κανονικο αμερικανικο. Να μην τα πολυλογω ενω στο ενα μου εβγαλε πριν πατησω πληρωμη την επωνυμια της εταιριας και τα γραφεια τους στην Γαλλια, μπηκα στο Αμερικανικο δοκιμαζοντας το ιδιο για να δω απο που θα με βγαλει και εκανε αμεσως την πληρωμη και την αγορασα απο το κανονικο θελοντας και μη.
Επειδη η θηκη κοστιζει 35 ευρουλακια, υπαρχει περιπτωση να κανουμε παρτυ με τελωνεια και ιστοριες και να στειλουνε απευθειας απο Αμερικη; Στο FAQ τους λεει οτι για απλες παραγγελιες αποστελουν απο τα γραφεια τους στην Γαλλια για Ευρωπη, ελα ομως που εγω επειδη βιαζομαι ζητησα DHL express (εσπασε αυτη που φοραει το κινητο τωρα και δεν μπορω να την χρησιμοποιησω...)
Ειχε κανεις καμια εμπειρια με την εν λογω εταιρια;
Δημοσίευση 04/08/2018 - 07:18
Παιδια μια ερωτηση λιγο γιατι καιγομαι.
Ηθελα να παρω την Mod case της Rhinoshield και βρηκα και το γερμανικο site και το κανονικο αμερικανικο. Να μην τα πολυλογω ενω στο ενα μου εβγαλε πριν πατησω πληρωμη την επωνυμια της εταιριας και τα γραφεια τους στην Γαλλια, μπηκα στο Αμερικανικο δοκιμαζοντας το ιδιο για να δω απο που θα με βγαλει και εκανε αμεσως την πληρωμη και την αγορασα απο το κανονικο θελοντας και μη.
Επειδη η θηκη κοστιζει 35 ευρουλακια, υπαρχει περιπτωση να κανουμε παρτυ με τελωνεια και ιστοριες και να στειλουνε απευθειας απο Αμερικη; Στο FAQ τους λεει οτι για απλες παραγγελιες αποστελουν απο τα γραφεια τους στην Γαλλια για Ευρωπη, ελα ομως που εγω επειδη βιαζομαι ζητησα DHL express (εσπασε αυτη που φοραει το κινητο τωρα και δεν μπορω να την χρησιμοποιησω...)
Ειχε κανεις καμια εμπειρια με την εν λογω εταιρια;
Η θηκη από όπου και να την παραγγείλεις έρχεται από Γαλλία. Εάν έβαλες DHl λογικά σε 4 μέρες θα την έχεις στα χέρια σου. Εάν έβαζες χωρίς DHL θα εκανε 7 με 8 μέρες(αυτό επειδή ερχεται απο Γαλλία). Δεν θα φας τελωνείο μη φοβάσαι. Εγώ είχα θέμα μα την αν λόγω εταιρία με το tracking τη δεύτερη φορά που παρήγγειλα την solidsuit αλλά ήρθε κανονικά.
Δημοσίευση 04/08/2018 - 08:00
https://www.caudabe....ant=49303218831
Για αυτην τι γνωμη εχετε ? Του φοραγα την Veil Xt αλλα δεν προστατευει κι αφηνει σημαδακια
Δημοσίευση 04/08/2018 - 10:24
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 04/08/2018 - 10:58
https://www.caudabe....ant=49303218831
Για αυτην τι γνωμη εχετε ? Του φοραγα την Veil Xt αλλα δεν προστατευει κι αφηνει σημαδακια
Η χειρότερη θήκη της Caudabe και μέσα στις χειρότερες που κυκλοφορούν.
Δημοσίευση 04/08/2018 - 13:35
Η θηκη από όπου και να την παραγγείλεις έρχεται από Γαλλία. Εάν έβαλες DHl λογικά σε 4 μέρες θα την έχεις στα χέρια σου. Εάν έβαζες χωρίς DHL θα εκανε 7 με 8 μέρες(αυτό επειδή ερχεται απο Γαλλία). Δεν θα φας τελωνείο μη φοβάσαι. Εγώ είχα θέμα μα την αν λόγω εταιρία με το tracking τη δεύτερη φορά που παρήγγειλα την solidsuit αλλά ήρθε κανονικά.
Σε ευχαριστω παρα πολυ!
Δημοσίευση 15/08/2018 - 14:45
(To plus πουληθηκε ετσι με την σπασμενη οθονη)
Μεχρι τωρα οι θηκες που ειχα ηταν οι γνωστες 0.3 χιλ puro caudabe etc κ μια μεμβρανη
Τωρα που πηρα το x ομως ψαχνω κατι λιγο πιο στιβαρο μην την ξαναπαθω παλι κ τρεχω κ δεν φτανω.
Ψαχνω λοιπον μια θηκη μεχρι τα 15€ που να καλυβει το πισω μερος, οχι ογκωδες αλλα οχι παλι κ απο τις λεπτες.
Και επισης ενα καλο τζαμακι. Απλα προτιμω κατι απο σκρουτζ ελλαδα για να ερθει γρηγορα μιας κ τωρα εχω μια κινεζικη θηκη απομιμιση της learher apple που αφηνει το κατω μερος γυμνο
Βασικα μια σαν τις spigen πχ ομως να μην κανει ετσι γρατσουνιτσες στο περιβλημα απο σκονη κτλ
Δημοσίευση 15/08/2018 - 15:32
Καλησπερα στα παιδια, μετα την περιπετεια με το 7 plus που εσπασε η οθονη ειμαι πλεον κ εγω κατοχος ενος iphone x silver! Και 11.3.1 παρακαλω !!!
Μεχρι τωρα οι θηκες που ειχα ηταν οι γνωστες 0.3 χιλ puro caudabe etc κ μια μεμβρανη
Τωρα που πηρα το x ομως ψαχνω κατι λιγο πιο στιβαρο μην την ξαναπαθω παλι κ τρεχω κ δεν φτανω.
Ψαχνω λοιπον μια θηκη μεχρι τα 15€ που να καλυβει το πισω μερος, οχι ογκωδες αλλα οχι παλι κ απο τις λεπτες.
Και επισης ενα καλο τζαμακι. Απλα προτιμω κατι απο σκρουτζ ελλαδα για να ερθει γρηγορα μιας κ τωρα εχω μια κινεζικη θηκη απομιμιση της learher apple που αφηνει το κατω μερος γυμνο
Βασικα μια σαν τις spigen πχ ομως να μην κανει ετσι γρατσουνιτσες στο περιβλημα απο σκονη κτλ
Δες rhinoshield ΚΑΤ εμε
Δημοσίευση 15/08/2018 - 16:24
Καλησπερα στα παιδια, μετα την περιπετεια με το 7 plus που εσπασε η οθονη ειμαι πλεον κ εγω κατοχος ενος iphone x silver! Και 11.3.1 παρακαλω !!!
Ενδεικτικα
σε spigen μπορεις να τσεκαρεις και αλλα μοντελα πχ ultra hybrid, neo hybrid κλπ
σε γυαλακι απο Ελλαδα μαλλον σε αυτο θα πηγαινα. Δεν το εχω δοκιμασει αλλα το εχω δει και μου αρεσε.
Δημοσίευση 15/08/2018 - 17:57
Καταρχας κάνε του μια ασφάλεια στον Ξηρογιαννοπουλο για σπάσιμο και κλοπή...Γύρω στο 30ευρω θα σου βγει.Καλησπερα στα παιδια, μετα την περιπετεια με το 7 plus που εσπασε η οθονη ειμαι πλεον κ εγω κατοχος ενος iphone x silver! Και 11.3.1 παρακαλω !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 15/08/2018 - 18:20
Στον Ξηρογιανοπουλο που λες φιλε μου μπορω να κανω εγω που το αγορασα σφραγισμενο ναι μεν αλλα εχει τιμολογιο σε ονομα αλλου , οχι το δικο μου.
Αγορα εχει ημ/νια 10/08/2018
Καποιος αλλος καμμια προταση παιδια?
εχει καποιος αυτη ? εχει πολυ ογκο ?? https://www.skroutz....k-iPhone-X.html
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 28
0 μέλη, 28 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες