ευχαριστω πολυ.....Οχι ερχεται απο Ολανδια!
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 13/10/2018 - 12:13
ευχαριστω πολυ.....Οχι ερχεται απο Ολανδια!
Δημοσίευση 13/10/2018 - 13:34
Δημοσίευση 13/10/2018 - 13:53
Δημοσίευση 13/10/2018 - 13:56
Πολύ classy!!!! Από τώρα κλαίω τα 150€
Μαύρο είναι το χρώματα της ; Ή σκούρο άλλο χρώμα
Δημοσίευση 13/10/2018 - 17:22
Άρχοντας!
Δημοσίευση 14/10/2018 - 19:38
Εγώ θέλω αυτήν τη θήκη αλλά με λίγη αναζήτηση βλέπω ότι είναι ψιλοαπάτη και δεν υπάρχει όντως το προϊόν.
Μήπως έχει στα υπόψιν του κάποιος για κάτι αντίστοιχο;
Δημοσίευση 14/10/2018 - 21:11
καλησπέρα σε όλο το φορουμ !
Δεν ξέρω αν ποσταρω στο σωστό thread αλλα θέλω την βοήθεια σας.
Προσφατως και συγκεκριμένα στις 7/10 αγόρασα μια μαύρη silicone θήκη για το Iphone X που κατέχω.
Απο την αρχή μου φάνηκε κάπως αλλά δεν έδωσα βάση τις πρωτες μερες.
Σήμερα όμως σε κοινή παρέα ενας γνωστός είχες κ αυτός την ίδια και με έζωσαν τα φίδια, έψαξα και βρήκα....
Για να μην τα πολυ λεω μέχρι καποιος, να μου απαντήσει και να μου πει πως να κινηθώ , είμαι σίγουρος πως έχω αγοράσει θήκη ''μαιμου'' σύμφωνα με αυτό που είδα ,βίντεο στο youtube και διαβάζοντας απαντήσεις στο φόρουμ της apple.
To ερώτημα είναι , τι κάνω τώρα ? πως να κινηθώ ? τι μπορώ να διεκδικήσω ? ΔΕΝ θέλω να την πατήσει κι άλλος κόσμος και να δινει 30ευρα ετσι.
Παρεμπιπτοντως το μαγαζί στο σκρουτζ έχει θετικές αξιολογήσεις αλλά εγώ πήρα πίθηκο αντί για γνήσια θήκη .
Δημοσίευση 14/10/2018 - 21:29
Καταρχάς είσαι σίγουρος ότι το μαγαζί αναφέρει την θήκη σαν γνήσια της Apple?Μπες ξαναδές ώστε να μην παιδεύεσαι τσάμπα.καλησπέρα σε όλο το φορουμ !
Δεν ξέρω αν ποσταρω στο σωστό thread αλλα θέλω την βοήθεια σας.
Προσφατως και συγκεκριμένα στις 7/10 αγόρασα μια μαύρη silicone θήκη για το Iphone X που κατέχω.
Απο την αρχή μου φάνηκε κάπως αλλά δεν έδωσα βάση τις πρωτες μερες.
Σήμερα όμως σε κοινή παρέα ενας γνωστός είχες κ αυτός την ίδια και με έζωσαν τα φίδια, έψαξα και βρήκα....
Για να μην τα πολυ λεω μέχρι καποιος, να μου απαντήσει και να μου πει πως να κινηθώ , είμαι σίγουρος πως έχω αγοράσει θήκη ''μαιμου'' σύμφωνα με αυτό που είδα ,βίντεο στο youtube και διαβάζοντας απαντήσεις στο φόρουμ της apple.
To ερώτημα είναι , τι κάνω τώρα ? πως να κινηθώ ? τι μπορώ να διεκδικήσω ? ΔΕΝ θέλω να την πατήσει κι άλλος κόσμος και να δινει 30ευρα ετσι.
Παρεμπιπτοντως το μαγαζί στο σκρουτζ έχει θετικές αξιολογήσεις αλλά εγώ πήρα πίθηκο αντί για γνήσια θήκη .
Δημοσίευση 14/10/2018 - 21:32
και βέβαια είμαι σίγουρος ότι το μαγαζί την αναφέρει ως γνήσια , άλλωστε δεν θα αγόραζα 30 ευρώ μουφα θήκη ! τι πιστεύεις οτι μπορώ να κάνω ?
Δημοσίευση 14/10/2018 - 21:36
Πες μας το μαγαζί φίλε μου να κανείς δυσφήμηση πρώτον.Δευτερον καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή εδώ:και βέβαια είμαι σίγουρος ότι το μαγαζί την αναφέρει ως γνήσια , άλλωστε δεν θα αγόραζα 30 ευρώ μουφα θήκη ! τι πιστεύεις οτι μπορώ να κάνω ?
Δημοσίευση 14/10/2018 - 22:01
Θα ήθελα να μιλήσω με το κατάστημα πρώτα να δω τι θα μου πουν πριν προβώ σε κάτι τέτοιο, περί δυσφήμησης.
Στο site βέβαια γράφει apple silicone case και τον κωδικό που αναφέρεται η θήκη. Οχι genuine ή OEM .
Ο κωδικός επίσης είναι άλλος στην απόδειξη και άλλος πίσω στο κουτί της θήκης .
Θα ανεβάσω φωτο να δείτε την θήκη και το κουτί να μου πείτε αν εσεις θα το καταλαβαινατε γιατί εγω νιώθω τουλάχιστον χαζός.
Η μαύρη σιλικόνης πχ εχει μαύρα η γκρι κουμπιά στα πλαϊνά ?
Δημοσίευση 14/10/2018 - 23:29
Εγώ θέλω αυτήν τη θήκη αλλά με λίγη αναζήτηση βλέπω ότι είναι ψιλοαπάτη και δεν υπάρχει όντως το προϊόν.
Μήπως έχει στα υπόψιν του κάποιος για κάτι αντίστοιχο;
το μονο που μου ερχεται στο μυαλο
Δημοσίευση 15/10/2018 - 10:46
Θα ήθελα να μιλήσω με το κατάστημα πρώτα να δω τι θα μου πουν πριν προβώ σε κάτι τέτοιο, περί δυσφήμησης.
Στο site βέβαια γράφει apple silicone case και τον κωδικό που αναφέρεται η θήκη. Οχι genuine ή OEM .
Ο κωδικός επίσης είναι άλλος στην απόδειξη και άλλος πίσω στο κουτί της θήκης .
Θα ανεβάσω φωτο να δείτε την θήκη και το κουτί να μου πείτε αν εσεις θα το καταλαβαινατε γιατί εγω νιώθω τουλάχιστον χαζός.
Η μαύρη σιλικόνης πχ εχει μαύρα η γκρι κουμπιά στα πλαϊνά ?
Μαύρα. Επίσης το μήλο πίσω θα πρέπει να είναι προς το γκρι, γιατί ξεχωρίζει σε σχέση με το χρώμα της θήκης.
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Δημοσίευση 15/10/2018 - 13:20
Δημοσίευση 15/10/2018 - 13:28
Ωραία εμένα ήταν γκρι .
Μίλησα με το κατάστημα
100000 συγνώμη μου είπαν όταν τους αραδιασα τα λάθη που είχε η θήκη
Μου είπαν να την στείλω πίσω κ να μου βάλουν τα χρήματα πίσω
Λέτε να κινηθώ κάπως αλλιώς η να λήξει εδω η ιστορία ;
0 μέλη, 26 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες