Είδα το εκθεσιακό στον πάγκο τους και έπαιξα λίγο μαζί του και δεν τρελάθηκα απλά.Εφυγα και στο δρόμο το μετάνιωσα αυτό λέω.Το κινητό που πήρα δεν είναι demoDemo εννοείς εκθεσιακό ;

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 13/11/2017 - 13:37
Ad
Δημοσίευση 13/11/2017 - 13:38
Edit:Το έδωσα κιόλας μην στέλνετε άλλα μηνύματαΜόλις παρέλαβα από media markt αλλά τελικά δεν θα το κρατήσω.Οποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm πριν το ανεβάσω στο insomnia.
iPhone X silver 256gb
Θεσσαλονίκη είμαι.
Καλημέρα
Δημοσίευση 13/11/2017 - 13:47
@eddiedimitris
Το να παρουσιαστει προβλημα στο κινητο ειναι παντα ενα θεμα που υπαρχει οποια συσκευη ηλεκτρονικη και αν παρεις, το οτι εμφανιστηκε ξαφνικα συγκεκριμενο προβλημα
σε καποιες συσκευες στην οθονη ανα τον κοσμο ειναι αρνητικο , ακριβως την ιδια ψυχολογικη πιεση ενιωσα και εγω οταν το διαβασα και με εβαλε σε σκεψεις αν πρεπει τελικα
να το παρω ή να περιμενω λιγο καιρο.......βεβαια οπως εγραψα και πιο πανω εχουμε διαβασει για καθε εκδοση Iphone τοσα αρνητικα στην εκκινηση (βλεπε ....gate) που τελικα
ηταν μεμονομενα περιστατικα και σε πολυ μικρο ποσοστο .
Ειναι καθαρα δικη σου αποφαση αν θες να παρεις η οχι μια συσκευη καινουργια με πιθανοτατα νεα προβληματα που κανεις δεν γνωριζει ακομα ή να περιμενεις να δεις τι θα γινει
σε μερικους μηνες και πως θα αντιμετωπιστει απο τη μαμα εταιρια.
Δεν σου κρυβω πως εχω Iphone απο το iphone 3 και ειχα ολες τις συσκευες πλην της 7 γιατι ηταν το ιδιο τηλεφωνο και δεν πηγα ποτε σε αλλη συσκευη και σημερα διαβαζοντας
το συγκεκριμενο προβλημα στην οθονη παγωσα σκεφτομενος οτι θα δωσω 1200+ και ηταν ισως η πρωτη φορα που περασε στιγμιαια απο το μυαλο μου να παρω ενα samsung s8 plus
οσο και αν απεχθανομαι την συγκεκριμενη εταιρια...ενταξει την ειπα την αμαρτια μου
.
Αν ειναι να σκασεις παντως μην παρεις τιποτα και περιμενε νομιζω ετσι θα εισαι περισσοτερο ηρεμος .
Εγω παντως περιμενω να με καλεσουν για να το παρω και η αληθεια ειναι οτι ακριβως εκεινη τη στιγμη θα το αποφασισω........
@tselpemts
Με εβαλες σε σκεψεις θα παω να δω το demo γιατι δεν το εχω δει απο κοντα και επειδη εχω το 6s plus καλο θα ηταν να το πιασω στα χερια μου πριν το πληρωσω δικιο εχεις.
Οταν το παραγγειλα δεν ειχαν demo τωρα νομιζω ισως εχουν θα παω κοτσοβολο να το δω το απογευμα
Τελευταία επεξεργασία από: zartius, 13/11/2017 - 13:51
Δημοσίευση 13/11/2017 - 13:56
Δημοσίευση 13/11/2017 - 13:56
Εντάξει αυτό είναι θέμα υποκειμενικο.Εγω προσωπικά μόλις βγήκα από το μαγαζί έλεγα πόσο μακακας ειμαι που έδωσα 1400 ευρώ.Αστο.@tselpemts
Με εβαλες σε σκεψεις θα παω να δω το demo γιατι δεν το εχω δει απο κοντα και επειδη εχω το 6s plus καλο θα ηταν να το πιασω στα χερια μου πριν το πληρωσω δικιο εχεις.
Οταν το παραγγειλα δεν ειχαν demo τωρα νομιζω ισως εχουν θα παω κοτσοβολο να το δω το απογευμα
Δημοσίευση 13/11/2017 - 14:12
Δημοσίευση 13/11/2017 - 14:28
Απλά ακόμα δεν έχω καταλάβει σε τι ποσοστό εμφανίζει αυτή την πράσινη γραμμή...
Έχει ήδη αναφερθεί οτι είναι περίπου 30-40 κομμάτια ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ μέσα στα 3-4 Εκατομμύρια που έχουν πουληθεί, ποσοστό πολύ κάτω απο 1%. Εν ολίγοις, περισσότερες πιθανότητες έχεις πηγαίνοντας να το πάρεις, να σου πέσει μια γρια που ποτίζει το λουλούδια της στο μπαλκόνι στο κεφάλι, παρά να δείς την πράσινη γραμμή !
Δημοσίευση 13/11/2017 - 14:31
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 13/11/2017 - 14:49
Παιδιά μια ερώτηση.Για ένα iPhoneΧ από Αμερική , να είναι της T-mobile version για να παίζει Ελλάδα ;;
Ευχαριστώ
At&t η T-mobile
Δημοσίευση 13/11/2017 - 14:53
Απλά ακόμα δεν έχω καταλάβει σε τι ποσοστό εμφανίζει αυτή την πράσινη γραμμή...
αυτό που πρέπει να μας ανυσυχεί είναι ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος που μπορεί να προκάλεσει τη πράσσινη γραμμή μπορεί να γίνει και μετά από 1 μήνα χρήσης. υπήρχε και παλιότερα στα samsung ενώ κάπου διάβασα ότι μπορεί να φτιαχθεί και με αναβάθμιση λογισμικού...
Δημοσίευση 13/11/2017 - 15:21
Παιδιά μια ερώτηση.Για ένα iPhoneΧ από Αμερική , να είναι της T-mobile version για να παίζει Ελλάδα ;;
Ευχαριστώ
Δε παίζουν πλέον ασυμβατότητες με τις μπάντες κτλ.
Απλά για της T-Mobile συγκεκριμένα, η αγορά πρέπει να γίνει απο Apple Store διαφορετικά θα μπλέξεις με κλειδωμένο.
Δημοσίευση 13/11/2017 - 15:28
Έχει ήδη αναφερθεί οτι είναι περίπου 30-40 κομμάτια ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ μέσα στα 3-4 Εκατομμύρια που έχουν πουληθεί, ποσοστό πολύ κάτω απο 1%. Εν ολίγοις, περισσότερες πιθανότητες έχεις πηγαίνοντας να το πάρεις, να σου πέσει μια γρια που ποτίζει το λουλούδια της στο μπαλκόνι στο κεφάλι, παρά να δείς την πράσινη γραμμή !
Δεν το ειπες καλα.....περισσοτερες πιθανοτητες εχει να βγει η πρασινη γραμμη σε καποιον παρα να παμε εμεις και να βρουμε Χ στην αγορα
Τελευταία επεξεργασία από: zartius, 13/11/2017 - 15:29
Δημοσίευση 13/11/2017 - 15:39
το να πιασεις 5ρι στο τζοκερ (χωρις το τζοκερ)
οποιος παρε iphone 10, ας παιξει και κανενα τζοκερ!
Τελευταία επεξεργασία από: paparainbow, 13/11/2017 - 15:40
legit
Δημοσίευση 13/11/2017 - 15:53
Άκρα του τάφου σιωπή σήμερα από παραλαβές... Δεν βλέπω ιδιαίτερη κινητικότητα!
Δημοσίευση 13/11/2017 - 16:04
Άκρα του τάφου σιωπή σήμερα από παραλαβές... Δεν βλέπω ιδιαίτερη κινητικότητα!
E, και την περασμένη βδομάδα, νομίζω οτι γύρω Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή έσκασαν οι περισσότεροι τυχεροί, οπότε ας κάνουμε (κι άλλη) υπομονή !
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 24
0 μέλη, 24 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες