iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 13/11/2017 - 16:10
Απλά!
Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου, ένα πραμα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 13/11/2017 - 16:18
Με τον παρα στο χερι που λες και συΑπό Κύπρο Λεμεσό, δίπλα στα δικαστήρια άνοιξε ένα κατάστημα με προϊόντα Apple! Έχει το iPhoneX 64gb 1349€ και το iPhoneX 256gb 1699€...! Τα έχει ετοιμοπαράδοτα και σε αυτές τις τιμές επειδή « κανένας άλλος στην Κύπρο τώρα δεν τα εσχ ρε κουμπάρε!»
Απλά!
Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου, ένα πραμα!
Δημοσίευση 13/11/2017 - 16:20
Γεια σας παιδιά!
Παρακολουθώ εδώ και καιρό το thread και είπα να στείλω το πρώτο μου μήνυμα!
Έχω κάνει παραγγελία το iPhone X 64 GB Silver στις 27/10 στις 10:20 το πρωί online από το Πλαίσιο με αποστολή στο χώρο μου. Με πήραν τηλέφωνο την Παρασκευή 10/11 στις 20:00 για να με ρωτήσουν εάν ισχύει η παραγγελία και εάν ναι τότε η αποστολή θα γίνει την Τρίτη 14/11. Το μόνο που με απασχολεί είναι εάν έκανα καλά παραγγέλνοντας τα 64 GB. Επειδή μου αρέσει να κρατάω όλες τις φωτογραφίες στη συσκευή και σε συνδυασμό με την υψηλή ανάλυση σε φωτο κ βίντεο φοβάμαι μην εξαντληθεί γρήγορα η χωρητικότητα. Τη στιγμή όμως που έδινα την παραγγελία μου φάνηκαν πολλά τα 1400 Ευρώ για το 256. Όπως και να 'χει, θα το δούμε στην πορεία. Ελπίζω και οι υπόλοιποι να ενημερωθείτε σύντομα!
Δημοσίευση 13/11/2017 - 16:26
Εγώ αν όλα πάνε καλά εγώ θα έχω σε λίγο καιρό το 256g στην αρχή πήγαινα για το space grey αλλά είδα από κοντά το silver και κόλλησα.
Προσωπική μου γνώμη πάνε στα 256gb
Δημοσίευση 13/11/2017 - 16:28
Πιστεύω είναι υπεραρκετάΓεια σας παιδιά!
Παρακολουθώ εδώ και καιρό το thread και είπα να στείλω το πρώτο μου μήνυμα!
Έχω κάνει παραγγελία το iPhone X 64 GB Silver στις 27/10 στις 10:20 το πρωί online από το Πλαίσιο με αποστολή στο χώρο μου. Με πήραν τηλέφωνο την Παρασκευή 10/11 στις 20:00 για να με ρωτήσουν εάν ισχύει η παραγγελία και εάν ναι τότε η αποστολή θα γίνει την Τρίτη 14/11. Το μόνο που με απασχολεί είναι εάν έκανα καλά παραγγέλνοντας τα 64 GB. Επειδή μου αρέσει να κρατάω όλες τις φωτογραφίες στη συσκευή και σε συνδυασμό με την υψηλή ανάλυση σε φωτο κ βίντεο φοβάμαι μην εξαντληθεί γρήγορα η χωρητικότητα. Τη στιγμή όμως που έδινα την παραγγελία μου φάνηκαν πολλά τα 1400 Ευρώ για το 256. Όπως και να 'χει, θα το δούμε στην πορεία. Ελπίζω και οι υπόλοιποι να ενημερωθείτε σύντομα!
Ειχα 128 πριν και ποτε δε περασα τα 35 ενώ ειχα πολλές εφαρμογές που δε χρησιμοποιούσα
Κατα τα αλλα περιμενω και εγω SG 64 απο 27/10 9.30 public
Δημοσίευση 13/11/2017 - 16:33
Πιστεύω είναι υπεραρκετά
Ειχα 128 πριν και ποτε δε περασα τα 35 ενώ ειχα πολλές εφαρμογές που δε χρησιμοποιούσα
Κι εγώ περιμένω από public και δεν βλέπω προκοπή ...
Δημοσίευση 13/11/2017 - 16:34
Εάν έχεις αποφασίσει να δώσεις 1200€ στα +200 του 256 θα κολλήσεις; 190gb επιπλέον είναι μεγάλη υπόθεση.
Εγώ αν όλα πάνε καλά εγώ θα έχω σε λίγο καιρό το 256g στην αρχή πήγαινα για το space grey αλλά είδα από κοντά το silver και κόλλησα.
Προσωπική μου γνώμη πάνε στα 256gb
Ήδη τα 1200 Ευρώ είναι περίπου 240 Ευρώ παραπάνω από το ποσό που είχα υπολογίσει ότι θα έδινα φέτος για κινητό (αλλάζω από 6 plus 64 GB). Οπότε προσθέτοντας σε αυτά άλλα 200 Ευρώ μου φάνηκε πολύ. Αυτή τη στιγμή μια χαρά βολεύομαι με τα 64 GB (έχω περίπου τα μισά ελεύθερα) αλλά δεν γνωρίζω καθόλου τι θα γίνει με το καινούργιο.
Δημοσίευση 13/11/2017 - 16:42
Πιστεύω είναι υπεραρκετά
400MB for 60 seconds in 4K at 60FPS. Κάντε τους υπολογισμούς
Δημοσίευση 13/11/2017 - 16:51
αυτό που πρέπει να μας ανυσυχεί είναι ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος που μπορεί να προκάλεσει τη πράσσινη γραμμή μπορεί να γίνει και μετά από 1 μήνα χρήσης. υπήρχε και παλιότερα στα samsung ενώ κάπου διάβασα ότι μπορεί να φτιαχθεί και με αναβάθμιση λογισμικού...
Αυτό για τον ένα μήνα μετά πως προκύπτει, αφου κανείς καταναλωτής στον κόσμο δεν έχει το τηλέφωνο παραπάνω απο δέκα μέρες ? Εγώ νομίζω πάντως οτι κακώς αγχώνονται, όσοι αγχώνονται, για την πράσινη γραμμή. Είναι απειροελάχιστο το ποσοστό και στην τελική πάντα, όταν παίρνουμε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ προιόν, υπάρχει και μια πολύ μικρή πιθανότητα να πέσουμε σε ελαττωματικό απο τη μάνα του. Γι'αυτό υπάρχουν οι εγγυήσεις ! Το πας πίσω και τελείωσε.
Τώρα, για αυτούς που ανησυχούν, λογικά, οτι μπορεί να μην υπάρχει διαθέσιμη συσκευή αντικατάστασης, ρωτάς πότε θα έρθει η αντικατάσταση και το κρατάς μέχρι τότε, να κάνεις τη δουλειά σου. Μιια πράσινη γραμμούλα στο πλάι είναι (με πιθανότητα λιγότερη του 1% να σου τύχει), ρε παιδιά, δεν είναι και ολική καταστροφή. Μην ψάχνετε λόγους να αγχώνεστε άδικα !
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 13/11/2017 - 16:52
Δημοσίευση 13/11/2017 - 16:51
Οι εποχες αλλαζουν μαζι τους και η χωριτικοτητα του οπτικοασκουστικου υλικου των συσκευων..Αν εμενε ιδια, θα ειχαμε να διαλεξουμε αναμεσα σε iphone των 8, 16 και 32 gb. Αλλα προφανως τα δεδομενα ειναι διαφορετικα. Και εχει να κανει και με τη χρηση του καθενος. Για τον πατερα μου ενα τηλεφωνο με 4 gb θα ηταν υπεραρκετο, για μενα οκ ειναι τα 256, για να μαι ανετα να αποθηκευω οσο μεγαλα βιντεο θελω, να κατεβαζω τις εφαρμογες που θελω χωρις να βλεπω το δεν υπαρχει επαρκης χωρος στη συσκευη, να εχω ολη τη βιβλιοθηκη των φωτογραφιων μου, τα pdf που χρειαζομαι παντα μαζι μου κτλ. Προσωπικα, πηρα το 256αρι για να εχω το κεφαλι μου ησυχο, τα 200 ευρω παραπανω ειναι μικρο τιμημα για την τεραστια πολυτελεια να μη χρειαζεται να σβηνω καθε τρεις και λιγο και να μην εχω τετοιες εννοιες στο κεφαλι μου.
Καλως η κακως οταν ενα iphone καλειται να παιξει ρολο υπολογιστη που διευκολυνει τις ζωες μας εχοντας το σχεδον ολο το 24ωρο πανω μας και εξυπηρετει μια τεραστια γκαμα αναγκων, απο σκανερ και φωτογραφικη μηχανη μεχρι στουντιο επεξεργασιας βιντεο και ο,τι αλλο μπορει να θελησει ο καθενας, καλο ειναι να επιλεγουμε το μοντελο που οντως θα διευκολυνει καλυτερα τη ζωη μας και δεν θα μας δενει τα χερια οταν θα το χρειαζομαστε. Την ειχα πατησει αγοραζοντας το πρωτο μου ιphone και ipad με τις μικροτερες διαθεσιμες χωριτικοτητες, επειδη τσιγκουνευτηκα τοτε να δωσω παραπανω. Ειδικα το ipad, σε λιγοτερο απο χρονο μπηκε στο ντουλαπι καθως με τη μικρη χωριτικοτητα κι μετά από ενα update ηταν σχεδον αδυνατο να κανω και να κατεβασω οτιδηποτε.
Τελευταία επεξεργασία από: Gladstone, 13/11/2017 - 16:59
Δημοσίευση 13/11/2017 - 16:54
Δημοσίευση 13/11/2017 - 16:59
Δημοσίευση 13/11/2017 - 17:02
Καλησπέρα και από εμένα. Επειδή κουραστικά να περιμένω τις προπαραγγελίες, βγήκα έξω την Παρασκευή και από Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη που έψαχνα δεν έβρισκα τπτ. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία! Σταμάτησα για πλάκα περισσότερο στον Γερμανό επι της Καλλιρόης και ρώτησα αν είχαν ένα silver 64αρι. Μου είπαν πως έχουν ένα κομμάτι (το μοναδικό είπαν) πλήρωσα και έφυγα. Τόσο απλά. Ψάξτε στα πιο άκυρα καταστήματα κυρίως Cosmote-Γερμανό. Δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου αλλά από προσωπική (πλέον) εμπειρία φαντάζομαι πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να βρείτε σε αυτά. Εύχομαι κουράγιο και καλές παραλαβές!
Σωστή σκέψη . Μην ξεχνάμε οτι ειναι το ακριβότερο κινητό και η ζήτηση θα ειναι μηδαμινή απο τους πελάτες που μπαίνοβγαινουν.
Δημοσίευση 13/11/2017 - 17:04
Καλησπέρα και από εμένα. Επειδή κουραστικά να περιμένω τις προπαραγγελίες, βγήκα έξω την Παρασκευή και από Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη που έψαχνα δεν έβρισκα τπτ. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία! Σταμάτησα για πλάκα περισσότερο στον Γερμανό επι της Καλλιρόης και ρώτησα αν είχαν ένα silver 64αρι. Μου είπαν πως έχουν ένα κομμάτι (το μοναδικό είπαν) πλήρωσα και έφυγα. Τόσο απλά. Ψάξτε στα πιο άκυρα καταστήματα κυρίως Cosmote-Γερμανό. Δεν θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου αλλά από προσωπική (πλέον) εμπειρία φαντάζομαι πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να βρείτε σε αυτά. Εύχομαι κουράγιο και καλές παραλαβές!
Με γεια σου και να το χαρείς ! Γενικά, απο οτι βλέπω αυτό είναι το καλύτερο σύστημα, κυρίως Cosmote, Vodafone αλλά και Γερμανό, αρκετοί απο εδώ στάθηκαν τυχεροί. Νομίζω όμως οτι σχεδόν όλοι ήθελαν 64ρι κι εγω αν ήθελα 64ρι είχα δυο ευκαιρίες να το πάρω (οι οποίες όμως αν δεν το έπαιρνα εγώ θα πήγαιναν αλλού, γι'αυτό και δεν το ανέφερα εδώ να βοηθήσω κάποιον) . Για 256ρι όσοι ψάχνουμε, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, ακόμα και με αυτό τον τρόπο. Για να δούμε αυτή τη βδομάδα...
Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 13/11/2017 - 17:06
Δημοσίευση 13/11/2017 - 17:06
Το θέμα Μας τωρα δεν ειναι η χωρητικότητα ,το χρωμα, τα προβλήματα που μπορει να εχει.
Αυτο που μας αφορά εδω ειναι αν θα το βρούμε επιτέλους να το αγοράσουμε στην Ελλάδα.
Τελευταία επεξεργασία από: Filipp6, 13/11/2017 - 17:11
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23
0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες