Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2386   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 13/11/2017 - 23:40

Για ομαλοποίηση της κατάστασης απο τη νέα χρονιά το πιστεύω απο λίγο ως καθόλου. Ιανουάριος, Φεβρουάριος και Μάρτιος είναι σχεδόν νεκρές καταναλωτικές περίοδοι. Εγώ πιστεύω ότι μέχρι τέλος Νοεμβρίου, αρχες Δεκέμβρη θα έχουν καλυφθεί όλες οι προπαραγγελίες παντού και είμαι σίγουρος οτι ο στόχος της apple είναι γύρω στα μέσα του Δεκέμβρη να υπάρχει στοκ σε όλο τον κόσμο. Η Χριστουγεννιάτικη αγορά είναι τεράστιας σημασίας σε όλον τον πλανήτη για τις εταιρείες και ενα iphone που πουλιέται στην Ελλάδα ή τη Μάλτα βάζει στα ταμεία της apple ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια λεφτά με ενα που πουλιέται στην Αμερική ή την Κίνα ! :)

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 13/11/2017 - 23:41

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2387   karapiperim

karapiperim

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2017 - 23:41

Αν αυτό κατάλαβες με τα παραπάνω τότε οκ....! Φίλε μου τα εμιράτα το ντουμπάι το λουξεμβούργο οι σκανδιναβικές χώρες και άλλα πολλά μέρη έχουν σαφώς καλύτερες οικονομίες καταναλωτικό κοινό που ειναι γεμάτο luxury brands τα οποία πολλά απο αυτά πρωτοπαρουσιάζονται εκει πέρα κιόλας για λόγους διαφήμησης και εκτός απο αυτό με βάση την λογική σου την παραπάνω ο μισθός στην Ελλάδα ειναι 500 φορές πιο μεγάλος απο τον μέσο μισθό στην Κίνα. επίσης ίσως και 300 φορές παραπάνω απο την Ινδία. Ναι για την δική μας την μικρή και ταπεινή Ελλαδίτσα μιλάω.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να κοιτάς και κοιτάζει και η κάθε πολυεθνική ειναι πόσοι αγοράζουν σε σχέση με τον πλυθισμό μίας χώρας. Κοινός αν σε μία χώρα 5,000,000 κατοίκων αγοράσουν 50,000 άτομα κάτι τότε ειναι σούπερ....και τα λοιπα....!!!

#2388   Panos1441

Panos1441

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 13/11/2017 - 23:49

Αν αυτό κατάλαβες με τα παραπάνω τότε οκ....! Φίλε μου τα εμιράτα το ντουμπάι το λουξεμβούργο οι σκανδιναβικές χώρες και άλλα πολλά μέρη έχουν σαφώς καλύτερες οικονομίες καταναλωτικό κοινό που ειναι γεμάτο luxury brands τα οποία πολλά απο αυτά πρωτοπαρουσιάζονται εκει πέρα κιόλας για λόγους διαφήμησης και εκτός απο αυτό με βάση την λογική σου την παραπάνω ο μισθός στην Ελλάδα ειναι 500 φορές πιο μεγάλος απο τον μέσο μισθό στην Κίνα. επίσης ίσως και 300 φορές παραπάνω απο την Ινδία. Ναι για την δική μας την μικρή και ταπεινή Ελλαδίτσα μιλάω.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να κοιτάς και κοιτάζει και η κάθε πολυεθνική ειναι πόσοι αγοράζουν σε σχέση με τον πλυθισμό μίας χώρας. Κοινός αν σε μία χώρα 5,000,000 κατοίκων αγοράσουν 50,000 άτομα κάτι τότε ειναι σούπερ....και τα λοιπα....!!!

Δεν διαφωνούμε πουθενά και από την αρχή κατάλαβα αυτό που είπες.

#2389   karapiperim

karapiperim

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 00:00

Ok Ο μόνος λόγος που ασχολούνται με τις μεγάλες χώρες ειναι ξεκάθαρα γιατί πρέπει για το πρεστίζ να φαίνονται οτι πουλάνε παραπάνω κομάτια. Κάπου διάβασα οτι το μάρκετινγκ της Apple ειναι τόσο τεράστιο πλέον που ένας οικονομικός αναλυτής της Wall Street είπε πως λόγο της τεχνιτής έλειψης που δημιούργησε η Apple στο Iphone x, έγινε τόσο ανάρπαστο το προιόν που χάρη σε αυτό ανέβηκε η μετοχή της περι τα 25 δολλάρια και αυτό την οδήγησε στο να φτάσει την συνολική ονομαστική αξία την Apple στο ένα τρίς κοντά. Εν συνεχεία τόνισε οτι ειναι η μοναδική εταιρεία που μπορεί να βγάλει 400 δίσ δολλάρια χωρίς να πουλήσει τίποτε ενώ αν πουλούσε και κάλυπτε την ζήτηση θα έβγαζε περίπου τα μισά. Φυσικά μπορεί να πεί κανείς χρηματηστήριο ειναι μία ανεβαίνει μία κατεβαίνει αλλά όλο αυτό ειναι μία τεράστια αλήθεια περι τεχνιτής έλειψης τεμαχίων.....!! Οι άνθρωποι δημιούργησαν το πιο ακριβό προιόν με το ελάχιστο έξοδο...και εν συνεχεία αρνούνται να το πουλήσουν και εμείς γράφουμε θέματα σαν αυτό εδώ για το πού μπορείς να το βρείς και να το πάρεις...!!!! Νομίζω οτι απλά πρέπει να πάμε να αγοράσουμε 1400 ευρώ σε μετοχές της Apple και να γίνουμε μέτοχοι απο το να αγοράζουμε τα προιόντα της αν θέλόυμε να κάνουμε κάτι καλό για τον ευατό μας....και να ανεβάζουμε θέματα του στύλ ελπιζω  να πουλήσουμε πιο ακριβά του χρόνου ή να μην βγεί κανένα κομάτι τον πρώτο μήνα, να δούμε χιλλίαδες άτομα ουρά έξω απο τα Apple store και τα λοιπα...!!

#2390   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1448 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 00:02

Δηλαδή ποσά x πιστεύετε ότι θα πουληθούν στην Ελλάδα; Γιατί άλλο έχουν ξεπουληθεί 2000 και άλλο 200Κ. Άλλωστε πέραν από τη μικρή αγοραστική δύναμη το 80% των καταναλωτών προτιμούν η μπορούν Android

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#2391   karapiperim

karapiperim

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 00:05

Εγώ πιστεύω οτι ο Έλληνας επειδή ειναι επιδειξίας θέλει και θα συνεχίζει να θέλει να το παίρνει όσο και να ακριβαίνει καθώς έχει στο μυαλό του οτι πήρα ένα κινητό που θα το έχουν ελάχιστοι και θα ξεχωρίζω...το πρόβλημα ειναι οτι έτσι σκεφτόμαστε όλοι οι Έλληνες και στο τέλος το παίρνουμε όλοι. Κάτσε να δείς που θα περνάει στο τέλός κανένα android και θα λέμε ρε σύ τι κινητο ειναι αυτό? :P

#2392   Kourkoubas

Kourkoubas

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 14/11/2017 - 08:00

Δηλαδή ποσά x πιστεύετε ότι θα πουληθούν στην Ελλάδα; Γιατί άλλο έχουν ξεπουληθεί 2000 και άλλο 200Κ. Άλλωστε πέραν από τη μικρή αγοραστική δύναμη το 80% των καταναλωτών προτιμούν η μπορούν Android

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Αν υπάρχει στοκ στα μαγαζιά τις γιορτές σίγουρα θα φτάσουμε έναν αριθμό 18-20 χιλιάδες Iphone X μέχρι το τέλος του χρόνου . Τα περισσότερα μαγαζιά το δίνουν με 36 ή 48 δόσεις κι ο Έλληνας έχει πολύ τη φιλοσοφία της δόσης. 

Αυτό που μου κάνει εντύπωση διαβάζοντας το thread είναι η διαθεσιμότητα ανά κατάστημα . Πχ Βλέπω ότι πολλοί έχετε καταφέρει να το βρείτε σε Γερμανό / Cosmote / Media Markt / Vodafone / Κωτσόβολο . Αντίθετα σε Public ή You δεν έχω δει κανέναν να γράφει ότι βρήκε.  

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική με την οποία έγινε το "μοίρασμα" των συσκευών. Διαβάζω στο Internet ότι μέχρι τώρα έχουν πουληθεί περίπου 5εκτ Iphone 8 και περίπου 6,5εκατ Iphone 8 plus ενώ το αντίστοιχο νούμερο του Iphone X ξεπερνάει τα 3 εκατ . Κι όμως Iphone 8 Και Iphone 8 plus υπήρχαν άφθονα από την πρώτη στιγμή στην Ελλάδα , ενώ Iphone X δεν έχουν έρθει ούτε 1.000 κομμάτια επίσημα . 

#2393   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3470 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 14/11/2017 - 08:50

Αν υπάρχει στοκ στα μαγαζιά τις γιορτές σίγουρα θα φτάσουμε έναν αριθμό 18-20 χιλιάδες Iphone X μέχρι το τέλος του χρόνου . Τα περισσότερα μαγαζιά το δίνουν με 36 ή 48 δόσεις κι ο Έλληνας έχει πολύ τη φιλοσοφία της δόσης.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση διαβάζοντας το thread είναι η διαθεσιμότητα ανά κατάστημα . Πχ Βλέπω ότι πολλοί έχετε καταφέρει να το βρείτε σε Γερμανό / Cosmote / Media Markt / Vodafone / Κωτσόβολο . Αντίθετα σε Public ή You δεν έχω δει κανέναν να γράφει ότι βρήκε.

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική με την οποία έγινε το "μοίρασμα" των συσκευών. Διαβάζω στο Internet ότι μέχρι τώρα έχουν πουληθεί περίπου 5εκτ Iphone 8 και περίπου 6,5εκατ Iphone 8 plus ενώ το αντίστοιχο νούμερο του Iphone X ξεπερνάει τα 3 εκατ . Κι όμως Iphone 8 Και Iphone 8 plus υπήρχαν άφθονα από την πρώτη στιγμή στην Ελλάδα , ενώ Iphone X δεν έχουν έρθει ούτε 1.000 κομμάτια επίσημα .

Αυτό είναι θέμα παραγωγής και θέμα μάρκετινγκ!!
Όταν κάτι βγαίνει σε μικρό αριθμό,τόσο πιο πολλοί το θέλουν

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Τελευταία επεξεργασία από: nik75, 14/11/2017 - 08:50

#2394   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 14/11/2017 - 08:59

εγω παντως εδωσα το 256gb space και χτες μπηκα σε εναν γερμανο χωρις προπαραγγελια και βρηκα επιτοπου Χ 64GB silver. 

istorm document public plaisio θεωρω οτι καθε χρονο πανε και χειροτερα.

και δεν θα ξαναμπω σε διαδικασια προπαραγγελιων και τετοια.

τπτ μονο σε καταστηματα κινητης.

ολοι οι αλλοι ΑΚΥΡΟΝ!!!

#2395   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 14/11/2017 - 09:23

εγω παντως εδωσα το 256gb space και χτες μπηκα σε εναν γερμανο χωρις προπαραγγελια και βρηκα επιτοπου Χ 64GB silver. 

ολοι οι αλλοι ΑΚΥΡΟΝ!!!

Πηρες παλι Χ ?

Ετσι και εγω. Πηρα 2 τηλ σε γερμανους. Στο 2ο μου λενε εχουμε ενα πηγα και το πηρα.

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 14/11/2017 - 09:23

#2396   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 14/11/2017 - 09:36

τυχεροί όσοι έχετε επιλογές να ψάχνετε , εμείς σε νησί δυστυχώς πρέπει να περιμένουμε το πότε θα φέρει κάποιος . παρόλο που έψαξα παντού δεν έχει τίποτα ακόμη μέχρι και σε καταστήματα σε χωριά κοίταξα..;-).

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#2397   karapiperim

karapiperim

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2017 - 09:36

Πηρες παλι Χ ?

Ετσι και εγω. Πηρα 2 τηλ σε γερμανους. Στο 2ο μου λενε εχουμε ενα πηγα και το πηρα.

Σε ποιο κατάστημα γερμανός πήγες και το πήρες φίλε μου?

#2398   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 14/11/2017 - 09:39

Σε ποιο κατάστημα γερμανός πήγες και το πήρες φίλε μου?

Αγια Παρασκευη πανω στη Μεσογειων απεναντι απο την εκκλησια.

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 14/11/2017 - 09:39

#2399   k2g2006

k2g2006

iPH newbie

• 47 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 14/11/2017 - 09:47

Εμείς που προπαραγγειλαμε και πληρώσαμε περιμένουμε...!

#2400   thelos257

thelos257

iPH Member

• 280 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:thelos257

Δημοσίευση 14/11/2017 - 09:53

ολοι οι αλλοι ΑΚΥΡΟΝ!!!

Καλημερα εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω ενω ειχες το 256GB το εδωσες και πηγες παλι σε μικροτερο iPhone X ομως 64GB ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες