Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3136   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 21/11/2017 - 19:44

Μολις με ενημερωσαν για παραλαβη απο πλαισιο για iPhone X 64gb silver. Δεν το χρειαζομαι πια, ενδιαφερεται κανεις να το παρει στην τιμη αγορας; PM

Sent from my iPhone using Tapatalk

Θυμάσαι πότε το παρήγγειλες ; Για να δούμε ποιές μέρες ακόμα εξυπηρετούν; Και περιοχή (Αθήνα-Θεσσαλονίκη;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3137   RIOTSHIELD

RIOTSHIELD

iPH Member

• 345 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/11/2017 - 19:53

Θυμάσαι πότε το παρήγγειλες ; Για να δούμε ποιές μέρες ακόμα εξυπηρετούν; Και περιοχή (Αθήνα-Θεσσαλονίκη;)

30/10 10.20πμ online παραγγελια για παραδοση Αθηνα

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3138   PDOUKAS

PDOUKAS

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 21/11/2017 - 19:56

Δεν έχω καμία ελπίδα δλδ που παράγγειλα 15/11  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

#3139   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 20:03

Δεν έχω καμία ελπίδα δλδ που παράγγειλα 15/11  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

χαχαχαχα, ποτέ δεν ξέρεις!!! Κάποιοι παρέλαβαν στις 3 μέρες και χτυπιόμασταν!!! χαχα

#3140   loiloi

loiloi

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 21/11/2017 - 20:21

Θέλω να ευχαριστήσω το μέλος gkourou που μου έδωσε τη παραγγελία του όμως στο κατάστημα Γερμανός στη Κλεάνθους στη Θεσσαλονίκη είναι το λιγότερο τσομπαναρεοι. Με ευκολία είπαν ότι έγινε λάθος και δεν είναι διαθέσιμο και κοίταζαν με ύφος μεγαλόπρεπες, μια γκομενιτσα πριν από εμένα παρέλαβε και κοιτούσε τον πωλητή λες και ήταν κανένας υπουργός . Δεν το τράβηξα για τη μαλάκια τους αλλά έλεος που κάθε φορά γίνεται ανάρπαστο ένα προϊόν νομίζουν ότι είναι κυρίαρχοι και ΑΝ θέλουν στο δίνουν. Έτσι για το στόρυ τα ίδια έπαθα με το 6 plus. Μου έλεγαν ότι δεν είναι διαθέσιμο στο public Τσιμισκή και έστειλα σε 5 λεπτά τη σύζυγό και της έλεγαν πόσο πολύ τυχερή είναι που έχουν ένα κρυμμένο ... ήμαρτον

#3141   Appmanos

Appmanos

iPH newbie

• 46 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 21/11/2017 - 20:33

Εννοειται οτι γινεται αυτο ειναι τα λεπτα δημοσιοτητας του καθε υπαλληλου. Σαν κοινωνικο πειραμα τι θα κανε αν ειχε εξουσια. Ε αυτα τα μυαλα αν ειχαν εξουσια αυτα θα καναν. Κριμα για εμας που τους παρακαλαμε.

#3142   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 20:34

Θέλω να ευχαριστήσω το μέλος gkourou που μου έδωσε τη παραγγελία του όμως στο κατάστημα Γερμανός στη Κλεάνθους στη Θεσσαλονίκη είναι το λιγότερο τσομπαναρεοι. Με ευκολία είπαν ότι έγινε λάθος και δεν είναι διαθέσιμο και κοίταζαν με ύφος μεγαλόπρεπες, μια γκομενιτσα πριν από εμένα παρέλαβε και κοιτούσε τον πωλητή λες και ήταν κανένας υπουργός . Δεν το τράβηξα για τη μαλάκια τους αλλά έλεος που κάθε φορά γίνεται ανάρπαστο ένα προϊόν νομίζουν ότι είναι κυρίαρχοι και ΑΝ θέλουν στο δίνουν. Έτσι για το στόρυ τα ίδια έπαθα με το 6 plus. Μου έλεγαν ότι δεν είναι διαθέσιμο στο public Τσιμισκή και έστειλα σε 5 λεπτά τη σύζυγό και της έλεγαν πόσο πολύ τυχερή είναι που έχουν ένα κρυμμένο ... ήμαρτον

Καταρχάς λυπάμαι για την εμπειρία σου και θυμώνω ακόμη περισσότερο με τον "επαγγελματισμό" των"επιχειρηματιών"..Αλλά και εσύ.. κάνε μια αλλαγή φύλου πριν πας να το πάρεις και μετά ξανα-αλλάζεις...Ολόκληρο νόμο ψήφισαν, να φανεί και κάπου χρήσιμος!!! Που να συγκριθείς με την γκομενίτσα...Εννοείται ότι κάνω πλάκα..Ρε, τι διάβασα πάλι ο άνθρωπος!!! Δεν πάμε καλά...

#3143   gkourou

gkourou

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Twitter:@gKuru
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/11/2017 - 20:51

Επκονώνησε μαζί μου ο loiloi και του είπαν όταν έφτασε στο κατάστημα ότι με κάλεσαν, λέει, και με ενημέρωσαν ότι δεν είναι διαθέσιμο, κάτι που δε συνέβη ποτέ. Το είχα κάνει κράτηση το πρωί που τους πήρα τηλ αν και ενδιαφέρομαι για 256 γιατί ήξερα ότι θα βρεθεί κάποιος από εδώ μέσα. Απαράδεκτο το λιγότερο με την αλλαγή της βάρδιας να αλλάζουν τα δεδομένα. Την προηγούμενη εβδομάδα βρήκα στο ίδιο κατάστημα ένα και μου το κράτησε μια ευγενική υπάλληλος για ένα φίλο, χωρις κανένα περαιτέρω πρόβλημα.

Ελπίζω να το βρεις σύντομα φίλε. Και οι υπόλοιποι δλδ. Συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία.

#3144   loiloi

loiloi

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 21/11/2017 - 20:55

Δεν πειράζει. ... αν θα έρθει στο νοσοκομείο που εργάζομαι θα κάνω καλά μόνο τη σύζυγό του χαχαχαχαχαχαχαχ

#3145   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 21:39

ΤΩΡΑ στο site του κωτσόβολου το silver 64gb δεν υπάρχει ούτε καν διαθέσιμο για παραγγελία...Δεν βγαζει καν επιλογή για αγορά!!!! Ό,τι να ‘ναι!!!!

#3146   ioankas

ioankas

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 21/11/2017 - 21:51

ΤΩΡΑ στο site του κωτσόβολου το silver 64gb δεν υπάρχει ούτε καν διαθέσιμο για παραγγελία...Δεν βγαζει καν επιλογή για αγορά!!!! Ό,τι να ‘ναι!!!!

Το ειχε σαν διαθεσιμο και οταν τους πηρα τηλ. λενε λαθος δεν υπαρχει...και μετα απο λιγο το εβγαλαν απο το site..

#3147   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 21:54

Το ειχε σαν διαθεσιμο και οταν τους πηρα τηλ. λενε λαθος δεν υπαρχει...και μετα απο λιγο το εβγαλαν απο το site..

Κατάλαβα, μόνο που το έβγαλαν ΤΕΛΕΙΩΣ!!! Δεν φαίνεται καθόλου!!!

#3148   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1168 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 21/11/2017 - 22:00

δουλευει πολυ κοντινο συγγενικο μου προσωπο στο μαρκετινγκ του κωτσοβολου 

οι ανθρωποι εκει γενικα δουλευουν μεχρι αυτη την ωρα  τωρα με την black friday

εχουν πηξει

ας μην ειματστε τοσο αυστηροι 

λαθοι παντου γινονται εξαλου κ απο ολους

επισης δε φταινε αυτοι που υπαρχει ελλειψη και μεγαλη ζητηση αλλα η ιδια η apple  :rolleyes:

κι εγω εν τω μεταξυ μεσα σε αυτους που περιμενουν ειμαι :D :D

Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 21/11/2017 - 22:00

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#3149   jeanpoul

jeanpoul

iPH Enthousiast

• 515 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:jeanpoulgr

Δημοσίευση 21/11/2017 - 22:45

Να κ το δικο μουυυυ ημουν τυχερος σημερα καθως πηγα στον γερμανο στους αγιους αναργυρους που κανονικα δεν θα πηγαινα κ το ειχε!!!

#3150   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1168 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 21/11/2017 - 22:59

Ετοιμοπαράδοτο χωρις παραγγελία?

IPhone 15 pro - Macbook air m2

Ad

Ad

Team