Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3151   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 21/11/2017 - 23:57

δουλευει πολυ κοντινο συγγενικο μου προσωπο στο μαρκετινγκ του κωτσοβολου 

οι ανθρωποι εκει γενικα δουλευουν μεχρι αυτη την ωρα  τωρα με την black friday

εχουν πηξει

ας μην ειματστε τοσο αυστηροι 

λαθοι παντου γινονται εξαλου κ απο ολους

επισης δε φταινε αυτοι που υπαρχει ελλειψη και μεγαλη ζητηση αλλα η ιδια η apple  :rolleyes:

κι εγω εν τω μεταξυ μεσα σε αυτους που περιμενουν ειμαι :D :D

Τι δουλειά έχει το marketing του Κωτσόβολου με το τμήμα πωλήσεων? Οι αποφάσεις αυτού του είδους δεν έχουν καμία σχέση με το τμήμα marketing. Και βεβαια θα ειμαστε αυστηροί από την στιγμή που εφαρμόζουν τέτοιες τακτικές κάθε μέρα για να δεσμευσουν πιστωτικές από πελάτες που δεν είναι ενημερωμένοι και νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με σοβαρή εταιρεία. 

Θα δούμε παιδιά από αυριο μεθαύριο τι θα έρθει όπως γίνεται κάθε εβδομάδα. :)

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 21/11/2017 - 23:58

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3152   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2599 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 22/11/2017 - 00:12

Πάντως γενικά,και επειδή κυκλοφορω πολύ και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας,Χ στον δρόμο να κρατάει ή να μιλάει κάποιος δεν έχω ακόμα δει!!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Με τόσα που κάνει δεν το κυκλοφορούν οι ιδιοκτήτες.
Να πέσει και να σπάσει ;

Το έχουν σε ειδικές προσθήκες στο σαλόνι του σπιτιού σαν έργο τέχνης.

Το ότι είναι και τηλέφωνο απλά το αγνοείς μπροστά στην αξία του σαν καλλιτεχνική δημιουργία ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3153   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1168 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 02:04

Τι δουλειά έχει το marketing του Κωτσόβολου με το τμήμα πωλήσεων? Οι αποφάσεις αυτού του είδους δεν έχουν καμία σχέση με το τμήμα marketing. Και βεβαια θα ειμαστε αυστηροί από την στιγμή που εφαρμόζουν τέτοιες τακτικές κάθε μέρα για να δεσμευσουν πιστωτικές από πελάτες που δεν είναι ενημερωμένοι και νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με σοβαρή εταιρεία.
Θα δούμε παιδιά από αυριο μεθαύριο τι θα έρθει όπως γίνεται κάθε εβδομάδα. :)

Τι δουλεια εχει το μάρκετινγκ με τις προωθητικες ενέργειες και τις προσφορες? :)
Ο κωτσοβολος δεν θελει προκαταβολή ουττε προεξόφληση
Κι εγω εχω προπαραγγελια εκει :)

Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 22/11/2017 - 02:12

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#3154   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 02:44

Τι δουλεια εχει το μάρκετινγκ με τις προωθητικες ενέργειες και τις προσφορες? :)

Όχι  τι δουλειά έχει το τμήμα μαρκετινγκ με το πως διαχειρίζονται το stock, την πολιτική πωλήσεων και την εξυπηρέτηση πελατών. Άλλα τμήματα άλλες αρμοδιότητες. Δεν είναι υπεύθυνο το τμήμα marketing για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι πωλητές και γενικότερα η εταιρεία τους πελάτες. :)

Καμια αλυσίδα δεν θέλει προκαταβολή ή προεξόφληση από όσο γνωρίζω, εκτός αν άλλαξε κάτι οπότε διορθώστε με να μην μεταφέρω λάθος πληροφορίες.  Ο Κωτσόβολος όπως μπορείς να δεις και σε προηγούμενα post άλλων παιδιών ανα τακτά χρονικά διαστήματα βάζει ότι έχει διαθέσιμο iPhone ώστε να προβεί κάποιος πελάτης σε αγορά και μετά κάνουν ότι δεν ξέρουν ή προσπαθούν να τον βγάλουν και τρελό. Και υπάρχει και περίπτωση όπου κάνουν κανονικά χρέωση δόσης στην πιστωτική χωρίς καν να έχουν παραδόσει το κινητό. 

Αυτά δεν είναι δείγματα σοβαρής εταιρείας. Και βεβαίως αυτό ισχύει και για άλλες αλυσίδες. Αν ανατρέξουμε πίσω στο thread υπάρχουν ένα κάρο τραγελαφικά δυστυχώς.

Οπως έχω γράψει και σε παλιότερο post το θέμα που έχει η πλειοψηφία που έχει παραγγείλει δεν είναι τόσο η αναμονή. Λογικό είναι να περιμένεις, ούτε μήνα δεν κλείσαμε από την κυκλοφορία. Το πρόβλημα είναι η αντιμετώπιση που έχουν όλοι οι πελάτες από τις αλυσίδες.

Τέλος πάντων ότι και να λέμε δεν αλλάζει κάτι. Να δούμε τι θα συνδυασμοί θα έρθουν από αύριο μέχρι την Παρασκευή και να γίνουν όσες περισσότερες παραλαβές γίνονται. :)

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 22/11/2017 - 02:45

#3155   Six4Two

Six4Two

iPH User

• 142 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 22/11/2017 - 03:22

Καλησπέρα/Καλημέρα κι απο εμένα.

Η εμπειρία μου:

iStorm Κύπρος. Παράγγειλα 27/10 η ώρα 10:49 το πρωί.
Ακόμη και σήμερα, δεν έχω πάρει ακόμα κινητό!

Δεν μπορούνε να μου πούνε σε ποιό αριθμό προτεραιότητας με βάζουν επειδή δεν ξέρουν λέμε πόσα κομμάτια θα τους στείλει η Apple.

Πραγματικά ΞΕΦΤΙΛΑ !!!

27/10 και ώρα 10:49 και ακόμα να εξυπηρετηθώ.

Αν είναι ποτέ δυνατόν...

#3156   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1691 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 07:30

Χθες παντως στο Voice ο Μαραβεγιας ειχε το Χ και εβγαζε βιντεο στην σκηνη! Να ποιοι τα παιρνουν!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: polakis, 22/11/2017 - 07:30

#3157   papas68

papas68

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα
  • Twitter:@papas68
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:papas68

Δημοσίευση 22/11/2017 - 11:28

υπάρχουν αγγελίες στην ΧΕ με την ίδια τιμή των μαγαζιών 

#3158   PDOUKAS

PDOUKAS

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 22/11/2017 - 11:29

Δυστυχώς εγώ είμαι απο αυτούς που θέλουν τιμολόγιο oπότε στην αναμονή

#3159   meres

meres

iPH Enthousiast

• 463 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 11:30

Δυστυχώς εγώ είμαι απο αυτούς που θέλουν τιμολόγιο oπότε στην αναμονή

Τι σχέση έχει αυτό με την αναμονή;

#3160   PDOUKAS

PDOUKAS

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 22/11/2017 - 11:32

O άλλος πουλάει τη σειρά του! 

Copy paste απο XE

Iphone X απευθειας απο Γερμανο, στην περιοχή Κέντρο Αθήνας > Κολωνάκι

IPHONE X 64 το παραλαμβανουμε μαζι απο Γερμανο με αποδειξη η τιμολογιο στο ονομα σου, τιμή 1.260€

#3161   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 11:33

Εγώ έχω παραγγείλει με δανειοδότηση και η πρώτη δόση ξεκινάει στις 6/12. αν δεν έχω παραλάβει μέχρι τότε θα τα ακυρώσω όλα γιατί το θεωρώ αδικαιολόγητο να πληρώσω κάτι το οποίο δεν έχω παραλάβει. Αδικαιολόγητο και παράνομο βεβαίως βεβαίως!!!!

#3162   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/11/2017 - 12:00

Καλημέρα αν έχεις κάποιος υπόψιν του διαθέσιμο iPhone 64 silver ας μου στείλει ένα μήνυμα. Ευχαριστώ

Sent from my iPhone X using Tapavlack

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#3163   alexch

alexch

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 12:02

Εγώ έχω παραγγείλει με δανειοδότηση και η πρώτη δόση ξεκινάει στις 6/12. αν δεν έχω παραλάβει μέχρι τότε θα τα ακυρώσω όλα γιατί το θεωρώ αδικαιολόγητο να πληρώσω κάτι το οποίο δεν έχω παραλάβει. Αδικαιολόγητο και παράνομο βεβαίως βεβαίως!!!!

και εγω φιλε μια απο τα ιδια 8/12 ειναι η πρωτη δοση αν δεν εχω παραλαβει θα φανε ακυρο... silver 64gb περιμενω το οποιο το εχουν βγαλει τελιως απο το σαιτ του κωτσοβολου...θελω να δω τι θα γινει αρχιζω και τα παιρνω

#3164   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 12:17

και εγω φιλε μια απο τα ιδια 8/12 ειναι η πρωτη δοση αν δεν εχω παραλαβει θα φανε ακυρο... silver 64gb περιμενω το οποιο το εχουν βγαλει τελιως απο το σαιτ του κωτσοβολου...θελω να δω τι θα γινει αρχιζω και τα παιρνω

Αν τα παίρνω λέει....Είδωμεν φίλε μου, σε δύο εβδομάδες θα δούμε. Από την άλλη εβδομάδα θα τους πάρω να τους προειδοποιήσω με ακύρωση σε περίπτωση μη παραλαβής. Για να δούμε τι θα μου πουν. Δεν είναι τίποτα για μένα ένα εξωδικάκι αν χρειαστεί και μια καταγγελία σύμβασης από τη μεριά μου σε περίπτωση μη συμμορφώσεώς τους καθ' οτι τυγχάνει να είμαι του επαγγέλματος και εγώ και η σύζυγος   ;)

Τελευταία επεξεργασία από: poulis84, 22/11/2017 - 12:18

#3165   alexch

alexch

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 12:23

Αν τα παίρνω λέει....Είδωμεν φίλε μου, σε δύο εβδομάδες θα δούμε. Από την άλλη εβδομάδα θα τους πάρω να τους προειδοποιήσω με ακύρωση σε περίπτωση μη παραλαβής. Για να δούμε τι θα μου πουν. Δεν είναι τίποτα για μένα ένα εξωδικάκι αν χρειαστεί και μια καταγγελία σύμβασης από τη μεριά μου σε περίπτωση μη συμμορφώσεώς τους καθ' οτι τυγχάνει να είμαι του επαγγέλματος και εγώ και η σύζυγος   ;)

δεν ξερω τι διαδικασια θα χρειαστει για να το ακυρωσω αλλα ειναι κοροιδια να πληρωνω κατι που δεν εχω στα χερια μου...παρτους προειδοποιησε τους με ακυρωση και αν καταφερεις και παραλαβεις στηλε μου ενα μηνυμα να κανω κ εγω το ιδιο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16

0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες