Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3181   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 22/11/2017 - 13:59

ακριβώς είναι παράνομο να μην κόβουν τιμολόγια. Για τρίξτε τους λίγο τα δόντια όσοι ενδιαφέρεστε μήπως γίνει τίποτα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3182   PariS21

PariS21

iPH Contributor

• 1032 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 22/11/2017 - 14:01

ειναι υποχρεωμενοι να σου κοψουν τιμολογιο, δεν υπαρχει δικαιολογια.

#3183   DJTaurus

DJTaurus

iPH Member

• 283 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 22/11/2017 - 14:07

Στην cosmote όχι απλώς μου έκοψαν τιμολόγιο αλλα με ένα απλό screenshot του μητρώου από taxisnet μου αφαίρεσαν και το ΦΠΑ επιτόπου. 960 ευρώ περίπου πληρωτέο ποσό.

#3184   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 22/11/2017 - 14:10

Προφανώς και το κάνουν από πονηριά..Θα έχουν πιστωτικό φπα και σκέφτονται βραχυπρόθεσμα.Εισπράτουν το φπα από τον πελάτη και δεν το αποδίδουν λόγω πιστωτικού..Μειώνεται βέβαια το πιστωτικό τους αλλά αυτό θα το δουν στο μέλλον! Και είναι εντελώς άκυροι ως επιχειρηματίες αν θεωρούν το φπα κέρδος.

Πάντως και εμένα από Γερμανό μου είχε ένας στο τηλέφωνο ότι στις ηλεκτρονικές παραγγελίες δεν έχουν δυνατότητα και καλά να κόψουν τιμολόγιο!Τα άκουσε αλλά αποτέλεσμα μηδέν..Και από βλακεία μου δεν τον κυνήγησα , έμεινα στο μπινελίκι!

Υπόψιν ότι λόγω του νέου νόμου και αυτοί παίρνουν τιμολόγιο χωρίς φπα από Infoquest.Το κέρδος είναι πάντα στις καθαρές αξίες! Αυτοί ξαναλέω, μάλλον τρώνε το φπα!!

Τελευταία επεξεργασία από: xsiv74, 22/11/2017 - 14:14

#3185   PDOUKAS

PDOUKAS

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 22/11/2017 - 14:12

Πραγμάτικα το βλέπω πιο "λογικό" απο μικρά καταστήματα να σου λένε δε κόβο Τιμολόγιο. Αλλα μεγάλα καταστήματα είναι να τους πεις οκ τώρα σας κάνω τη καταγγελία αφού εχώ κανει και καταγραφή της κλήσης να σου το χαρίζουν μετα.  :P

#3186   petrosv

petrosv

iPH Enthousiast

• 391 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 14:13

Στην cosmote όχι απλώς μου έκοψαν τιμολόγιο αλλα με ένα απλό screenshot του μητρώου από taxisnet μου αφαίρεσαν και το ΦΠΑ επιτόπου. 960 ευρώ περίπου πληρωτέο ποσό.

να σε ρωτησω αν πληρωσεις με πιστωτικη πρεπει να ειναι στο ιδιο ονομα με το τιμολογιο?

#3187   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 14:16

Προφανώς και το κάνουν από πονηριά..Θα έχουν πιστωτικό φπα και σκέφτονται βραχυπρόθεσμα.Εισπράτουν το φπα από τον πελάτη και δεν το αποδίδουν λόγω πιστωτικού..Μειώνεται βέβαια το πιστωτικό τους αλλά αυτό θα το δουν στο μέλλον! Και είναι εντελώς άκυροι ως επιχειρηματίες αν θεωρούν το φπα κέρδος.

Πάντως και εμένα από Γερμανό μου είχε ένας στο τηλέφωνο ότι στις ηλεκτρονικές παραγγελίες δεν έχουν δυνατότητα και καλά να κόψουν τιμολόγιο!Τα άκουσε αλλά αποτέλεσμα μηδέν..Και από βλακεία μου δεν τον κυνήγησα , έμεινα στο μπινελίκι!

Υπόψιν ότι λόγω του νέου νόμου και αυτοί παίρνουν τιμολόγιο χωρίς φπα από Infoquest.Το κέρδος είναι πάντα στις καθαρές αξίες! Αυτοί ξαναλέω, μάλλον τρώνε το φπα!!

Η κατάσταση έχει καταντήσει να έχεις αγκαζε δικηγόρο για να κάνουν τα αυτονόητα, πραγματικά τραγικο.

#3188   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 14:17

να σε ρωτησω αν πληρωσεις με πιστωτικη πρεπει να ειναι στο ιδιο ονομα με το τιμολογιο?

Κανονικά ναι, ειδικά αν είναι εταιρεία Α.Ε, ΙΚΕ, Ο.Ε κτλ Για τις ατομικές επίσης αλλά καμιά φορά το δέχονται αν και είναι λάθος. Η κάρτα στο όνομα της εταιρείας ή/και του διαχειριστή της θα συνδέσει την αγορά με το τιμολόγιο..

#3189   petrosv

petrosv

iPH Enthousiast

• 391 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 14:19

Κανονικά ναι, ειδικά αν είναι εταιρεία Α.Ε, ΙΚΕ, Ο.Ε κτλ Για τις ατομικές επίσης αλλά καμιά φορά το δέχονται αν και είναι λάθος. Η κάρτα στο όνομα της εταιρείας ή/και του διαχειριστή της θα συνδέσει την αγορά με το τιμολόγιο..

το εχω κανει πολλες φορες αλλα ρωταω για τωρα με τον νεο νομο.

#3190   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 14:24

Η κατάσταση έχει καταντήσει να έχεις αγκαζε δικηγόρο για να κάνουν τα αυτονόητα, πραγματικά τραγικο.

Ή καναν "αυτοφωράκια" μπράβο, για να ρίχνει φάπες σε κάθε βλάκα,μπας και αρχίσει να δουλευει τίποτα στη χώρα.. :) :)

#3191   engelo

engelo

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 22/11/2017 - 14:39

Καλό αλλά ακριβό !

#3192   DJTaurus

DJTaurus

iPH Member

• 283 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 22/11/2017 - 14:51

Με πιστωτική πλήρωσα διαφορετικού ονόματος από το τιμολόγιο (ατομική). Η λογική λέει ότι κανονικά θα πρέπει να είναι το ίδιο αλλά δεν μου ανέφεραν κάτι.

Τελευταία επεξεργασία από: DJTaurus, 22/11/2017 - 14:54

#3193   petrosv

petrosv

iPH Enthousiast

• 391 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 15:04

απο που το πηρες?

#3194   DJTaurus

DJTaurus

iPH Member

• 283 μηνύματα