Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 15 ψήφοι

iPhone X - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4213 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3196   Appmanos

Appmanos

iPH newbie

• 46 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 22/11/2017 - 18:21

Οποτε παμε για μεθαυριο-black friday μαλλον

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3197   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1448 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 18:38

Τα λέτε αλλα δεν κάνετε καμία καταγγελία σε αυτούς που δεν κόβουν τιμολόγια; Πως θα λειτουργήσει η χώρα αν καθόμαστε και κοιτάμε;

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#3198   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/11/2017 - 19:36

Τα λέτε αλλα δεν κάνετε καμία καταγγελία σε αυτούς που δεν κόβουν τιμολόγια; Πως θα λειτουργήσει η χώρα αν καθόμαστε και κοιτάμε;

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Θέλει τσαμπουκά πλέον το καλό δεν πιάνει γιατί με τον να κάνεις τον καλό δεν τον λένε ποια καλό αλλιώς λέγεται . Θέλει τσαμπουκά ή κόβεις όπως πρέπει ή σας καταγγέλνω στο ΙΝΚΑ.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#3199   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 20:18

Πάω σε Γερμανό ..

Ενώ μου είχαν πει διαθεσιμότητα από 20 του μήνα τώρα μου λένε ότι το σύστημα τους βγάζει διαθεσιμότητα από 4 Δεκεμβρίου..

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2018.... :)

#3200   Appmanos

Appmanos

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 20:19

Κακοι επαγγελματιες υπαρχουν παντου ας ζησουν με τα κοροιδα που υπαρχουν απλα οι υπολοιποι μποικοταζ και δυσφημιση στον κυκλο μας. Το οτι υπαρχουν σημαινει πτι υπαρχουν κοροιδα ηηηη αυτοι που ξερουν το παιζουν κουτοπονηροι και το κρατανε γι αυτους. Ε ετσι δεν παμε πουθενα

#3201   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 22/11/2017 - 20:25

VODAFONE
Address22, Eth. Antistaseos 20, Pireas 185 31
2 Iphone X 64 gb silver
Δεν κόβουν τιμολόγια! μόλις τους κάλεσα όποιος θέλει παίρνει

Δεν υπάρχει η δικαιολογία δεν κόβω τιμολόγια...
Όταν έχεις μαγαζί υποχρεούσαι να πουλάς σε όλους και να κόβεις τα νόμιμα παραστατικά (απόδειξη λιανικής/τιμολόγιο)...
Προφανώς είναι franchise και βαριούνται την γραφειοκρατία με τα αποδεικτικά!

Το πρώτο που κάνεις είναι να τον ενημερώσεις οτί θα κάνεις καταγγελία στην μητρική (γιατί δεν νομίζω να είναι η πολιτική της vodafone αυτή)...
Αν δεν τσιμπήσει παίρνεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση της vodafone και λες το πρόβλημα σου...

Αν δεν βγεί άκρη προχωράς σε καταγγελία στο INKA και συνήγορο του καταναλωτή και κοινοποίηση στην μητρική!

#3202   Appmanos

Appmanos

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 20:39

Δεν υπάρχει η δικαιολογία δεν κόβω τιμολόγια...
Όταν έχεις μαγαζί υποχρεούσαι να πουλάς σε όλους και να κόβεις τα νόμιμα παραστατικά (απόδειξη λιανικής/τιμολόγιο)...
Προφανώς είναι franchise και βαριούνται την γραφειοκρατία με τα αποδεικτικά!
Το πρώτο που κάνεις είναι να τον ενημερώσεις οτί θα κάνεις καταγγελία στην μητρική (γιατί δεν νομίζω να είναι η πολιτική της vodafone αυτή)...
Αν δεν τσιμπήσει παίρνεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση της vodafone και λες το πρόβλημα σου...
Αν δεν βγεί άκρη προχωράς σε καταγγελία στο INKA και συνήγορο του καταναλωτή και κοινοποίηση στην μητρική!

Ε και εκει θα σου πει μια δικαιολογια τυπου φυσικα και κοβουμε αλλα δια μαγειας δε θα υπαρχει το τηλεφωωωνο... Ειπαμε λαμογια ειναι αυτοι θετουν τους κανονες και σ οποιον δεν αρεσει μας τελειωσε λενε

#3203   Appmanos

Appmanos

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 20:43

Για οσους βιαζονται για τους αλλους τα ζυγιζουν και επιλεγουν σε ποιους θα δωσουν τα λεφτα τους

#3204   Appmanos

Appmanos

iPH newbie

• 46 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 20:47

Ζω για τη στιγμη που θα υπαρχει στοκ και θα τους μενουν πανακριβες συσκευες και οχι μονο θα τις δινουν στα λεφτα τους αλλα και κοντα στο κοστος και η στιγμη αυτη δεν αργει.

#3205   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 20:48

Ζω για τη στιγμη που θα υπαρχει στοκ και θα τους μενουν πανακριβες συσκευες και οχι μονο θα τις δινουν στα λεφτα τους αλλα και κοντα στο κοστος και η στιγμη αυτη δεν αργει.

Από 5 ΙΧ να μείνουν στοκ σε κάθε μαγαζί ΑΡΚΕΙ.... 

#3206   stathisforlife

stathisforlife

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Twitter:@stathisforlife
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 22/11/2017 - 20:52

Λοιπον παιδια καλησπερα, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ. Το i phone x το ειχα παραγγειλει 01/11 και σημερα παρελαβα!!! αλλα πως παρελαβα... Προχθες πηρα τηλεφωνο στο καταστημα που παραγγειλα, να δω τι γινεται. Μου ειπαν οτι θα το εχουν διαθεσιμο μεσα Δεκέμβρη και οχι τελος αυτου του μηνα που μου ειχαν πει αρχικα. Επειδη παντα πιστευα οτι κρυβεται κατι πισω απο τη διαθεσιμοτητα, πηγα να ρωτησω σε αλλον Κοτσωβολο απο αυτον που τα παραγγειλα και μου λενε το κινητο σας αυριο θα το εχετε (σ.σ χθες) και αμεσως πηρα τηλεφωνο ξανα στον κωτσο που τα παραγγειλα. Και μου λενε "ναι θα σας περναμε και μεις αλλα αυριο" εννοειται πως δε θα με επαιρναν. Με τα πολλα πηγα σημερα και το πηρα καθως περιμενα να το παραλαβω λεει μια υπαλληλος στον υψηλα πρϊσταμενο οτι εκτος απο το δικο μου κινητο ειναι και ενα μιας αλλης κυριας. Και ο τυπος λεει "αυτη η κυρια δε νομιζω οτι θα το παρει". Που θελω να καταληξω? αν δεν το εψαχνα τοσο δεν προκειται να το ειχα σημερα. ΠΙΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ειδικα απο αγορες σε κωτσο public κλπ

#3207   Boupas

Boupas

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 21:06

Λοιπον παιδια καλησπερα, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ. Το i phone x το ειχα παραγγειλει 01/11 και σημερα παρελαβα!!! αλλα πως παρελαβα... Προχθες πηρα τηλεφωνο στο καταστημα που παραγγειλα, να δω τι γινεται. Μου ειπαν οτι θα το εχουν διαθεσιμο μεσα Δεκέμβρη και οχι τελος αυτου του μηνα που μου ειχαν πει αρχικα. Επειδη παντα πιστευα οτι κρυβεται κατι πισω απο τη διαθεσιμοτητα, πηγα να ρωτησω σε αλλον Κοτσωβολο απο αυτον που τα παραγγειλα και μου λενε το κινητο σας αυριο θα το εχετε (σ.σ χθες) και αμεσως πηρα τηλεφωνο ξανα στον κωτσο που τα παραγγειλα. Και μου λενε "ναι θα σας περναμε και μεις αλλα αυριο" εννοειται πως δε θα με επαιρναν. Με τα πολλα πηγα σημερα και το πηρα καθως περιμενα να το παραλαβω λεει μια υπαλληλος στον υψηλα πρϊσταμενο οτι εκτος απο το δικο μου κινητο ειναι και ενα μιας αλλης κυριας. Και ο τυπος λεει "αυτη η κυρια δε νομιζω οτι θα το παρει". Που θελω να καταληξω? αν δεν το εψαχνα τοσο δεν προκειται να το ειχα σημερα. ΠΙΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ειδικα απο αγορες σε κωτσο public κλπ

Καλορίζικο φίλε μου. Προσωπικά δεν παρακαλαω κανέναν για να του δώσω 1400€. Αν και όποτε έρθει η σειρά μου έχει καλώς...

Sent from my iPhone using Tapatalk

#3208   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 22/11/2017 - 21:08

Πάω σε Γερμανό ..

Ενώ μου είχαν πει διαθεσιμότητα από 20 του μήνα τώρα μου λένε ότι το σύστημα τους βγάζει διαθεσιμότητα από 4 Δεκεμβρίου..

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2018.... :)

Για ποιο μοντέλο σου είπαν?

Αυτό δυστυχώς ισχύει, το έχουμε καταλάβει εδώ και μέρες. Τα δίνουν σε όποιους θέλουν, γνωστούς και τα συναφή. Αλλά ειναι και που θα πέσεις, μερικοί και να τους πιέσεις δεν χαμπαριάζουν.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 22/11/2017 - 21:09

#3209   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 21:30

Για ποιο μοντέλο σου είπαν?

256 Space Grey :)

#3210   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 22/11/2017 - 22:02

γιατι δεν κοβουν τιμολογια?μπορουν να το κανουν αυτο?

Γιατι δε ξέρω τι λαμογίες κάνουν αλλα κ εγώ ξενέρωσα άσχετα οτι δε το θέλω λευκό αλλα μου φαίνετε κοροϊδία αυτό το πράμα.

Δεν έχουν δικαίωμα να μην κόψουν τιμολόγιο.Φιλις χθες παρέλαβε από Vodafone στο κέντρο Θεσσαλονίκης με τιμολόγιο αφού πρώτα τους είπε ότι θα τους καταγγείλει.Κι εκεί δεν θέλανε να κόψουν τιμολόγιο και τους άρχισε τα νομικά θέμα.Πηραν τηλ στο λογιστή τους και αμέσως κόψανε τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ κανονικάμ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 25

0 μέλη, 25 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες