Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#871   t1a9s8o7s

t1a9s8o7s

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/11/2017 - 21:42

Σε μερικες εφαρμογες (πχ Facebook) μου μεταφερεται προς τα αριστερα το status bar. Μολις κλεισω τελειως την εφαρμογη και την ξανα ανοιξω, τοτε επανερχεται φυσιολογικα. Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος? Ειναι προβλημα των εφαρμογων ή της συσκευής/ios γενικα?

Γενικα παντως εχω το Χ απο day one και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Το μονο αρνητικο θεωρω το βαρος του. Κατα τα αλλα το notch συνηθιζεται, απουσια home button, απο τους λογους που αποφασισα να παρω το Χ, και το face id τις περισσοτερες φορες δουλευει αρκετα καλα. Ομως, εδω κ 2+ βδομαδες που το εχω, δεν εχει καταφερει ΠΟΤΕ να με αναγνωρισει το πρωι με το που ξυπναω και ειμαι σε σκοτεινο δωματιο! Ή ξυπναω πραμορφωμενος απο τον υπνο ή κατι πει στραβα με το Faceid σε ορισμενες συνθηκες! 😜 Επισης επειδη ερχομαι απο το 5αρι, δεν μπορω να κανω συγκριση με το touchid.

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: t1a9s8o7s, 20/11/2017 - 21:42

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#872   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 20/11/2017 - 21:43

Σε μερικες εφαρμογες (πχ Facebook) μου μεταφερεται προς τα αριστερα το status bar. Μολις κλεισω τελειως την εφαρμογη και την ξανα ανοιξω, τοτε επανερχεται φυσιολογικα. Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος? Ειναι προβλημα των εφαρμογων ή της συσκευής/ios γενικα?

Γενικα παντως εχω το Χ απο day one και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Το μονο αρνητικο θεωρω το βαρος του. Κατα τα αλλα το notch συνηθιζεται, απουσια home button, απο τους λογους που αποφασισα να παρω το Χ, και το face id τις περισσοτερες φορες δουλευει αρκετα καλα. Ομως, εδω κ 2+ βδομαδες που το εχω, δεν εχει καταφερει ΠΟΤΕ να με αναγνωρισει το πρωι με το που ξυπναω και ειμαι σε σκοτεινο δωματιο! Ή ξυπναω πραμορφωμενος απο τον υπνο ή κατι πει στραβα με το Faceid σε ορισμενες συνθηκες! Επισης επειδη ερχομαι απο το 5αρι, δεν μπορω να κανω συγκριση με το touchid.

Απλά έχουν περάσει 4+ ώρες από την ώρα που το άνοιξες τελευταία φορα με face ID οπότε κλειδώνει για λόγους ασφαλείας :)

Το ίδιο πίστευα και εγώ στην αρχή, μετά διάβασα.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#873   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1161 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2017 - 21:53

Καλησπέρα.
Μου εμφανίζει το σήμα του GPS (βελάκι) όταν μπαίνω σε WiFi και ενώ έχω τις Υπηρεσίες τοποθεσίας στην επιλογή Όχι.

Ποια επιλογή πρέπει να απενεργοποιήσω ώστε να μην εμφανίζεται το βελάκι;

Ευχαριστώ.

#874   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 20/11/2017 - 21:55

Απορρητο->Υπηρεσιες τοποθεσιας->Υπηρεσιες Συστηματος->Δικτυωση WiFi τσεκαρε αν το εχεις απενεργοποιημενο

#875   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1161 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2017 - 22:07

Απορρητο->Υπηρεσιες τοποθεσιας->Υπηρεσιες Συστηματος->Δικτυωση WiFi τσεκαρε αν το εχεις απενεργοποιημενο

Πρέπει να είναι απενεργοποιημένη η Δικτύωση WiFi για να μην μου εμφανίζει το βελάκι;

#876   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 20/11/2017 - 22:57

HELLO X

Μπορεί να άργησα φέτος λόγο κάποιων θεμάτων που είχα, στο τέλος όμως πραγματοποιήθηκε η αγορά του από αγγελία καινούργιο με τις ζελατίνες !

256Gb Silver !!

Hello X
276cdc736ae99c2c58bf8ac0de09608c.jpg

Μόνο Χ [emoji41]

Sent from my iPhone using Tapatalk

@CaLi@

#877   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 20/11/2017 - 23:04

HELLO X
Μπορεί να άργησα φέτος λόγο κάποιων θεμάτων που είχα, στο τέλος όμως πραγματοποιήθηκε η αγορά του από αγγελία καινούργιο με τις ζελατίνες !
256Gb Silver !!
Hello X276cdc736ae99c2c58bf8ac0de09608c.jpg
Μόνο Χ [emoji41]

Χαλασες το σερι φετος και σε περασαμε και μεις απο Ελλαδα! :P Μεγεια σου!

Μονο X Silver! :)

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 20/11/2017 - 23:07

#878   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 20/11/2017 - 23:13

HELLO X

256Gb Silver !!

Hello X
276cdc736ae99c2c58bf8ac0de09608c.jpg

Μόνο Χ [emoji41]

Μεγεια Σπυρο και μακρια απο ποταμια!!

σολβντ

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

You'll Never Walk Alone

#879   krazekas

krazekas

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas

Δημοσίευση 20/11/2017 - 23:30

Το face ID με τα γυαλια ηλίου κανενα πρόβλημα...

εκτος απο ενα ζευγαρι persol που εχω...με ολα τα αλλα δουλευει ...και δοκιμασα και με γυαλια αλλων...

τι συμβαινει δεν ξερω απλα μου φαινεται περιεργο...

20150530141821_persol_po3059_s_96_s3.jpe

#880   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 1005 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2017 - 23:34

λοιπόν παιδιά υπάρχει θέμα με το κινητό και σας το λέω για να μη πετάξετε χρήμα σε θήκες. Πήρα μια θήκη της SBS τύπου βιβλίο με μαγνητικό κλείσιμο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάνει το κινητό το σωστό βορρά. Όσες προσπάθειες και να έκανα κάνοντας reset κτλ δε μπόρεσα να το επαναφέρω. Μη χρησιμοποιείτε θήκες με μαγνητικό κούμπωμα! Από τη στιγμή που το έβγαλα όλα καλα.... κρίμα τα λεφτά.... :(

#881   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 00:04

λοιπόν παιδιά υπάρχει θέμα με το κινητό και σας το λέω για να μη πετάξετε χρήμα σε θήκες. Πήρα μια θήκη της SBS τύπου βιβλίο με μαγνητικό κλείσιμο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάνει το κινητό το σωστό βορρά. Όσες προσπάθειες και να έκανα κάνοντας reset κτλ δε μπόρεσα να το επαναφέρω. Μη χρησιμοποιείτε θήκες με μαγνητικό κούμπωμα! Από τη στιγμή που το έβγαλα όλα καλα.... κρίμα τα λεφτά.... :(

βασικά η Apple το έχει πει επίσημα εδώ και χρόνια αυτό με τις θήκες και τα μαγνητικά κλεισίματα ότι επηρεάζουν τα κινητά. Ελπίζω να μην έδωσες πολλά χρήματα γιατί όντως είναι κρίμα. Μέχρι στιγμής η μόνη που από ότι φαίνεται δεν έχει τέτοιο θέμα ειναι η επίσημη της Apple.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 21/11/2017 - 00:05

#882   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 21/11/2017 - 00:55

Παιδιά μια ερωτησούλα για το παραστατικό. Το άτομο που μου το παράγγειλε από το γερμανικό store (καθώς δε γνωρίζω γερμανικα) πήρε και για τον ίδιο, το παραστατικό όμως που του έστειλε η Apple γράφει τα πάντα μεν, αλλά όλα είναι επι 2. Μου το έστειλε φυσικά να το έχω για τυχόν αναποδιές. Θα υπάρχει κάποιο θέμα με αυτό αν μου ζητηθεί να προσκομίσω την απόδειξη?

On iPad Air 2

#883   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 21/11/2017 - 01:09

Παιδιά μια ερωτησούλα για το παραστατικό. Το άτομο που μου το παράγγειλε από το γερμανικό store (καθώς δε γνωρίζω γερμανικα) πήρε και για τον ίδιο, το παραστατικό όμως που του έστειλε η Apple γράφει τα πάντα μεν, αλλά όλα είναι επι 2. Μου το έστειλε φυσικά να το έχω για τυχόν αναποδιές. Θα υπάρχει κάποιο θέμα με αυτό αν μου ζητηθεί να προσκομίσω την απόδειξη?

On iPad Air 2

Αν φαίνεται το S/N ή το ΙΜΕΙ είσαι καλυμμένος.

Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 21/11/2017 - 01:09

#884   iliaspopegr

iliaspopegr

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/11/2017 - 01:16

On iPad Air 2

Εμεις με αγορα απο Apple Store Γερμανια εχουμε δευτερο χρονο εγγυησης;

#885   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 21/11/2017 - 01:33

Εμεις με αγορα απο Apple Store Γερμανια εχουμε δευτερο χρονο εγγυησης;

Και βεβαια ισχυει για ολη την Ευρωπη