καποιος που ειναι μαστορας και εχει κανονικα χαρτια θα μπορει να αγορασει με τιμολογιο?
τι χαρτια χρειαζεται για να μου κοψει τιμολογιο?
εγω για να δανειστω το φπα απο καποιον επαγγελματια θα πρπει να του πληρωσω κατι?
Δημοσίευση 10/10/2018 - 10:24
καποιος που ειναι μαστορας και εχει κανονικα χαρτια θα μπορει να αγορασει με τιμολογιο?
εγω για να δανειστω το φπα απο καποιον επαγγελματια θα πρπει να του πληρωσω κατι?
Δημοσίευση 10/10/2018 - 10:31
1. Αν ο μάστορας υπάγεται σε καθεστώς Φ.Π.Α. μπορεί, με απλά λόγια αν κόβει τιμολόγιο με ΦΠΑ.
2. Εκτύπωση της προσωποποιημένης πληροφόρησης από taxis που να λέει ότι υπάγεται στο καθεστώς φπα
3. Τι εννοείς να "δανειστείς"? Αν έχεις φίλο επαγγελματία μπορεί να το αγοράσει αυτός με τιμολόγιο και να του δώσεις τα χρήματα.
Δημοσίευση 10/10/2018 - 12:20
για skoytz καταστασεις μιας και στις αλυσιδες δε ειναι να πατας καθολου
αν δεν κοβει φπα δουλεει μαυρα δεν γινεται τιποτα σωστα?
Δημοσίευση 10/10/2018 - 12:23
Δεν μας νοιάζει τι κόβει...μας νοιάζει τι είναι δηλωμένος στην εφορία.για skoytz καταστασεις μιας και στις αλυσιδες δε ειναι να πατας καθολου
αν δεν κοβει φπα δουλεει μαυρα δεν γινεται τιποτα σωστα?
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 10/10/2018 - 12:30
αντε τωρα να σου πει ο αλλος τι κανει με την εφορια
Δημοσίευση 10/10/2018 - 13:45
Δημοσίευση 10/10/2018 - 14:35
Να προσθέσω οτι αν κάποιος είναι ελεύθερος επαγγελαματίας και δεν απασχολεί προσωπικό δεν είναι λογικό να έχει αγοράσει 10 κινητά τηλέφωνα σε ένα χρόνο (εκτός αν δραστηριοποιείται στη μεταπώληση)...
Και για να προλάβω τις αντιδράσεις (όπως είχε γίνει παλαιότερα και με τις παιχνιδόκονσόλες)...θεωρητικά δεν θα τον εμποδίσει κανένας να το κάνει...πρακτικά θα έχει το πρόβλημα σε ενδεχόμενο έλεγχο.
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 10/10/2018 - 14:57
Τελευταία επεξεργασία από: hlias77, 10/10/2018 - 14:58
Δημοσίευση 10/10/2018 - 17:01
Δημοσίευση 10/10/2018 - 17:06
Γενικά σε αυτά παίζει η κρίση του ελέγχου...δεν τα ορίζει ρητά ο νόμος.Κανεις δεν αγοράζει 10 συσκευές το χρόνο αλλα όπως και να έχει δεν υπάρχει περιορισμός από το νόμο. Στην τελική 1 συσκευή το χρόνο που είναι και το νορμαλ μπορεί να το κάνει άνετα. Ακόμη και έλεγχος να γινόταν θα έλεγε μου χαλάει στο χρόνο τι να κάνω; [emoji4]
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 10/10/2018 - 17:06
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 11/10/2018 - 11:44
υπαρχει περιπτωση σε ελεγχο τις εφοριας και δουν την αγορα τις συσκευης να ζητησουν να την δουν?
Δημοσίευση 11/10/2018 - 12:05
Δικαιούνται να το κάνουν.
Τώρα αν θα το κάνουν είναι άλλη ιστορία.
Όπως επίσης και αν πεις ότι χάλασε ας πούμε και την πέταξες, μπορεί να βρεθεί ένας πειραγμένος στον έλεγχο και να σου ζητ΄σει το πρωτόκολλο καταστροφής.
Δημοσίευση 11/10/2018 - 12:16
Δικαιούνται να το κάνουν.
Τώρα αν θα το κάνουν είναι άλλη ιστορία.
Όπως επίσης και αν πεις ότι χάλασε ας πούμε και την πέταξες, μπορεί να βρεθεί ένας πειραγμένος στον έλεγχο και να σου ζητ΄σει το πρωτόκολλο καταστροφής.
παρτο αυγο και κουρευτο δηλαδη
Δημοσίευση 11/10/2018 - 12:17
υπαρχει περιπτωση σε ελεγχο τις εφοριας και δουν την αγορα τις συσκευης να ζητησουν να την δουν?
Αυτό που σου λέει ο nsxbass, αποτελεί πάγιο στοιχείο της εταιρίας το οποίο όμως έχει μικρή αξία και αποσβένεται σε ένα χρόνο.
Σε κάθε περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την δικαιολογία ότι είναι για σέρβις και αν είναι τόσο ψείρες να προσκομίσεις μια απόδειξη από ένα κατάστημα
Δημοσίευση 11/10/2018 - 13:18
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες