https://www.amazon.d...t Speed 1 USB-C
αυτος ο φορτιστης θα ειναι ενταξει για το Χ ? μιλαω για ταχυφορτιση
Δημοσίευση 06/12/2017 - 22:34
https://www.amazon.d...t Speed 1 USB-C
αυτος ο φορτιστης θα ειναι ενταξει για το Χ ? μιλαω για ταχυφορτιση
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 16/12/2017 - 01:10
Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Σκέφτομαι ν' αγοράσω φορτιστή Anker PowerTouch 10W για το iPhone X μου. Σε unboxing video που είδα στο youtube, στη συσκευασία περιλαμβάνεται μόνο ένα USB καλώδιο. Εκτός από αυτά, τι άλλα θα χρειαστώ για να μπορέσω να φορτίζω μέσω του Anker; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Δημοσίευση 30/12/2017 - 15:42
Δημοσίευση 30/12/2017 - 16:12
Πήρα σήμερα το original usb-c to lighting καλωδιο και τον φορτιστή choetech 39w usc c μετα απο ενα review που διάβασα και τον ειχαν μετρήσει με εξαιρετικά αποτελέσματα
Στην 11.1.2 υπάρχει fast charge έτσι δεν είναι??
Ναι κανονικά .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 30/12/2017 - 17:44
Τελευταία επεξεργασία από: tsoupri, 30/12/2017 - 17:45
Δημοσίευση 30/12/2017 - 17:46
Τελευταία επεξεργασία από: pantelisn, 30/12/2017 - 17:47
Δημοσίευση 30/12/2017 - 17:52
Καλησπέρα ομάδα, για ασύρματη και γρήγορη φόρτιση υπάρχει κάποια επιλογή; Έλεγα να πάω σε κάτι τέτοιο της Belkin καθώς βγάζει και 7.5W. Θα προτείνατε κάτι αλλό, αντί wireless charging pad για πιο γρήγορη φόρτιση;
Δημοσίευση 30/12/2017 - 20:35
Μου εδωσαν σημερα το παρακατω powerbank και για να μην κανω καμια «γκαφα» θα ηθελα να ρωτησω, κανει το συγκεκριμενο για το iPhone X η θα το «καταστρεψω»;; Ακομη δεν το εχω χρησιμοποιησει αν δεν μαθω αν οντως κανει για το Χ.
Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Γιατί τί θα πάθει άν τον χρησιμοποιήσεις; Σου λέει η Huawei 1 usb με έξοδο 2Α. Αυτά δηλαδή που δίνουν όλοι οι fast chargers...και 1Α να είχε, λέμε τώρα...απλά θα φόρτιζε πιό αργά και πιό σταθερά θα έλεγα εγώ. Αυτό που είναι να πάρει το κινητό θα το πάρει, είτε αργά είτε γρήγορα...
Εγώ στο ebay τον βλέπω έχει ένα 45-50. Ποιοτικός θα έλεγα.
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 30/12/2017 - 20:35
Δημοσίευση 30/12/2017 - 20:40
Γιατί τί θα πάθει άν τον χρησιμοποιήσεις; Σου λέει η Huawei 1 usb με έξοδο 2Α. Αυτά δηλαδή που δίνουν όλοι οι fast chargers...και 1Α να είχε, λέμε τώρα...απλά θα φόρτιζε πιό αργά και πιό σταθερά θα έλεγα εγώ. Αυτό που είναι να πάρει το κινητό θα το πάρει, είτε αργά είτε γρήγορα...
Εγώ στο ebay τον βλέπω έχει ένα 45-50. Ποιοτικός θα έλεγα.
Δημοσίευση 30/12/2017 - 21:08
Ευχαριστω για την απαντηση σου απλα επειδη δεν τα παω καλα με τα 1Α 2Α κτλ ειχα διαβασει οτι καλο και αξιοπιστο ειναι της XIAOMI το οποιο ειναι με 2.4Α
Εξου και η απορια μου στο αν θα κανει «κακο» στην μπαταρια του Χ το συγκεκριμενο PowerBank.
Οποτε με τη βοηθεια σου θα χρησιμοποιησω κανονικοτατα χωρις κανενα προβλημα απ´οτι καταλαβαινω. Ευχαριστω πολυ!!
Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Άν κάτι κάνει κακό σε μία μπαταρία είναι η ταχυφόρτιση, εκείνη η οποία ανεβάζει την θερμοκρασία της μπαταρίας και των στοιχείων της Li-ion. Μετά λένε βάζουν "κόφτες" στους επεξεργαστές επειδή η μπαταρία φθείρεται γρήγορα... Απο την μία γκρινίαζουν και απο την άλλη σου λένε 7.5-12-29-87 watts και δεν συμμαζεύεται...στο κινητό οι μπαταρίες είναι εσώκλειστες δίχως κανενός είδος ψύξης.Η θερμότητα εγκλωβίζεται και επηρεάζει δραστικά την διάρκεια ζωής των μπαταριών. Μην ακούς τι σου λένε οι εταιρείες...διότι αυτές την δουλειά τους κάνουν. Πουλάνε μπαταρίες και φορτιστές με τιμές στα ύψη. Στα εργαλεία powertools οι μπαταρίες φορτιζονται απο καινούριους φορτιστές νέας γενιάς οι οποίοι όμως ΕΧΟΥΝ fan coolers! Ψύχουν τις μπαταρίες πιό κάτω σε θερμοκρασία, απο ότι δουλεύουν στα εργαλεία επάνω. Kάτι σαν αυτό...
Η θερμοκρασία είναι εκείνη που δημιουργεί στις Li-ion μπαταρίες προβλήματα κατά κόρον. Όσο πιό φυσιολογικά τόσο το καλύτερο.
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 30/12/2017 - 21:09
Δημοσίευση 05/01/2018 - 15:06
Για το RavPower από το Amazon που παράγγειλα μου έστειλαν αυτό. Αν έχετε κάποιο θέμα με κάποιον ήχο από την τροφοδοσία του, να τους στείλετε μήνυμα
Δημοσίευση 08/01/2018 - 01:24
https://www.gearbest...pp_1079928.html για αυτόν εδώ τι λέτε έτσι για spare;
Δημοσίευση 08/01/2018 - 08:55
Δημοσίευση 27/10/2018 - 21:42
Παιδιά πήρα ένα ασύρματο φορτιστή για το iPhone X και μέσα η συσκευασία είχε την βάση και ένα καλώδιο.Απο όσο κατάλαβα θέλει ένα φορτιστή τοίχου Quick Charge 3 για να κάνει ταχεία φόρτιση,γιατί μόνο η βάση κάνει κανονική αργή φόρτιση.Εχετε να προτείνετε κάποιον καλό και φτηνό;;
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες