Ο χρήστης KostasRodos29, στις 08 Dec 2017 - 21:49, έγραψε:
Είναι πολύ καλό έχεις έναν στην προπόνηση ανά χιλιόμετρο ή όπως αλλιώς θες εσύ να σου λέει χρόνους που τρέχεις το έβαλα στην προπόνηση σήμερα και μαζί με τα airpods νομίζω είναι must have . Γιατί ακούς μουσική τέλεια έχεις επαφή με τον χώρο και αυτό σημαντικό όταν τρέχεις έξω και επίσης ακούς και πεντακάθαρα τι σου λέει στο χρόνο ανά χιλιόμετρο οπότε αν κάνεις interval πχ μπορείς να ανεβάζεις ή να κατεβάζεις την ένταση σου . ;-)
Το κλασικό μωρέ σχεδόν με όλα. Έτσι είναι π.χ. και της Runtastic που χρησιμοποιώ πιο πολύ με το τηλ.
Απλά στο Watch δε διαβάζω και τα καλύτερα.
Ο χρήστης KSaraf, στις 08 Dec 2017 - 22:00, έγραψε:
Φιλε καλησπερα. Ειμαι κατοχος του aw2 εδω και ενα χρονο, συστηματικος δρομεας και πρωην κατοχος garmin. Το app που με εχει βόλεψει περισσοτερο είναι το ismoothrun. Παραμετροποιείται πληρως, φτιαχνεις τις προπονησεις οπως θες, κανει export σε ολες τις πλατφορμες, ειναι standalone, τρεχεις χωρις το τηλεφωνο δηλαδη και γενικα προσεγγιζει το garmin σαν χρηση. Δεν ειναι free αλλα κανει πολλα περισσοτερα απο ολα τα αλλα.
Thnx για τις πληροφορίες. Το έχω χρόνια το iSmoothRun και ξέχασα τελείως να το προσθέσω..
Θα είναι απο τα πρώτα που θα τεσταριστεί.