Homebridge: Επεκτείνετε τις δυνατότητες του Homekit
Δημοσίευση 26/11/2021 - 00:28
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 26/11/2021 - 00:48
Δεν είναι no response. Σημαίνει ότι δεν έχει ισχύ ο διακόπτης αυτός διότι το security system δεν είναι στο κάταλληλο mode.Σε εχω πρήξει το ξέρω. Από οτι κατάλαβα, με τον διακόπτη siren μπορώ να το κάνω trigger σωστά; Πχ αν ανοίξω την πόρτα άνοιξε τον διακόπτη siren και καντο trigger. Μου βγάζει όμως no response στους διακόπτες siren, ενώ όλα τα άλλα είναι κομπλέ. Εσύ έτσι το έχεις κάνει;
Το security system έχει 4 modes.
Off, away,home,night
Όταν είναι off όποιο siren διακόπτη και να πατήσεις είτε χειροκίνητα είτε αυτοματοποιημένα δεν έχει καμία ισχύ γι ´αυτό βγάζει θαυμαστικό.
Όταν είναι στο away μόνο το siren away ή το global siren μπορεί να κάνει trigger τον συναγερμό.
Όταν είναι στο home μόνο το siren home ή το global siren μπορεί να κάνει trigger τον συναγερμό.
Όταν είναι στο night μόνο το siren night ή το global siren μπορεί να κάνει trigger τον συναγερμό.
Δημοσίευση 26/11/2021 - 06:24
Θα παίξω το βραδάκι να δω τι μπορώ να φτιάξω!
Δημοσίευση 26/11/2021 - 10:58
Καλημερα.
Γνωρζει κανεις εαν υπαρχει κανενα Roller Shutter switch που να δουλευει σωστα με HomeBridge ή ακομα καλυτερα να εχει native support για HomeKit?
Χρησιμοποιω ενα αρχαιο Χ1Roller Shutter switch για να κατεβαζω και ανεβαζω το πανι του προβολεα, αλλα θελω να το ενσωματωσω στο homekit.
Ευχαριστω.
Δημοσίευση 26/11/2021 - 13:30
Καλημερα.
Γνωρζει κανεις εαν υπαρχει κανενα Roller Shutter switch που να δουλευει σωστα με HomeBridge ή ακομα καλυτερα να εχει native support για HomeKit?
Χρησιμοποιω ενα αρχαιο Χ1Roller Shutter switch για να κατεβαζω και ανεβαζω το πανι του προβολεα, αλλα θελω να το ενσωματωσω στο homekit.
Ευχαριστω.
https://shelly.cloud...tomation-relay/
Το έχω πάρει εδώ και ένα χρόνο αλλά δεν το έχω βάλει ακόμα γιατί θέλει και ουδέτερο και βαριέμαι το μερεμέτι που θα χρειαστεί αν ανοίξω ένα κουτί ένα μέτρο πάνω από το διακόπτη για να κατεβάσω ουδέτερο.
Είμαι εκτός για να παραθέσω. Δες σχετικά videos με εγκατάσταση και λειτουργία.
Αν ήσουν κοντά ευχαρίστως το δοκίμαζες μιας και δεν το έχω βάλει ακόμα. Δες αν έχει ουδέτερο ο διακόπτης σου. Συνήθως δεν έχουν.
Δημοσίευση 26/11/2021 - 14:43
https://shelly.cloud...tomation-relay/
Το έχω πάρει εδώ και ένα χρόνο αλλά δεν το έχω βάλει ακόμα γιατί θέλει και ουδέτερο και βαριέμαι το μερεμέτι που θα χρειαστεί αν ανοίξω ένα κουτί ένα μέτρο πάνω από το διακόπτη για να κατεβάσω ουδέτερο.
Είμαι εκτός για να παραθέσω. Δες σχετικά videos με εγκατάσταση και λειτουργία.
Αν ήσουν κοντά ευχαρίστως το δοκίμαζες μιας και δεν το έχω βάλει ακόμα. Δες αν έχει ουδέτερο ο διακόπτης σου. Συνήθως δεν έχουν.
Thanks, εχω ουδετερο, απλα καπου διαβασα οτι τα shelly εχουν θεμα με τα Fritz routers και το απεκλεισα.
Δημοσίευση 26/11/2021 - 16:46
Εχει δουλεψει κανεις με Meross?
Εχει ενα homekit στο site αλλα δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με αυτο που εχει στο amazon.
Έχω πάρει για αρχή έναν διακόπτη κ μια λάμπα νυχτός στο κομοδίνο. Ευχαριστημένος. Τίμιο πολύ για τα λεφτά του.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 26/11/2021 - 16:50
Συνεργάζεται με homebridge?Έχω πάρει για αρχή έναν διακόπτη κ μια λάμπα νυχτός στο κομοδίνο. Ευχαριστημένος. Τίμιο πολύ για τα λεφτά του.
Δημοσίευση 26/11/2021 - 16:53
Συνεργάζεται με homebridge?
Α δεν το έχω ψάξει.
Δημοσίευση 27/11/2021 - 15:31
Δημοσίευση 28/11/2021 - 12:00
Συνεργάζεται με homebridge?
Σημερα εκανα κατι δοκιμες, μπαινει κανονικα.
Δημοσίευση 28/11/2021 - 14:02
Δημοσίευση 28/11/2021 - 20:57
Τέλεια!Σημερα εκανα κατι δοκιμες, μπαινει κανονικα.
Δημοσίευση 29/11/2021 - 00:57
Που δεν σε εξυπηρετεί το occupancy delay;Εκτός από το occupancy delay, δεν υπάρχει κάτι άλλο τώρα που πχ να μην σβήνει το φως όσο βρίσκει κίνηση ε;
Υπάρχουν εναλλακτικές. Τι ακριβώς θέλεις να συμβαίνει;
Ναι, αρκεί να έχεις λάμπα Philips hue.Υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε μια λάμπα να αναβοσβήνει; Αν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός δηλαδή, να αναβοσβήνει η λάμπα.
Τι αξεσουάρ ωστόσο είναι ο συναγερμός;
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες