Ποιο από τα δύο μοντέλα θεωρείται κατά τη γνώμη σας καλύτερο; Δικαιολογήστε τη γνώμη σας με τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα κάθε μοντέλου.
Τελευταία επεξεργασία από: neo307gr, 28/01/2018 - 13:28
Δημοσίευση 28/01/2018 - 13:28
Ποιο από τα δύο μοντέλα θεωρείται κατά τη γνώμη σας καλύτερο; Δικαιολογήστε τη γνώμη σας με τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα κάθε μοντέλου.
Τελευταία επεξεργασία από: neo307gr, 28/01/2018 - 13:28
Δημοσίευση 28/01/2018 - 13:47
Κάποιος που θέλει να προχωράει μπροστά αγοράζει αναμφισβήτητα το Χ
O άλλος που βρίσκει κάποιο ενδιαφέρον στο παρελθόν ίσως μπορεί να πάρει κ το 8plus
ps
αν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα το Χ φυσικά.
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 28/01/2018 - 14:02
Κανένα από τα 2.
Για να μην έχεις αποφασίσει μόνος σου, σημαίνει ότι κανένα από τα 2 δεν σε καλύπτει πλήρως.
Ο καθένας μας μπορεί να σου δώσει 1000000 λόγους υπέρ της μιας ή της άλλης συσκευής, αλλά το θέμα είναι ότι αυτοί οι λόγοι είναι συνήθως υποκειμενικοί, και έτσι δεν θα βγάλεις άκρη.
Ο ένας θα σου πει πάρε Plus για να έχεις καλύτερη μπαταρία , εγώ ξέρω ότι είτε με το Plus είτε με το Χ, το κινητό στο τέλος της μέρας μπαίνει στη φόρτιση. Το αν θα μπει με 15% ή με 20% δεν κάνει διαφορά, αφού τελικά αυτό το ποσοστό δεν φτάνει για να βγει 2η μέρα.
Άλλος θα σου πει ότι το Plus έχει μεγαλύτερη οθόνη από το Χ (λόγω αναλογίας) , αλλά δεν μπαίνει στη διαδικασία να υπολογίσει ότι μπορεί να φαίνεται μεγαλύτερη, αλλά στην τελική το Χ είναι μια συσκευή πολύ μικρότερη.
Άλλος θα σου πει ότι το Χ είναι το μέλλον, αλλά όλοι ξέρουμε πως από εδώ και μπρος όλες οι συσκευές θα είναι σαν το Χ, άρα δεν συντρέχει λόγος να πλακωθείς να το πάρεις τώρα.
Άλλος γουστάρει να έχει οθόνη χωρίς bezels, άλλος γουστάρει να έχει μια οθόνη που σε landscape mode μπορεί να ακουμπήσει τα χέρια του πάνω στα πλαίσια για να παίξει ένα παιχνίδι.
Άλλος θέλει το Touch ID, άλλος θέλει Face ID, άλλος φοβάται ότι θα πάθει καρκίνο και τρομοκρατεί τον κόσμο.
Μπορώ να συνεχίσω να γράφω για ώρες, αλλά νομίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
Πάρε αυτό που εσένα σε καλύπτει, όποιο και αν είναι αυτό.
Το να αγοράσεις μια συσκευή επειδή την ψήφισαν πιο πολλοί , δεν είναι φυσιολογικό.
Δημοσίευση 28/01/2018 - 14:51
Το καλύτερο ποστ, macΡαν!!!
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 28/01/2018 - 14:58
Δημοσίευση 28/01/2018 - 15:01
X εαν θες σχετικα μικρο μεγεθος με οθονη σαν του πλας
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Δημοσίευση 28/01/2018 - 16:51
X για ανανεωση. Τοσα χρονια ιδιο σχεδιο βαρεθηκαμε
Δημοσίευση 28/01/2018 - 17:08
καλα ίδιο σχέδιο είναι .ιδια γραμμή .γυρισε κάθετα την πίσω κάμερα .X για ανανεωση. Τοσα χρονια ιδιο σχεδιο βαρεθηκαμε
Δημοσίευση 28/01/2018 - 17:16
καλα ίδιο σχέδιο είναι .ιδια γραμμή .γυρισε κάθετα την πίσω κάμερα .
Και μπροστά είναι περίπου όλο οθόνη .
Πισω γυαλι και μπροστα χωρις bezel μονο οθονη και χωρις home button ε δεν το λες και ιδιο.
Προσπαθεις να πεισεις εμας ή τον εαυτο σου;...δικαιωμα του καθενος να του αρεσει το ενα η το αλλο αλλα οχι να λεμε και πραγματα που δε στεκουν.
Με τη λογικη σου ολα τα τηλεφωνα ιδια ειναι
Δημοσίευση 28/01/2018 - 17:33
Όχι δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν .γνωμη εξέφρασα όπως αντίστοιχα και εσυ .για εμένα σχεδιαστηκά σαν καλούπι το θεωρώ ίδιος .Πισω γυαλι και μπροστα χωρις bezel μονο οθονη και χωρις home button ε δεν το λες και ιδιο.
Προσπαθεις να πεισεις εμας ή τον εαυτο σου;...δικαιωμα του καθενος να του αρεσει το ενα η το αλλο αλλα οχι να λεμε και πραγματα που δε στεκουν.
Με τη λογικη σου ολα τα τηλεφωνα ιδια ειναι
Δημοσίευση 28/01/2018 - 17:42
Όχι δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν .γνωμη εξέφρασα όπως αντίστοιχα και εσυ .για εμένα σχεδιαστηκά σαν καλούπι το θεωρώ ίδιος .
Δλδ με σβηστή οθόνη δίπλα σε ένα space gray 8 μόνο το Touch ID ξεχωρίζει .αντικειμενικα .
Ολα τα τηλεφωνα το ιδιο καλουπι εχουν.
Η καταργηση των bezel/home button και η αλλαγη του υλιkου σε γυαλι για εμενα ειναι μια σχεδιαστικη ανανεωση και καθως τα specs δε με πολυενδιαφερουν (αρκει να τηρειται ενα standard) αρκει η αλλαγη αυτη για να το αγορασω. "υποκειμενικα"
Δημοσίευση 28/01/2018 - 17:45
Εκεί έγκειται το γούστο του καθενός .Ολα τα τηλεφωνα το ιδιο καλουπι εχουν.
Η καταργηση των bezel/home button και η αλλαγη του υλιkου σε γυαλι για εμενα ειναι μια σχεδιαστικη ανανεωση και καθως τα specs δε με πολυενδιαφερουν (αρκει να τηρειται ενα standard) αρκει η αλλαγη αυτη για να το αγορασω. "υποκειμενικα"
Δημοσίευση 28/01/2018 - 18:44
Πάρε xiaomi
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 28/01/2018 - 18:45
Δημοσίευση 28/01/2018 - 19:00
Δημοσίευση 28/01/2018 - 19:17
Τελευταία επεξεργασία από: konra, 28/01/2018 - 19:19
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες