Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

QuickPwn for Firmware v2.2.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
202 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 07/03/2009 - 00:07

Δεν πειράζει. Κάντο με το rar

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   pumamar

pumamar

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/03/2009 - 00:59

Γειά σε όλους,

Έχω ξεκλείδωτο iPhone 3G VODAFON με την αναβάθμιση της baseband στην έκδοση 2.2.1 μέσω iTunes και στη συνέχεια χρησιμοποήσα το QuickPwn για να περάσετε γρήγορα και εύκολα τους Cydia/Installer.
Μετά απο 1 λάθος προσπάθεια (κόλαγε στο μήλο όταν έλεγε να περιμένω να κάνει επανεκίνηση) πέτυχε.
Αυτο που μου μένει τώρα (μετά απο διαβασμα όπως πάντα) να ασχοληθώ με το "ipaprep2h"(και ότι αφορά αυτό, χεχεχε).

1 προβληματάκι όμως που παρατήρησα τώρα μετά απο το jailbreak είναι ότι ενώ βγάζω φωτογραφίες με το iPhone δεν τις εμφανίζει πουθενά. Για την ακρίβεια εμφανίζει λευκή/κενή θέση στο "directory" που αποθηκεύονται όλες οι φωτογραφίες.

Άν ξέρει κάποιος πως μπορώ να το διορθώσω ας με βοηθήσει.

Ευχαριστώ πολύ

#93   johnroum

johnroum

iPH newbie

• 72 μηνύματα

Δημοσίευση 07/03/2009 - 22:09

Γειά σας παιδιά μετά από πολύ διάβασμα ξανά και ξανά όλο το θέμα και όλα όσα έχουν ερωτηθεί και απαντηθεί θα ήθελα να σας ζητήσω να μου εξηγήσετε 5 πραγματάκια για να τα απλοποιήσω λίγο στο μυαλό μου και πιστεύω ότι σίγουρα θα μπορείτε γιατί είμαι λίγο άσχετος.
Λοιπόν έχω ένα iphone 3g 16gb απο την βονταφον με σιμ βονταφον,το οποίο το έχω κάνει ήδη μια φορά jailbreak.Τώρα έχω την έκδοση 2.1 και firmware 02.11.07 , θα ήθελα να σας ρωτήσω λοιπόν :

1ον: πως μπορώ να πάρω backup έτσι ώστε ότι έχω τώρα μέσα στο κινητό μου να το ξαναβάλω πάλι μετα το update που θα κάνω σε 2.2.1
2ον: το μόνο που χρειάζομαι είναι το QuickPwn for Firmware v2.2.1 ?
3ον: θα πρέπει να κάνω πρώτα backup μετά restore στο itunes και μετά update πάλι απο itunes και μετά jailbreak?
4ον: τι ''εργαλεία'' χρειάζεται να έχω ώστε να μπορώ να βάζω πάλι δωρεάν εφαρμογές απο Appulo και λοιπά site?
5ον: όλα όσα έχω μέχρι τώρα δλδ ελληνικό πληκτρολόγιο, mms, ''msn'' θα τα έχω μετά το update δλδ υπάρχουν θα μπορώ να τα βάλω πάλι, ή απλά θα ανεβάσω το backup που θα έχω πάρει και θα παίξουν όλα όπως πριν?

Συγχωρέστε με γιατί δεν ξέρω πολλά,
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

#94   pans

pans

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 07/03/2009 - 23:24

Ας σε βοηθήσω εγώ (ελπίζω) να ξεκουραστούν και λίγο οι αλλοι.

1ον: πως μπορώ να πάρω backup έτσι ώστε ότι έχω τώρα μέσα στο κινητό μου να το ξαναβάλω πάλι μετα το update που θα κάνω σε 2.2.1

Όποτε κάνεις sync στο itunes (όχι Apply) αν δεις πάνω πάνω το Itunes κάνει backup το κινητό. Κάνει backup τα πάντα, λογαριασμούς, sms, email, εφαρμογές και δεδομένα τους. Για τις πιθανά όχι αγορασμένες εφαρμογές επειδή όποτε έχω πειραματιστεί τις κάνω install "dirty" δεν ξλερω τι γίνεται με το backup τους. Όμως υπάρχει ένας εύκολος και απλός τρόπος να κάνεις backup στο pc σου όλες τις εφαρμογές που έχεις κατεβάσει με το Ηackulous. Το προγραμματάκι λέγεται IphoneBrowser από τον Peter Wilson (googliase το). Εκεί σε ένα directory με όνομα Downloads μεσα σε ένα με το όνομα Libraries θα αναγνωρίσεις όλα τα IPA που έχεις κατεβάσει. Κάνε τα backup στο pc και αφού τελειώσουν όλα τα ξαναβάζεις στο ίδο μέρος και μετά αρκεί ένα install από το Installus χωρίς να τα ξαναψάχνεις/κατεβάζεις.

2ον: το μόνο που χρειάζομαι είναι το QuickPwn for Firmware v2.2.1 ?

Ε ναι, το άλλο το mipatch δεν κατάλαβα ποτέ τι κάνει. Δοκίμασα install (se dirty mode) από το Installus και όλα καλά No problems.

3ον: θα πρέπει να κάνω πρώτα backup μετά restore στο itunes και μετά update πάλι απο itunes και μετά jailbreak?

Sync για να κάνεις backup (θα το δεις ότι έγινε) => Restore (θα κάνει μόνο του update kai restore το τελευτείο σου backup) => jailbrake

4ον: τι ''εργαλεία'' χρειάζεται να έχω ώστε να μπορώ να βάζω πάλι δωρεάν εφαρμογές απο Appulo και λοιπά site?

Εγώ το Installus έβαλα και όλα όπως παλιά δεν ξέρω κάτι περισότερο.

5ον: όλα όσα έχω μέχρι τώρα δλδ ελληνικό πληκτρολόγιο, mms, ''msn'' θα τα έχω μετά το update δλδ υπάρχουν θα μπορώ να τα βάλω πάλι, ή απλά θα ανεβάσω το backup που θα έχω πάρει και θα παίξουν όλα όπως πριν?

Δεν γνωρίζω πως μπορείς να κάνεις αυτόματα restore τις εφαρμογές από το Cydia, κάτι έχει εμφανιστεί στο forum όμως, ελπίζω κάποιος να μας απαντήσεις. Για να μην ξαναψάχνεις και να ξανακατεβάζεις "δοκιμαστικές" ΙΡΑ σου απάντησα πιο πάνω.

καλό κουράγιο

#95   ioannis

ioannis

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 08/03/2009 - 18:01

Ερώτηση:

Αν κάνω Jailbreak με το QuickPwn θα κρατήσω τις εφαρμογές που έχω ήδη αγοράσει από το AppStore;

Τις επαφές;

#96   c200amgpacket

c200amgpacket

Advanced Member

• 874 μηνύματα

Δημοσίευση 08/03/2009 - 18:20

Τις  εφαρμογες ναι
Τις επαφες πρέπει πρωτα να κάνεις ενα απλό sync (εννοειται έχεις τικαρει απο το info )
και μετά restore ;)

#97   johnroum

johnroum

iPH newbie

• 72 μηνύματα

Δημοσίευση 11/03/2009 - 11:15

Φίλε pans σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου σήμερα θα το δοκιμάσω και θα δείξει τι θα καταφέρω, πάντως ευχαριστώ πολύ...

#98   xxxPaulosxxx

xxxPaulosxxx

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 19/03/2009 - 19:56

Φίλοι μου κατέβασα το QuickPwn που έχετε στο link και δεν λειτουργεί .. όταν πάω να το ανοίξω με winrar λέει "η εφαρμογή απέτυχε να προετοιμαστεί σωστά"

Χρειάζομαι help asap guys! Thanks

Edit: Greeklish to Greek

#99   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8236 μηνύματα

Δημοσίευση 19/03/2009 - 20:02

.NET framework 3.5

#100   xxxPaulosxxx

xxxPaulosxxx

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 19/03/2009 - 20:03

.NET framework 3.5

Δηλαδή?Από που το παίρνω αυτό;

Υπάρχει περίπτωση να γίνει ζημιά στο iPhone 3G μου κάνοντας jailbreak??

Edit: Greeklish to Greek

#101   Batman

Batman

iPH User

• 176 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2009 - 18:49

Καλησπέρα παιδιά..Μια φίλη μου έχει ένα iphone 2g με firmware 1.1.2....... :o και είπα να της κανω ένα update σε 2.1...Με την 1,1,2 έκδοση που έχει τωρα,με κάποιο τρόπο το έχει ξεκλειδώσει....γιατί είναι απο αμερική.
Θα κάνω update απο itunes στην 2.2.1, μετά με Quick Pwn θα της περάσω απο cydia το yellowsnOw. Και θα λειτουργήσουν όλα καλά??? Κάνω κάτι λάθος??

#102   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8236 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2009 - 19:14

Ναι

Τo yellosnow αφορά το 3G. Η φίλη σου έχει το 2G. Διάβασε τους οδηγούς για το 2G

#103   Batman

Batman

iPH User

• 176 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2009 - 19:23

Ναι

Τo yellosnow αφορά το 3G. Η φίλη σου έχει το 2G. Διάβασε τους οδηγούς για το 2G

Τα λέει πολύ μπερδεμένα...Πλέκει 3g με 2g και στο τέλος δεν ξέρω τι να πρωτο κάνω.....

#104   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8236 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2009 - 19:57

Eίναι πολύ απλά τα πράγματα

http://www.iphonehel...pic,1468.0.html
http://www.iclarifie...x.php?enid=1880

#105   Batman

Batman

iPH User

• 176 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2009 - 17:34

Σήμερα λοιπόν αποφάσησα και εγώ να πάω απο την 2.2 στην 2.2.1...για τον λόγο ότι το χρειαζόταν και το κινητό....
Περνάω κανονικά την 2.2.1  περνάω cydia-instaler...παιρνάω το aptbackup μου ξανα περνάει πάλι όλες τις εφαρμογές...ΟΛΑ καλα....μπαίνω απο το SSH στο κινητό για να μεταφέρω ένα θέμα που είχα φτιάξει χειροκίνητα....Βλέπω λοιπόν μέσα στν φάκελο var/stash ότι υπήρχαν οι φάκελοι χ2...δηλάδη 2 φάκελοι themes 2 φακελοι wallpaper...κτλ...αλλά με γιαφορετικές ημερομηνίες και με άλλα λόγια σαν κατάληξη(themes-dfdfk,themes-asdas)πχ...Και σαν "έξυπνος εγώ λέω δεν γαμιέται θα σβήσω αυτά με την παλιά ημερομηνία....ΛΑΘΟΣ......ανοίγω μετά το iphone πάω να μπώ σις ρυθμήσεις...πάει να μπεί..και με πετάει εξω....πάω να μπώ στο phone...με πετάει έξω...Και αυτό γινόταν με ΟΛΕΣ τις εφαρμογές....Ε και λέω θα του ξανα κάνω πάλι ένα restore...ακόμα δεν έχει τελειώσει...
παρατηρήσεις..
1) Οταν τέλειωσε την εγκατάσταση  δεν με ρώτησε άν θέλω να ξανα ξεκινήσει απο την αρχή το κινητό ή να περάσει τα backup...(πάτησα update ΟΧΙ restore και μετά update...)
2) Οταν ελιχα την 2.2 στο φάκελο var/stash μου είχε του φακέλους απο 1 φορά,και όχι 2 οπώς έγινε με το 2.2.1

Τι ακριβώς έχει συμβεί..???
Αυτή την φορά θα κάνω πρώτα restore  και μετά update...να δώ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες