Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της σελίδας.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια νέα συσκευή διότι τα έχει βγαλει τα λεφτα της αυτή που εχω εδώ και 2 χρόνια (Microsoft Lumia 550) και είναι απλά τραγική. Το θέμα μου είναι το εξης:
Εχω περάσει απ' όλα τα λογισμικά (ios, android, windows) και κατέληξα οτι το ios προσφέρει μια σταθερότητα, δεν κολλάει καθόλου και δεν υπάρχουν ιοι για να μου δημιουργουν προβλήματα (ίσως είμαι επηρεασμένος απ' το ipad που εχω στην κατοχή μου που εδώ και 4 χρονια δε μου εβγαλε ουτε ενα προβλημα). Τα android ειναι μια χαρα, βεβαια εξαρτάται απ' το κινητό και τα χαρακτηριστικά του καθε τηλεφώνου (μνήμη, επεξεργαστής κλπ) αλλά θεωρώ οτι το ιos ειναι καλύτερο. Για τα windows ας μη μιλήσω καλύτερα, καταριέμαι την ώρα και τη στιγμή που πήρα το lumia 550, αλλά δε διέθετα τότε αρκετά χρήματα για κάτι καλύτερο.
Σύμφωνα με όσα περιγράφω παραπάνω, η λύση ειναι ενα iphone. Ωστόσο, στο μπάτζετ που διαθέτω (ως 270 ευρω), το μονο iphone που βρήκα είναι το SE. Απ' οτι διαβάζω στο ιντερνετ, ειναι ενα αρκετά καλό κινητό, κομψό (δεν μ' αρέσουν γενικά τα μεγάλα κινητά) και προσφέρει αυτά που θελω (μια φυσιολογική κάμερα, εφαρμογές κλπ). Διαβάζω όμως στο ίντερνετ οτι η Apple, θέλοντας να «αναγκάσει» τον κόσμο να αγοράσει τα νέα της μοντέλα (μιας και το SE είναι το 2016), με τις ενημερώσεις της τα παλαιότερα κινητά πέφτουν σε επιδόσεις και η διάρκεια της μπαταρίας γίνεται μικρή (δηλαδή 2 φορες τη μερα φόρτιση). Σε αυτή την περίπτωση τι μπορεί να γίνει; Επίσης είναι η μπαταρία 1624 mAh. Θα αντέχει μια μέρα το κινητό με φυσιολογική χρήση; (Πχ μονιμα συνδεδεμένο με δεδομένα και αν χτυπήσει καμια φορά ή είμαι έξω να ασχοληθώ με messenger, fb κλπ)
Αν θεωρείτε οτι δεν αξίζει να πάρω το συγκεκριμένο iphone, να στραφώ σε καποιο android? Εχετε να μου προτείνετε κάποιο;
Σας ευχαριστώ πάρα πολυ εκ των προτέρων.
Σταύρος