iOS 11.4
Ad
Δημοσίευση 15/07/2018 - 17:11
Δημοσίευση 15/07/2018 - 17:53
τι χρόνους αναμονής και χρήσης βγάζεις;
Με συνδεδεμένο aw αλλά χωρίς apps Facebook και Instagram και μπαταρία αλλαγμένη στη infoquest τον Ιανουάριο. (Την δείχνει σε υγεία 97%).
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 15/07/2018 - 17:57
Δημοσίευση 15/07/2018 - 17:53
υπογράφεται ακόμα η beta 3 11.4 ?
Δημοσίευση 16/07/2018 - 07:00
Καταρχήν το iTunes δεν μπορούσε να κάνει την επαναφορά αυτόματα (στην τελευταία έκδοση) καθώς έβγαζε ένα μήνυμα ανεπάρκειας πόρου.
Έτσι κατέβασα την έκδοση για iPhone 8 ( gsm), (είναι ίδια από ότι κατάλαβα με την global, εκτός και αν όλα τα προβλήματα που έχω οφείλονται σε αυτό).
Στην αρχή χάρηκα γιατί είδα ότι μου ανεβάσει την υγεία της μπαταρίας από το 94 στο 96%. Όμως έχοντας αφήσει την μπαταρία όλο το βράδυ να φορτίσει το πρωί την βρίσκω φορτισμένη μέχρι το 85%.
Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με το συγχρονισμό των φωτό. Είχα ενεργοποιημένη την ροη και όχι την βιβλιοθήκη. Έτσι έκανα και τώρα, αλλά επι συνόλου 1200+ φωτό μου κατέβασε μόνο τις 14 τελευταίες που έχουν τραβηχτεί μέχρι 30 ημέρες πριν. Ένα άλλο πράγμα που με παραξενεύει είναι ότι σαν φωτό του Apple ID μου δείχνει μια που είχα πριν από αρκετά χρόνια και όχι αυτήν που έχω τελευταία και φαίνεται και στον λογαριασμό μου στο iPad. Δηλαδή στις 2 συσκευές εμφανίζεται ο ίδιος λογαριασμός μου με 2 διαφορετικές φωτό.
Φυσικά ανοιγόκλεισα διακόπτες ροής, αποσυνδέθηκα και ξανασυνδέθηκα, επανεκκίνηση και hr αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Sent from my iPad Pro.
Τελευταία επεξεργασία από: skiace, 16/07/2018 - 07:07
Δημοσίευση 16/07/2018 - 08:02
Επέστρεψα τελικά στην 11.4.1 από την 12 αλλά αυτό έγινε από ότι φαίνεται με πολλά προβλήματα.
Καταρχήν το iTunes δεν μπορούσε να κάνει την επαναφορά αυτόματα (στην τελευταία έκδοση) καθώς έβγαζε ένα μήνυμα ανεπάρκειας πόρου.
Έτσι κατέβασα την έκδοση για iPhone 8 ( gsm), (είναι ίδια από ότι κατάλαβα με την global, εκτός και αν όλα τα προβλήματα που έχω οφείλονται σε αυτό).
Στην αρχή χάρηκα γιατί είδα ότι μου ανεβάσει την υγεία της μπαταρίας από το 94 στο 96%. Όμως έχοντας αφήσει την μπαταρία όλο το βράδυ να φορτίσει το πρωί την βρίσκω φορτισμένη μέχρι το 85%.
Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με το συγχρονισμό των φωτό. Είχα ενεργοποιημένη την ροη και όχι την βιβλιοθήκη. Έτσι έκανα και τώρα, αλλά επι συνόλου 1200+ φωτό μου κατέβασε μόνο τις 14 τελευταίες που έχουν τραβηχτεί μέχρι 30 ημέρες πριν. Ένα άλλο πράγμα που με παραξενεύει είναι ότι σαν φωτό του Apple ID μου δείχνει μια που είχα πριν από αρκετά χρόνια και όχι αυτήν που έχω τελευταία και φαίνεται και στον λογαριασμό μου στο iPad. Δηλαδή στις 2 συσκευές εμφανίζεται ο ίδιος λογαριασμός μου με 2 διαφορετικές φωτό.
Φυσικά ανοιγόκλεισα διακόπτες ροής, αποσυνδέθηκα και ξανασυνδέθηκα, επανεκκίνηση και hr αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Sent from my iPad Pro.
Το ότι έφαγες σφάλμα στη διαδικασία του restore να μην σε αγχώνει. Αφού ολοκληρώθηκε αυτό έχει σημασία. Εγώ προσωπικά ξήλωσα το iTunes γιατί είχα πάρει ένα σφάλμα 2009 και ξαναδοκοκίμασα και το κατέβασα και το restore ολοκληρώθηκε κανονικά. Δεν μου αρέσει αυτό που σου έκανε όμως με τη μπαταρία. Δεν πηγαίνεις μια βόλτα μέχρι τη document να δεις τι συμβαίνει, εμένα μου το αντικατέστησαν διότι είχες πολλαπλές βλάβες το 8αρη μου. Δεν κρατούσε το iCloud και με το restore χανόταν, η κάμερα κράσαρε, δεν μπορούσα μέσω iTunes να περάσω φωτογραφίες διότι κρασαρε, δεν πας μια βόλτα να αποκλείσεις το ενδεχόμενο του προβλήματος;
Δημοσίευση 16/07/2018 - 10:05
Δεν μπορω να παω απο εκει γιατι ειμαι εκτος Αθηνων.Το ότι έφαγες σφάλμα στη διαδικασία του restore να μην σε αγχώνει. Αφού ολοκληρώθηκε αυτό έχει σημασία. Εγώ προσωπικά ξήλωσα το iTunes γιατί είχα πάρει ένα σφάλμα 2009 και ξαναδοκοκίμασα και το κατέβασα και το restore ολοκληρώθηκε κανονικά. Δεν μου αρέσει αυτό που σου έκανε όμως με τη μπαταρία. Δεν πηγαίνεις μια βόλτα μέχρι τη document να δεις τι συμβαίνει, εμένα μου το αντικατέστησαν διότι είχες πολλαπλές βλάβες το 8αρη μου. Δεν κρατούσε το iCloud και με το restore χανόταν, η κάμερα κράσαρε, δεν μπορούσα μέσω iTunes να περάσω φωτογραφίες διότι κρασαρε, δεν πας μια βόλτα να αποκλείσεις το ενδεχόμενο του προβλήματος;
Το φθινοπωρο που θα ανεβω Αθηνα.
Ξαναεκανα νεα επαναφορα μεσω του itunes αυτην την φορα αλλα τα ιδια προβληματα συνεχιζονται. Πλεον μου εχει και συνεχως το φεγγαρι στα εικονιδια που ειναι η ενδειξη του nightshift απο την δυση του ηλιου μεχρι την Ανατολη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 16/07/2018 - 10:15
Όταν πας Αθήνα, πήγαινε το document βγάλε μόνο πριν πας φωτογραφίες να έχεις στοιχεία και τα προβλήματα και το ποσοστό της μπαταρίας. Έχε κατά νου, πως εμένα μου ανέφεραν πως κάποια προβλήματα μπορούν να μην φανούν στα διαγνωστικά αλλά ο τελικός χρήστης να έχει αρκετά προβλήματα. Αυτό δεν ξέρω αν μου το είπαν για να δικαιολογήσουν την istorm πάντως σου αναφέρω ότι μου είπαν. Δυστυχώς η πρώτη φουρνιά από τα iPhone 8 είχε αρκετά θέματα, για το λόγω αυτό κάνουν αντικατάσταση της συσκευής και δεν τα επιδιορθώνουν.Δεν μπορω να παω απο εκει γιατι ειμαι εκτος Αθηνων.
Το φθινοπωρο που θα ανεβω Αθηνα.
Ξαναεκανα νεα επαναφορα μεσω του itunes αυτην την φορα αλλα τα ιδια προβληματα συνεχιζονται. Πλεον μου εχει και συνεχως το φεγγαρι στα εικονιδια που ειναι η ενδειξη του nightshift απο την δυση του ηλιου μεχρι την Ανατολη.
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 16/07/2018 - 10:16
Δημοσίευση 16/07/2018 - 10:39
Δημοσίευση 16/07/2018 - 11:57
Νομιζω οτι εχω μπει πια σε μια σειρα.Πάντως οι αναφορές σε ξένα site δείχνουν πως η 11.4.1 φαίνεται να έλυσε τα προβλήματα που έφερε η 11.4 με τη μπαταρια
Το κυριο θεμα μου αυτη την στιγμη ειναι η επαναφορα των 1200+ φωτο στην συσκευη.
Για την μπαταρια αναγκαστικα θα περιμενω ακομη να δω την διαγωγη της.
Δημοσίευση 16/07/2018 - 12:46
Νομιζω οτι εχω μπει πια σε μια σειρα.
Το κυριο θεμα μου αυτη την στιγμη ειναι η επαναφορα των 1200+ φωτο στην συσκευη.
Για την μπαταρια αναγκαστικα θα περιμενω ακομη να δω την διαγωγη της.
Εγώ θα σου πρότεινα να πας στους επισήμους, διότι τέτοια πτώση της μπαταρίας δεν δικαιολογείται εκτός και αν την ζημιά στην κάνει το bluetooth. Εμένα με το aw όπως σου είπα οι χρόνοι μου ήταν κομμένοι στο 50% μόλις το αποσύνδεσα τελείως επέστρεψα στους φυσιολογικούς μου χρόνους.
Δημοσίευση 16/07/2018 - 19:19
Δημοσίευση 17/07/2018 - 10:07
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες