Διαβασα για δουλεμενα και οχι χαρισμενα λεφτα,διαβασα για πολυτροπους και υπεθεσα οτι τα εχεις παρει κρανιο.σου ζηταω συγνωμη,απλα εγω το εξελαβα σαν εκρηξη.
Η απαντηση μου ηταν μεσω tapatalk το οποιο ως γνωστο το εχει παρει και το εχει σηκωσει,για αυτο και η παραθεση.
Το οτι εσενα σου ετυχε αυτο με την αγγελια,που δεν μπορω να το καταλαβω,δεν λεει κατι για τους επισημους.
Εγω εξηγησα τι με ενοχλει με το σκρουτζ.να παιρνω τηλ για τιμολογιο και ξαφνικα να εμφανιζεται ελληψη!εκει τρελλενομαι.Και τι εννοεις δεν γουσταρει να πουλαει με τιμολογιο?ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να μου πουλαει με τιμολογιο.Οχι να βρισκει δικαιολογιες.για να μην το κανει.
Υγ.Πως εδωσες στο ταμειο 1000 για συσκευη που με τιμολογιο κανει 1241,13,και στην εδωσαν και εφυγες?και μετα εδωσες 200 ευρω σε αλλον?και αυτος εβγαλε 41 ολοκληρα ευρω?και αν εσυ δεν του εβαζες τα 200?
Ειλικρινα σε ρωταω καθαρα και μονο απο περιεργεια για να κατανοησω τι πο@στια μπορει να εχει σκαρφιστει καποιος για 41 ευρω.
Φιλε μου ειλικρινα δεν καταλαβαινω πως γινεται αυτο... Η πλακα ειναι οτι στο τιμολογιο αναφερεται 1241 ευρω αλλα ο ταμιας μου πηρε 1000.
Δεν ξερω τι κανουν και πως τα κανουν ... Οταν ομως ανακοινωθηκε η συσκευη και δεν υπηρχε σε κανενα καταστημα διαθεσιμο βρεθηκε ο ανθρωπος αυτος που ειχε κλεισει 4 κομματια παρακαλω και οχι ενα και το θεωρησα ευκαιρια αφου το ηθελα ΤΩΡΑ !
Υπηρχαν οι μαυραγοριτες κλασσικα στα φορουμ που τα πουλαγαν 200 ευρω πανω επειδη τα ειχαν κλεισει απο νωρις με "τιμολογιο" οπως ο δικος μου αρα οποιος βιαζοταν τα εσκαγε.
Εχω παντως και το τιμολογιο αν σε ενδιαφερει να το δεις . Ισως καταλαβεις κατι παραπανω απο μενα.
Κι εδω ερχεται ξανα η συζητηση ... Τα λαμογια λοιπον που αγοραζουν με τιμολογιο δεκα δεκα τις συσκευες με το που βγουν ωστε να τα "χτυπησουν" μετα στα φορουμ ... Αυτο ειναι οκ??
Συμφωνω μαζι σου και πιστευω πως ειναι αλητεια αυτο που κανουν και στριβουν οταν τους λες για τιμολογιο αλλα μην ξεχνας σε ποια χωρα ζεις. Τι τηρειται δηλαδη εδω περα για να τηρηθει κι αυτο??
Απο την αλλη ολα εχουν δυο οψεις...
Τωρα γιατι με εμπιστευτηκε δεν ξερω ... Ισως οι 123 αξιολογησεις μου στο φορουμ που το πηρα? Ισως επειδη ετσι κι αλλιως δεν ειχε κατι να χασει ?Εννοω οτι ειχε ηδη πληρωθει η συσκευη και το ΦΠΑ θα εξεπιπτε στο τελος στο ΑΦΜ του??
Και πιο σημαντικο ..... Ξερετε ποσα κυκλωματα εχω ανακαλυψει τα τελευταια χρονια που ανταλλασω πραγματα στα φορουμ? Το τι λαμογιά γινεται και τι τροπους εχουν βρει να "ξεγελανε"τους νομους δεν υπαρχει...
Αλλοι βγαζουν συσκευες με δηθεν επιδοτησεις απο εταιρειες κινητης , αλλοι απλα τα βγαζουν με δηθεν τιμολογια , αλλοι ακομα πιο χωμενοι εξαφανιζουν ολοκληρα κοντεινερ....
Επισης μια λιστα που δεν σταματαει πουθενα . Δεν λεω παραπανω καθως δεν μου πεφτει και λογος αλλα λεμε τωρα....
Τελευταία επεξεργασία από: stifler, 29/10/2018 - 17:06