Επιστροφή σε iOS και...σε iPhone
Δημοσίευση 08/05/2018 - 16:27
Μετά από περιπλάνηση στους σκοτεινούς δρόμους του Android και του αλλά ντάλα της Παρασκευής το γάλα, με ενημερώσεις σε δήθεν ναυαρχίδες κτλ κτλ, έβλεπα το 6αρακι της γυναίκας μου και ζήλευα τις αναβαθμίσεις του iOS στην ώρα τους, τη σταθερότητα και την ομαλότατη λειτουργία, παρά τα χρόνια του, και συγχρόνως όλα τα ανάποδα που εχεις αν δεν έχεις Nexus ή Pixel, με αναγκαστικά root, ξεκλειδωματα bootloader κτλ, μπας κι έχω ότι όφειλε η ίδια η εταιρία της "ναυαρχίδας" να μου παρείχε.
Η ερώτηση μου ειναι απλή. Ως χρήστης παλαιότερα iphone 4 και 6, πλέον αξίζει να πάω σε 8plus ή στο 7plus; αξίζει η διαφορά χρημάτων; έχοντας διαβάσει πολλά, σε αυτό το forum έχω περισσότερη εμπιστοσύνη.
Υ.Γ. Το οικονομικό, αν αξίζει το 8 plus, δεν είναι προβλημα.
Ευχαριστώ πολύ
Ad
Δημοσίευση 08/05/2018 - 16:44
Δημοσίευση 08/05/2018 - 18:03
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 08/05/2018 - 19:36
Η αλήθεια είναι ότι έχω ψιλοκαταληξει σε 8 plus, απλά διαβάζοντας από δω κι από κει ότι δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές, γιατί να δώσεις 150 ευρώ παραπάνω που μπορείς να τα ξοδέψεις σε παρελκόμενα του κινητού πχ.
Anyway κάτι τελευταίο. Το πρόβλημα των 8 - 8 plus με τις ανασηκωμένες οθόνες πιστεύω να έχει λυθεί.
Δημοσίευση 08/05/2018 - 20:01
Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 08/05/2018 - 20:02
Δημοσίευση 08/05/2018 - 20:10
Δημοσίευση 08/05/2018 - 22:29
Πρώτα από όλα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Η αλήθεια είναι ότι έχω ψιλοκαταληξει σε 8 plus, απλά διαβάζοντας από δω κι από κει ότι δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές, γιατί να δώσεις 150 ευρώ παραπάνω που μπορείς να τα ξοδέψεις σε παρελκόμενα του κινητού πχ.
Anyway κάτι τελευταίο. Το πρόβλημα των 8 - 8 plus με τις ανασηκωμένες οθόνες πιστεύω να έχει λυθεί.
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ πρότεινα το 8 plus επειδή έγραψες ότι είχες ναυαρχίδες ως τώρα αρα με 8plus είσαι στο τελευταίο μοντελο που σημαίνει,μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία,αν τυχόν θέλεις να αναβαθμίσεις την συσκευή σου κάποια στιγμή,καλύτερο επεξεργαστη, καλύτερη κάμερα...αν από την άλλη είσαι ένας μέσος χρήστης που θέλεις το κινητό για κλήσεις μηνύματα,σερφάρισμα καμία σελφι και έχεις σκοπό να το κρατήσεις μέχρι να χαλάσει,τότε ναι,να πας στο 7plus!
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες