Ωραία τα βιντεάκια και η φανφάρες από πλευράς Apple δεν λέω, αλλά προσωπικά δεν με πείθει με τίποτα. Τα κολπάκια του marketing με αφήνουν αδιάφορο. Τα επί της ουσίας πράγματα έχουν σημασία, όπως το γεγονός ας πούμε ότι κάθε τόσο βρίσκει έναν τρόπο να εκνευρίζει τους Mac users. Το Metal πετάει αρκετό κόσμο-μηχανήματα εκτός. Αυτό δεν το λες και λίγο. Όσο τώρα για το Mojave, εξωτερικά μπορεί να δείχνει όμορφο με τις αλλαγές που φέρνει στο GUI αλλά το ζήτημα είναι τι γίνεται under the hood (?). Γιατί στην τελική, αυτές οι αλλαγές-προσθήκες έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια. Παίρνει και ιδέες από μερικές εφαρμογές, όπως τo Declutter για να φτιάξει τα stacks ας πούμε. Τουλάχιστον με το που το είδα αυτό μου ήρθε στη μνήμη μου. Τι τα Favicons στα tabs του Safari; Και αυτό γινόταν με το utility, Faviconographer. Τα Metadata; Μπορεί κάποιος να τα δει και από τον Inspector του Preview ή ακόμα και από το Terminal με την εντολή mdls, κλπ κλπ κλπ.
Πήρα φόρα, ε; Το παράκανα. Σταματάω!
Γιατί δεν μου αρέσει και να γκρινιάζω.
Μόλις το δω από Φθινόπωρο που θα βγει θα έχω και καλύτερη εικόνα. Τώρα δεν μπορώ να το κρίνω όσο θα ήθελα.