Μετά την παταγώδη αποτυχία με τα Airpods Pro, επειδή μου είχε κάτσει να πάρω καινούρια ακουστικά, αγόρασα τα 2nd Gen, έδωσα στο φίλο μου τα 1st Gen που είχα, τα οποία μόλις έκλεισαν χρόνο και είναι σε άψογη κατάσταση, και ξέμεινε ένα ζευγάρι 1st Gen που είχε αγοραστεί το Μάιο του '17 και τα είχα αρχικά εγώ και ο φίλος μου μέχρι χτες...
Δε συνηθίζω να κάνω τέτοιες ερωτήσεις, αλλά δεδομένης της φύσης του προϊόντος (σχετικά μικρή διάρκεια ζωής) και της κατάστασής του, θα ήθελα τη βοήθειά σας...
Να διευκρινίσω λοιπόν, ότι αν και η θήκη και το αριστερό ακουστικό δουλεύουν μια χαρά και έχουν πολύ διάρκεια, το δεξί ακουστικό αδειάζει πάρα πολύ γρήγορα (τύπου σε 15 λεπτά), οπότε μπορούμε να το θεωρήσουμε dead.
Ήθελα να σας ρωτήσω αν πιστεύετε ότι έχει κάποιο νόημα να τα βάλω FB Marketplace, ή να μην ασχοληθώ καν;
Αν τα βάλω, τι τιμή θεωρείτε δίκαιη να ζητήσω για τη συγκεκριμένη περίπτωση;
Βλέπω ότι κάποιοι πουλάνε μεμονωμένα parts, αλλά νόμιζα ότι δεν μπορούν να γίνουν paired μεταξύ τους parts από διαφορετικά σετ;
Το λέω γιατί θύμαμαι κάποιο καιρό πριν που έψαχνα στο site της Document μήπως αγοράζαμε το δεξί ως ανταλλακτικό, έλεγε ότι πρέπει οπωσδήποτε μαζί με την παραγγελία να γράψεις σα σχόλιο το serial number των ακουστικών σου.
Βέβαια ανταλλακτικό δεν πήραμε ποτέ, γιατί κόστιζε 84 ευρώ το ένα ακουστικό μόνο, που δε συνέφερε με τίποτα.
Αν έχετε διαπιστώσει να παίζουν άμεσα τα ακουστικά από διαφορετικά σετ, τότε απλά θα πουλήσω τα λειτουργικά parts ξεχωριστά, χωρίς να συμπεριλάβω το δεξί ακουστικό.
Αν όμως δεν παίζουν ξεχωριστά και μπορούν να φύγουν μόνο ως ολόκληρο σετ, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας!
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 16/12/2019 - 09:10