Ο χρήστης petrosv, στις 18 Jul 2018 - 22:23, έγραψε:
Έχω και εγώ Garmin και είμαι στο ίδιο δίλλημα...αξίζει το Apple;με το Garmin ξενερώνω με τη οθόνη του
Κοιταξε... Αν μιλησω συγκεκριμενα για το Fenix 5 Plus που εχω εγω, το θεωρω 10 επιπεδα πανω απο το Apple Watch σε ομορφια, στιβαροτητα, μπαταρια, δεδομενα προπονησεων! Και τελος παντων αισθανεσαι οτι φορας ρολοι ειτε λογω σχηματος, ειτε λογω της οθονης που ειναι παντα ON... Απο'κει και περα ομως ειμαι κι εγω ακριβως στην φαση τη δικια σου... Συνηθισμενος στην τεχνολογια τα τελευταια χρονια, βλεπω την οθονη/αναλυση του Garmin και θελω να το πεταξω... Και γενικοτερα την ολη λειτουργικοτητα με τα κουμπια, χωρις οθονη αφης, με σαπια γραφικα κλπ... Επισης ασχημη εμπειρια το γεγονος πως αν δεν εισαι σε εξωτερικο χωρο, αναγκαζεσαι να πατας το κουμπι φωτισμου της οθονης διοτι δεν φαινεται τιποτα... Ειναι φτιαγμενη για το φως της ημερας! Αφου εχεις Garmin τα ξερεις... Ετσι αποφασισα να πουλησω το Fenix, να τσιμπησω ενα Apple Watch... Και μιας και ξενερωνω με το σχημα του και δεν μπορω να το δω σαν κανονικο ρολοι περα απο τις προπονησεις μου, ετοιμαζομαι να αγορασω και ενα φυσιολογικο ρολοι για τις υπολοιπες ωρες. To Fenix απο την αλλη με την καταλληλη μπαντα το συνδιαζεις για ολο το 24ωρο... Αν φυσικα δωσεις και 800 ευρω στην περιπτωση του Plus!
Τελευταία επεξεργασία από: JohnSerres, 19/07/2018 - 01:04