Apple Watch Series 4: Επίσημη παρουσίαση
Δημοσίευση 03/03/2019 - 00:40
Ad
Δημοσίευση 03/03/2019 - 01:26
Προφανώς υστερεί στη μεταπώληση, αλλά το κρατάς άνετα αρκετά χρόνια, ειδικά το 4ρι που είναι σφαίρα. Το παλιό μου ατσαλένιο το έδωσα στην σύζυγο και το οποίο με ένα γυάλισμα και νέα δερμάτινα λουράκια δείχνει brand new.
Το "παντρεύεσαι", υστερεί σε μεταπωληση, δηλαδή?,Εννοείτε λόγω τιμής;
Λόγω τιμής και μόνο. Δεν αμφισβητεί κανεις πως είναι πιο πολυτελες και πιο ανθεκτικό.
Πιο λίγοι θα το ψάξουν σαν μεταχειρισμένο και πιο πολλά λεφτά θα χαθούν σε ενδεχόμενη μεταπώληση.
Από εκεί και πέρα αν το κρατήσει κάποιος 3-4 χρόνια, ανέφερα πως έχει νόημα η αγορά του.
Απλά, για μένα, που το θεωρώ ένα χρήσιμο γκάτζετ αντίστοιχο του τηλεφώνου και πιθανότατα σε μια ή το πολύ σε δυο γενιές θα ψάξω την αντικατάσταση του, είναι πιο συμφέρον να πάρω το αλουμινένιο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 03/03/2019 - 01:32
Λόγω τιμής και μόνο. Δεν αμφισβητεί κανεις πως είναι πιο πολυτελες και πιο ανθεκτικό.
Πιο λίγοι θα το ψάξουν σαν μεταχειρισμένο και πιο πολλά λεφτά θα χαθούν σε ενδεχόμενη μεταπώληση.
Από εκεί και πέρα αν το κρατήσει κάποιος 3-4 χρόνια, ανέφερα πως έχει νόημα η αγορά του.
Απλά, για μένα, που το θεωρώ ένα χρήσιμο γκάτζετ αντίστοιχο του τηλεφώνου και πιθανότατα σε μια ή το πολύ σε δυο γενιές θα ψάξω την αντικατάσταση του, είναι πιο συμφέρον να πάρω το αλουμινένιο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να σου πω την αλήθεια μου εμένα με "γοητεύει" ως σχήμα, ντιζάιν, ορισμένων λειτουργίων περισσότερο κ λιγότερο ως γκατζετ όπως το κινητό.Παντως υπό το πρίσμα που το θέτεις σίγουρα θα χάσεις χρηματα σε σχέση με το αλουμινένιο εάν αποφασίσει κάποιος να το δώσει
Δημοσίευση 05/03/2019 - 11:15
Δημοσίευση 05/03/2019 - 13:24
Δημοσίευση 05/03/2019 - 13:50
PDF δεν έβγαλα άκρη ακόμα πως να γίνεται...Όσοι το έχετε από εσάς μπορείτε να μου πείτε αν μπορείς να διαβάσεις PDF αρχεία και αν οι φωτογραφίες κειμένου είναι ευδιάκριτες όσο περισσότερο γίνεται τηρουμένων των αναλογιών της οθόνης.
Φωτογραφίες είναι πολύ κομπλέ. Σκέψου μπορείς να κανείς και ζουμ σε καλό βαθμό.
Εγκρίνω για τον τρόπο με τις φωτό
Δημοσίευση 05/03/2019 - 19:22
Κλείνεις το Cellular απο CC.
Ευχαριστώ Νίκο
Δημοσίευση 05/03/2019 - 20:41
PDF δεν έβγαλα άκρη ακόμα πως να γίνεται...
Φωτογραφίες είναι πολύ κομπλέ. Σκέψου μπορείς να κανείς και ζουμ σε καλό βαθμό.
Εγκρίνω για τον τρόπο με τις φωτό
Thanks για τις πληροφορίες. Θετικό πολύ αν μπορείς να βλέπεις καλά τις φωτογραφίες κειμένου.
Αν κάποιος μπορεί να με ενημερώσει και το το γίνετε με PDF θα το εκτιμούσα δέοντος.
Δημοσίευση 19/03/2019 - 00:48
Όσοι το έχετε από εσάς μπορείτε να μου πείτε αν μπορείς να διαβάσεις PDF αρχεία και αν οι φωτογραφίες κειμένου είναι ευδιάκριτες όσο περισσότερο γίνεται τηρουμένων των αναλογιών της οθόνης.
Στα μειλ στο iwatch παντως τα pdf δέν τα ανοιγει δυστηχως.
( Εχω το 4αρι )
Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 19/03/2019 - 08:21
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες