iStorm τσιμισκη έχουν διαθέσιμα μερικά 40αρια οποιος ενδιαφέρεται
Αθήνα υπάρχει πουθενά;
Δημοσίευση 24/10/2018 - 22:01
iStorm τσιμισκη έχουν διαθέσιμα μερικά 40αρια οποιος ενδιαφέρεται
Αθήνα υπάρχει πουθενά;
Δημοσίευση 24/10/2018 - 23:34
Δοκίμασα σήμερα το 44ρι στον Κοτσόβολο στο The Mall και νομίζω ότι είναι ό,τι πρέπει για τον καρπό μου...
Σε ερώτημα στην cosmote στο FB για το πότε θα υποστηρίξουν την eSIM αρκέστηκαν να πουν ότι εργάζονται για γίνει σύντομα...
Τώρα το πόσο σύντομα είναι για αυτούς, κανείς δεν ξέρει πέρα από τους ίδιους...
Ένας πετάχτηκε από κάτω και είπε το Μάρτιο του '19 και μου θύμησε ένα "την επόμενη Κυριακή..." χαχαχαχαχα
Εγώ θα περιμένω το μοντέλο με την υποστήριξη της eSIM... ο προβληματισμός μου είναι αν θα το κάνουν να δουλεύει όπως έξω ή αν θα βάλουν περιορισμούς ή τίποτα ΤΡΕΛΑ πάγια...
Δημοσίευση 24/10/2018 - 23:42
Κοίταξε, έξω από ότι είχα δει το χρεώνουν γύρω στα 10-15 δολάρια το ρολόι για την esim το μήνα.
Τώρα αν αναλογικά εδώ το βάλουν 20-25 ευρώ, ε τότε δεν νομίζω ότι αξίζει πραγματικά.
Φυσικά ο καθένας ζυγίζει αλλιώς τις ανάγκες του, just saying.
Δημοσίευση 25/10/2018 - 00:10
Φαντάζομαι ότι γίνεται μόνο σε προγράμματα αυτό έτσι; όχι σε prepaid φάσεις...
(και είναι και το λογικό...)
Αυτό που ελπίζω αλλά χλωμό το κόβω να γίνεται...
...είναι μπας και αρχίσουν να δίνουν περισσότερα GB για κατανάλωση με αυτό το ποσό...
Για να ωθήσουν τον κόσμο στο να τα αγοράσει...
Για μένα τα GB είναι δέλεαρ...
Δημοσίευση 25/10/2018 - 01:09
Δοκίμασα σήμερα το 44ρι στον Κοτσόβολο στο The Mall και νομίζω ότι είναι ό,τι πρέπει για τον καρπό μου...
Σε ερώτημα στην cosmote στο FB για το πότε θα υποστηρίξουν την eSIM αρκέστηκαν να πουν ότι εργάζονται για γίνει σύντομα...
Τώρα το πόσο σύντομα είναι για αυτούς, κανείς δεν ξέρει πέρα από τους ίδιους...
Ένας πετάχτηκε από κάτω και είπε το Μάρτιο του '19 και μου θύμησε ένα "την επόμενη Κυριακή..." χαχαχαχαχα
Εγώ θα περιμένω το μοντέλο με την υποστήριξη της eSIM... ο προβληματισμός μου είναι αν θα το κάνουν να δουλεύει όπως έξω ή αν θα βάλουν περιορισμούς ή τίποτα ΤΡΕΛΑ πάγια...
Οτιδήποτε άλλο εκτός 44mm είναι παιχνιδάκι.
Για την επερχόμενη πάλι υποστήριξη της eSIM, θα υπάρξουν έξτρα χρεώσεις εδώ.
Μένει να δούμε πόσο, μιας και οι δικοί μας εδώ φημίζονται για τη μεγαλοσύνη τους.
Δημοσίευση 25/10/2018 - 06:43
Για τους φανατικους της αθλησης μολις κυκλοφορησε το πιο εμπεριστατωμενο review σχετικα απο τον DCRainmaker, κατα γενικη ομολογια τον πιο αξιοπιστο οσον αφορα τις δοκιμες σε fitness συσκευες.
https://www.dcrainma...pth-review.html
Δημοσίευση 25/10/2018 - 08:01
"Δοκίμασα σήμερα το 44ρι στον Κοτσόβολο στο The Mall και νομίζω ότι είναι ό,τι πρέπει για τον καρπό μου..."
Το είχε διαθέσιμο δλδ?
Τελευταία επεξεργασία από: crossmo, 25/10/2018 - 08:01
Δημοσίευση 25/10/2018 - 08:06
Δημοσίευση 25/10/2018 - 08:15
Ναι ενώ και εμείς που έχουμε κάνει παραγγελια...
Δημοσίευση 25/10/2018 - 08:18
Εμένα από προχθές μου δείχνει το status που βλέπετε και ακόμη καμμία ενημέρωση
Δημοσίευση 25/10/2018 - 09:22
Εδώ και 1 μήνα έχω κάνει παραγγελία στο πλαίσιο (έχω επιδότηση από vodafone και είπα να την εκμεταλλευτώ εκεί) και ακόμα τίποτα.
Το έχω παρατήσει δεν ψάχνω δεν ρωτάω, δεν υπάρχει πουθενά.
Δημοσίευση 25/10/2018 - 09:23
Οτιδήποτε άλλο εκτός 44mm είναι παιχνιδάκι.
Δημοσίευση 25/10/2018 - 10:16
Εδώ και 1 μήνα έχω κάνει παραγγελία στο πλαίσιο (έχω επιδότηση από vodafone και είπα να την εκμεταλλευτώ εκεί) και ακόμα τίποτα.
Το έχω παρατήσει δεν ψάχνω δεν ρωτάω, δεν υπάρχει πουθενά.
Χαχαχαχα το γέλιο το μεγάλο είναι ότι μόλις παρέλαβα ένα λουράκι για το ρολόι που είχα παραγγείλει από Ebay (Hong Kong μαγαζί), και από ότι φαίνεται μάλλον θα παραλάβω όλα τα υπόλοιπα λουράκια-μπρασελέδες και βάση φόρτισης πιο νωρίς από Ασία από ότι το ρολόι στην Ελλάδα!!
Δημοσίευση 25/10/2018 - 10:45
Πότε ρε παιδιά θα ομαλοποιηθούν οι πωλήσεις; Χωρίς παραγγελία δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να βρεις.
40άρια βρίσκεις. Το 44 έχει θέμα.
Θεωρητικά τον άλλο μήνα θα φτιάξει -κάπως- η κατάσταση.
Το 44άρι πλέον έχει "ντυθεί" iPh 6 Plus. Τότε που δεν έβρισκες ούτε με αίτηση.
Όμως αν κάποιος έχει λεπτό καρπό, πχ παιδιά, γυναίκες, το 44mm θα δείχνει μεγάλο-παράταιρο στο χέρι του.
Και όμως όχι.
Δημοσίευση 25/10/2018 - 11:14
Το είχε διαθέσιμο δλδ?
Δεν ρώτησα καν για διαθεσιμότητα γιατί δεν σκοπεύω να πάρω ακόμα...
Το είχε "βιτρίνα" για να το πιάσεις στα χέρια σου και να δεις πως είναι και πως το "νιώθεις στον καρπό...
Θα συμφωνήσω με τον Νίκο ότι το 44 είναι μονόδρομος...
Εδώ και το 44 για το δικό μου τον καρπό μου φάνηκε μικρό... (και δεν έχω μεγάλο καρπό...)
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες