Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 3 ψήφοι

Apple Watch Series 4: Επίσημη παρουσίαση

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1510 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#871   koukou

koukou

iPH Enthousiast

• 457 μηνύματα
  • Twitter:@ikoukou
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:koukou

Δημοσίευση 01/11/2018 - 00:47

Όπως είπε και ο Νίκος η Istorm δεν έχει διαθεσιμότητα. Τα δείχνει όλα διαθέσιμα αλλά....

Επικοινώνησα σήμερα μαζί τους και το Nike 44 ήταν διαθέσιμο και με ρώτησαν αν θέλω να το παραλάβω από κατάστημα ή να το παραγγείλω ηλεκτρονικά. Παράγγειλα ηλεκτρονικά. Λογικά θα σταλεί αύριο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#872   akismetal

akismetal

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina +4G
  • GameCenter:LuCiFeR™

Δημοσίευση 01/11/2018 - 10:59

Αφού με ακύρωσαν όλα τα καταστήματα που είχα κάνει παραγγελία(Με πήγαν για τέλος νοεμβρίου ) πήγα μια βόλτα από το istorm riverwest και ενώ μου είχαν πει απ'ο το τηλέφωνο χθες πως όλα είναι κρατημένα εκεί που  χαζεβώ τα DEMO μου λέει η κοπέλα ότι μόλις ακυρώθηκε μια κράτηση Space Grey 44 Nike!!!!!! και το τσίμπησα αμέσως.Κάντε καμια βόλτα απο τα καταστήματα.Ο τολμών νικά  :D

Συνημμένα αρχεία

#873   RenaK17

RenaK17

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 01/11/2018 - 11:06

Καλημέρα παιδιά! Ήρθε η ώρα μου να παραγγείλω το Apple Watch Series 4 44 και θέλω τη βοήθειά σας. Έκανα μια παραγγελία στο iStorm αλλά χθες που τους πήρα τηλέφωνο δεν μου φάνηκαν και πολύ αισιόδοξοι για τη διαθεσιμότητά του. Από ότι βλέπω δεν είναι διαθέσιμο παντού!!!! Μπορείτε να με βοηθήσετε στο που να απευθυνθώ για την αγορά του ώστε να μην κάνω κανένα χρόνο να το παραλάβω;;;; :lol:

Ευχαριστώ!!!!! :) 

#874   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/11/2018 - 11:44

Document. Δε χρειάζεται να δώσεις προκαταβολή, απλά κάνεις εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Έχε πάντως υπόψιν σου πως υπάρχει γενικότερα θέμα με τις διαθεσιμότητες.

Η Apple εξακολουθεί να δίνει 2-3 βδομάδες.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#875   panos8501

panos8501

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2018 - 12:17

Καλημέρα παιδιά! Ήρθε η ώρα μου να παραγγείλω το Apple Watch Series 4 44 και θέλω τη βοήθειά σας. Έκανα μια παραγγελία στο iStorm αλλά χθες που τους πήρα τηλέφωνο δεν μου φάνηκαν και πολύ αισιόδοξοι για τη διαθεσιμότητά του. Από ότι βλέπω δεν είναι διαθέσιμο παντού!!!! Μπορείτε να με βοηθήσετε στο που να απευθυνθώ για την αγορά του ώστε να μην κάνω κανένα χρόνο να το παραλάβω;;;; :lol:
Ευχαριστώ!!!!! :)

2-3 βδομαδες υπολογισε!Κ οσο περναει ο καιρος θα ομαλοποιειται η κατασταση!

Τελευταία επεξεργασία από: panos8501, 01/11/2018 - 12:18

#876   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2018 - 12:19

Επικοινώνησα σήμερα μαζί τους και το Nike 44 ήταν διαθέσιμο και με ρώτησαν αν θέλω να το παραλάβω από κατάστημα ή να το παραγγείλω ηλεκτρονικά. Παράγγειλα ηλεκτρονικά. Λογικά θα σταλεί αύριο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έκανα παραγγελία προχθές (nike sg 44) , επικοινώνησα μαζί τους σήμερα και φυσικά

έφαγα άκυρο. Άρχισε να μου τα μασάει περί διαθεσιμότητας.Της λέω για το site που το εμφανίζει

διαθέσιμο , υπάρχει πρόβλημα ήταν η απάντηση.

#877   axidous

axidous

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Twitter:@axidous
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:axidous

Δημοσίευση 01/11/2018 - 16:34

Αφού με ακύρωσαν όλα τα καταστήματα που είχα κάνει παραγγελία(Με πήγαν για τέλος νοεμβρίου ) πήγα μια βόλτα από το istorm riverwest και ενώ μου είχαν πει απ'ο το τηλέφωνο χθες πως όλα είναι κρατημένα εκεί που  χαζεβώ τα DEMO μου λέει η κοπέλα ότι μόλις ακυρώθηκε μια κράτηση Space Grey 44 Nike!!!!!! και το τσίμπησα αμέσως.Κάντε καμια βόλτα απο τα καταστήματα.Ο τολμών νικά  :D

Καλοφόρετο να το χαρείς !! αλλα μια ερώτηση , γιατί να πάρεις το nike και όχι το απλό ? επειδή έχει κάποιες παραπάνω προσόψεις ?η για το λουράκι ?νομίζω ότι έχει παραπάνω σε τιμή από το απλό έτσι δεν είναι ?

φιλικά 

#878   Hillmaster

Hillmaster

iPH Enthousiast

• 440 μηνύματα
  • Twitter:@dimitriadhs
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 01/11/2018 - 16:51

Καλοφόρετο να το χαρείς !! αλλα μια ερώτηση , γιατί να πάρεις το nike και όχι το απλό ? επειδή έχει κάποιες παραπάνω προσόψεις ?η για το λουράκι ?νομίζω ότι έχει παραπάνω σε τιμή από το απλό έτσι δεν είναι ?

φιλικά

Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει.

Έχεις όλα τα παραπάνω στην ίδια τιμή με το απλό.

Sent from my iPad using Tapatalk

#879   sevarton

sevarton

iPH Enthousiast

• 574 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 01/11/2018 - 19:09

ακριβώς. Ίδια τιμή και μου δίνει έστω και κάτι ελάχιστο έξτρα (τα faces). Εμένα δε μου αρέσει το μαύρο sport loop οπότε πήρα ενα midnight blue και το nike με τις τρυπουλες για γυμναστήριο (όπου έχω να πατήσω 10 μέρες τώρα που το θυμήθηκα χαχαχα)

#880   akismetal

akismetal

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina +4G
  • GameCenter:LuCiFeR™

Δημοσίευση 01/11/2018 - 19:29

φιλικά

Σ ευχαριστώ. Πήγα στο κατάστημα για αγορά space grey 44mm το απλό. Η πωλήτρια μου είπε πως είχαν ένα space grey 44 αλλά το Nike edition. Οι διάφορες είναι στο λουράκι και στα watch faces (έχει κάποια της Nike παραπανω) μου εξήγησε η κοπέλα. Και η ερώτηση μου μετά ήταν αν έχει διαφορά στην τιμή και μου απάντησε όχι. . Και έτσι το πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη. Παντός και γω νόμιζα πως ήταν πιο ακριβό το Nike.

#881   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 654 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2018 - 21:04

Για πείτε μου μια άποψη και εσείς.

Προέρχομαι απο το AW 1st Gen το οποίο πρόσφατα πούλησα.

Είχα ψηθεί να χτυπήσω το series 4 αλλά λόγω της καθυστέρησης αρχίζω να το σκέφτομαι ξανά και με δεδομένο ότι το 3 αυτήν τη στιγμή πωλείται στα μεγαλα καταστήματα στα 360 (θα ηθελα να το πάρω με δόσεις για να μη μου φανεί).

Ναι, ξέρω όλα τα προτερήματα του 4, αλλά για την διαφορά τιμής (490-360=130) και την άμεση διαθεσιμότητα, μηπως να πάρω το 3;;

Προερχόμενος από το πρώτο μοντέλο, πιστεύω θα το χαρώ πολύ και το 3.

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 01/11/2018 - 21:05

#882   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 01/11/2018 - 21:23

Είχα ψηθεί να χτυπήσω το series 4 αλλά λόγω της καθυστέρησης αρχίζω να το σκέφτομαι ξανά και με δεδομένο ότι το 3 αυτήν τη στιγμή πωλείται στα μεγαλα καταστήματα στα 360 (θα ηθελα να το πάρω με δόσεις για να μη μου φανεί).

Ναι, ξέρω όλα τα προτερήματα του 4, αλλά για την διαφορά τιμής (490-360=130) και την άμεση διαθεσιμότητα, μηπως να πάρω το 3;;

Καλο χρυσό το 3 αλλά αξίζει την αναμονή το 4 και τα 130€ παραπάνω.
Καταρχάς αν πάρεις το 3 θα νιώθεις σαν να φοράς το 1 αφού είναι ίδια κάσα.Στο 4 με την μείωση των bezels είναι μεγαλύτερη η οθόνη και νιώθεις ότι φοράς κάτι καινούργιο.

Sent from my iPad using Tapatalk

#883   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/11/2018 - 22:55

Και που να δείς το S4.

Να κάνεις υπομονή.. Οι διαφορές είναι ΧΑΟΤΙΚΕΣ.

Και στο λέει κάποιος προερχόμενος απο το S3.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#884   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 654 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2018 - 05:28

Ευχαριστώ. Θα(προσπαθήσω να) περιμένω!

#885   axidous

axidous

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Twitter:@axidous
  • GameCenter:axidous

Δημοσίευση 02/11/2018 - 07:24

ακριβώς. Ίδια τιμή και μου δίνει έστω και κάτι ελάχιστο έξτρα (τα faces). Εμένα δε μου αρέσει το μαύρο sport loop οπότε πήρα ενα midnight blue και το nike με τις τρυπουλες για γυμναστήριο (όπου έχω να πατήσω 10 μέρες τώρα που το θυμήθηκα χαχαχα)

λουράκια original η μαιμου ?και αν μαιμου κάνα καλο πωλητή ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19

0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες