Apple Watch Series 4: Επίσημη παρουσίαση
Δημοσίευση 07/11/2018 - 21:13
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 07/11/2018 - 21:44
Καλησπερα
Το παραγγειλα και εγω απο Istorm εδω και 2 μερες. Ενω στο site λεει διαθεσιμο σημερα που πηρα τηλεφωνο μου ειπανε οτι δεν υπαρχει και δεν ξερουν ποτε θα εχουν. Παραγγειλα το 44 Nike+ Ediition. Αλλα κατα αλλα η χρεωση εγινε.
Δημοσίευση 07/11/2018 - 21:46
Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Παρήγγειλα το 4 - 44mm, 29/10 από τα public. είχε παραδοση 4-10 μέρες ... από τα public μου είπαν ότι τους τα προμηθεύει το isquare... να περιμένω να το παραλάβω το Δεκέμβρη ?
Οπως το ειπες Δεκεμβρη και μη σου πω με τον καινουργιο χρονο κοιτα να το παρεις απο αλλου.
Δημοσίευση 07/11/2018 - 21:55
Στο public σίγουρα έχει περισσότερο κρύο από ότι στο χωριό μου πάντως.στο χωριο σου εχει κρυο μαλλον
Δημοσίευση 07/11/2018 - 22:04
Παντως στην Document εχω κανει εκδηλωση ενδιαφεροντος εδω και μια εβδομαδα και λεω να κανω παραγγελια μηπως και το δουν διαφορετικα και δειξουν ενδιαφερον και κατι γινει και ειμαι τυχερος.
Δημοσίευση 07/11/2018 - 23:03
Καλησπερα
Το παραγγειλα και εγω απο Istorm εδω και 2 μερες. Ενω στο site λεει διαθεσιμο σημερα που πηρα τηλεφωνο μου ειπανε οτι δεν υπαρχει και δεν ξερουν ποτε θα εχουν. Παραγγειλα το 44 Nike+ Ediition. Αλλα κατα αλλα η χρεωση εγινε.
kai emena to idio mou ekanan...ta xrhmata travixtikan kanonikotata... magkes...
Δημοσίευση 07/11/2018 - 23:42
Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Παρήγγειλα το 4 - 44mm, 29/10 από τα public. είχε παραδοση 4-10 μέρες ... από τα public μου είπαν ότι τους τα προμηθεύει το isquare... να περιμένω να το παραλάβω το Δεκέμβρη ?
Κατά εκεί πάει η δουλειά.
Ψάξου απο αλλού.
Καλησπερα
Είναι για καταγγελία αυτό.
Δημοσίευση 07/11/2018 - 23:53
Κατά εκεί πάει η δουλειά.
Ψάξου απο αλλού.
Είναι για καταγγελία αυτό.
Πιστεύεις ότι θα υπάρξει μεγάλη διαφορά στην ημερομηνία παράδοσης αν το παραγγείλω από αλλού ? αν έχω καταλάβει καλά ο γενικός προμηθευτής για την ελλάδα είναι το Isquare που από εκεί παίρνουν όλοι και το διανέμουν... παίζει ρόλο ποιος θα πάρει τα περισσότερα κομμάτια ή η ημερομήνια παραγγελείας πχ.?? ή αν λεγεται document, public, plaisio, kotsovolos etc etc
Δημοσίευση 07/11/2018 - 23:59
Δεν είναι αποκλειστικά η iSquare.
Η Document π.χ. κάνει μόνη της την εισαγωγή.
Χωρίς να θέλω να κάνω καμία διαφήμιση, οι άνθρωποι εκεί είναι τυπικότατοι και επαγγελματίες, χωρίς πολλές φανφάρες και παραπλανητικές διαθεσιμότητες όπως άλλοι.
Όταν είναι έτοιμοι να παραλάβουν, σε ειδοποιούν και τέλος.
Δημοσίευση 08/11/2018 - 09:03
Στο public σίγουρα έχει περισσότερο κρύο από ότι στο χωριό μου πάντως.
Δυστυχώς το χιούμορ ή το έχεις ή δεν το έχεις... δεν είναι για όλους όπως διαπίστωσες!
Δημοσίευση 08/11/2018 - 09:07
Εγώ πάντως δεν ασχολούμαι πλέον, το έχω παραγγείλει από 8/10, από το κατάστημα μου είπαν τέλος Νοέβμρη με αρχές Δεκέμβρη, οπότε μάλλον το περιμένω για Χριστουγεννιάτικο δώρο ή για την γιορτή μου του Αγιαννιού. (ελπίζω όχι ανήμερα!!!!).. ακόμη και έτσι καλά είναι! το ξεχνάω και ας έρθει όποτε έρθει
Δημοσίευση 08/11/2018 - 09:11
Δεν μπορώ καν να διανοηθώ το πως δεν έχει ανοίξει ρουθούνι για το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ istorm με το θέμα της διαθεσιμότητας και της χρέωσης για προϊόντα που δεν έχουν καν κυκλοφορήσει κλπ.
Είναι πραγματικά αδιανόητο.
Εν τω μεταξύ, σε σχέση με μία προχθεσινή συζήτηση που έγινε εδώ, η iStorm δήλωσε επίσημα ότι για τα Apple Watch εξυπηρετούνται ΜΟΝΟ οι ηλεκτρονικές παραγγελίες προς το παρόν.
Οπότε διαθεσιμότητα για walk in δεν υπάρχει και δεν είναι ξεχωριστή λίστα ή κάτι τέτοιο.
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 08/11/2018 - 09:11
Δημοσίευση 08/11/2018 - 09:45
Δεν μπορώ καν να διανοηθώ το πως δεν έχει ανοίξει ρουθούνι για το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ istorm με το θέμα της διαθεσιμότητας και της χρέωσης για προϊόντα που δεν έχουν καν κυκλοφορήσει κλπ.
Είναι πραγματικά αδιανόητο.
Εν τω μεταξύ, σε σχέση με μία προχθεσινή συζήτηση που έγινε εδώ, η iStorm δήλωσε επίσημα ότι για τα Apple Watch εξυπηρετούνται ΜΟΝΟ οι ηλεκτρονικές παραγγελίες προς το παρόν.
Οπότε διαθεσιμότητα για walk in δεν υπάρχει και δεν είναι ξεχωριστή λίστα ή κάτι τέτοιο.
Αυτές ειναι κοντοφθαλμες τπολιτικές καταστημάτων , για να μαζέψουν μετρητό χωρίς εμπόρευμα. Δεν μπαίνει σε προτεραιότητα η ικανοποίηση του πελάτη.
Να μην πω τι κατάληξη έχουν οι περισσότερες με τέτοιες πολιτικές.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 08/11/2018 - 10:00
Αυτές ειναι κοντοφθαλμες τπολιτικές καταστημάτων , για να μαζέψουν μετρητό χωρίς εμπόρευμα. Δεν μπαίνει σε προτεραιότητα η ικανοποίηση του πελάτη.
Να μην πω τι κατάληξη έχουν οι περισσότερες με τέτοιες πολιτικές.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Σου λέει, θα χρεώσω έτσι αέρα 100 άτομα, από αυτούς πόσοι να τσαμπουκαλυτούν και να ζητήσουν λεφτά πίσω? 10? 20? 30? 50?
Πάλι κερδισμένο το κατάστημα, ρευστότητα χωρίς υποχρεώσεις αβίαστα.
Δυστυχώς η συγκεκριμένη αλυσίδα έχει από καιρό δείξει ότι το customer satisfaction δεν αποτελεί μέλημά της ούτε στο ελάχιστο.
Πατάει στο μονοπώλιο που έχει στηΒόρειο Ελλάδα και πορεύεται...
Δημοσίευση 08/11/2018 - 10:17
Έχουν έρθει τα λουράκια από την Κίνα και το ρολόι ακόμα!
Δόξα τω θεω δεν τους έχω προπληρώσει!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23
0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες