Το True Tone είναι αναβαθμισμένο Night Shift.
Δεν επηρεάζει τα παραπάνω με τα θερμότερα χρώματα.
Είναι απλά θέμα οθόνης.
Δημοσίευση 02/10/2018 - 12:39
Είναι απλά θέμα οθόνης.
Αλλοιώνει όμως τα χρώματα της οθόνης; Εγώ να πω την αλήθεια το έχω ενρεγοποιημένο γτ μου άρεσε καλύτερα, αλλά δεν ξέρω.
Δημοσίευση 02/10/2018 - 13:05
Είναι απλά θέμα οθόνης.
Επειδη το TrueTone ΔΕΝ ειναι αναβαθμισμενο Night Shift μπορει να ειναι και θεμα ambient light sensor ...
Δημοσίευση 02/10/2018 - 13:36
Κατοχος του xs max κι εγω απο χτες...
Ολα τελεια , κανενα απολυτως θεμα περα απο ενα κουλο κι εδω θα ηθελα τα φωτα σας.
Εκανα επαναφορα απο icloud απο ενα iphone 8 plus backup που ειχα.
Στις ρυθμισεις εχω ενα badge (1) οπως οταν εχουμε καποιο update ασ πουμε αλλα οταν μπαινω μεσα δεν βρισκω πουθενα κατι που να το δικαιολογει.
Να υποθεσω οτι φταιει η επαναφορα που εκανα?
Δεν υπαρχει περιπτωση να κανω setup as new καθως μετα θελω μια ολοκληρη μερα να το ξαναστησω οπως ειναι τωρα...
Παιζει να ειναι κατι αλλο? Μηπως οταν ερθει το επομενο ios update στρωσει?
Δεν μου δημιουργει καποιο θεμα περαν του αισθητικου παντως.
Δημοσίευση 02/10/2018 - 13:43
Ωχ , νομιζω πως ηταν οντως με jb...
Επειδη παντα μπερδευομαι Νικο , αν κανω οπως λες as new , το μονο που δεν θα μου ερθει πισω θα ειναι οι εγαρμογες?
Ολα τα αλλα , μηνυματα , επαφες , κωδικοι , φωτος κτλ θα ερθουν μολις συνδεσω το icloud?
Δημοσίευση 02/10/2018 - 13:46
Επειδη παντα μπερδευομαι Νικο , αν κανω οπως λες as new , το μονο που δεν θα μου ερθει πισω θα ειναι οι εγαρμογες?
Ολα τα αλλα , μηνυματα , επαφες , κωδικοι , φωτος κτλ θα ερθουν μολις συνδεσω το icloud?
Ακριβως !
Δημοσίευση 02/10/2018 - 14:05
Δημοσίευση 02/10/2018 - 14:06
Δημοσίευση 02/10/2018 - 14:19
Οι αντίστοιχοι διακόπτες του iCloud απο ρυθμίσεις είναι αυτόνομοι, ξεχωριστά του Backup.
Για τις φώτο τώρα μόνο αν τις κρατάς στο iCloud Photo Library.
Διαφορετικά θα χρειαστεί να τις πάρεις χειροκίνητα.
Δημοσίευση 02/10/2018 - 15:14
Αυτό το (1) στις ρυθμίσεις το βγάζει σε όλους μας όταν κάναμε restore από κινητό εκτός iPhone X και είναι η ένδειξη για να πας να σετάρεις το Face ID. Όσοι έκαναν restore από iPhone X δεν τους το βγάζει γιατί είχαν ήδη σετάρει το Face IDΚατοχος του xs max κι εγω απο χτες...
Ολα τελεια , κανενα απολυτως θεμα περα απο ενα κουλο κι εδω θα ηθελα τα φωτα σας.
Εκανα επαναφορα απο icloud απο ενα iphone 8 plus backup που ειχα.
Στις ρυθμισεις εχω ενα badge (1) οπως οταν εχουμε καποιο update ασ πουμε αλλα οταν μπαινω μεσα δεν βρισκω πουθενα κατι που να το δικαιολογει.
Να υποθεσω οτι φταιει η επαναφορα που εκανα?
Δεν υπαρχει περιπτωση να κανω setup as new καθως μετα θελω μια ολοκληρη μερα να το ξαναστησω οπως ειναι τωρα...
Παιζει να ειναι κατι αλλο? Μηπως οταν ερθει το επομενο ios update στρωσει?
Δεν μου δημιουργει καποιο θεμα περαν του αισθητικου παντως.
Δημοσίευση 02/10/2018 - 15:19
Δημοσίευση 02/10/2018 - 15:46
Δημοσίευση 02/10/2018 - 15:49
Αυτό που παρατηρώ μόλις τώρα δεν δουλεύει το πλαϊνό κουμπί + για την ένταση μόνο το - παίζει είναι και αυτό του ios12 ?
reboot?
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες