Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2531 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1447 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2018 - 17:54

..

Τελευταία επεξεργασία από: ikaros13, 02/10/2018 - 17:55

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1447 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2018 - 17:54

Οι ντεμι καταστάσεις είναι οι χειρότερες. Η θα βάλεις tempered η τίποτα. Ζελατίνες βάζουν στα γεμιστά στο ψυγείο

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#333   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9839 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/10/2018 - 17:55

Να ρωτησω εγω παλι κατι τωρα...υπαρχει καποιος που να μην εχει βαλει τζαμακι η προστασια να μας πει αν του εχει χαλασει η οθονη; Εβαλα με τα 1000 ζορια στο πλαισιο κ ενω το εχει περασει καλα, η αποκριση δεν ειναι η ιδια οπως με γυμνη οθονη. Υπαρχει περιπτωση να θελει το χρονο του ας πουμε;

η το συνηθιζεις η βαζεις ενα καλυτερο γυαλι ποιοτικα.Απο τη στιγμη που το φορεσες θα σου προτεινα με την ησυχια σου να παραγγειλεις ενα καλυτερο

#334   georgezerv

georgezerv

iPH newbie

• 19 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/10/2018 - 18:30

Αγοραζω αιφον απο το 3 και μετα σταθερα!!! Ποτε δε του βαλα τζαμια και τετοια χαζα!!! Ουτε θα του βαλω!!
Μονο θηκη κι αυτη σλιμ διαφανη για να μη κρυβει τη πλατη!!! ( αλλωστε δε λεει να δινεις μια περιουσια και να μη μπορεις να το μοστραρεις στις γκομενες και να το...κρυβεις με τις κολοθηκες!)
Αλλα και γιατι ολα τα κινητα μου τα χω λουσει απειρες φορες με...μπιρες και ουισκια στα καφενεια και τα μπαρ!

Για τα γκειτ που λετε... το μονο γκειτ που χω αντιμετωπισει μονιμα ειναι οτι δε πιανει ο φορτιστης μετα απο αναβαθμισεις του λογισμικου! Αυτο μου το χει κανει σε ολα αλλα οκ το χω συνηθισει πια...

Επισης μια φορα εβγαζε κατι μπλε οθονες και ανοιγοκλεινε μονο του ενα 5αρι η 6 αρι δε θυμαμαι και το στειλα πισω πακετο και μου εφεραν καινουριο του κουτιου!!

Αντε να πω και οτι δεν ακουγα καλα στις κλησεις μου με το 7 πλας... με αυτο τουμπανο!!! Αφου το απομακρυνω απο το αυτι μου για να μη κουφαθω...

Αυτο λοιπον που και που οταν βαλω γυαλια ηλιου η για το διαβασμα δε πιανει το φεις αι ντι αλλα...κλαιν!!

Οσο για τα χρωματα και τις μπλε γωνιες λογω ΟΛΕΝΤ οθονης ε τι να κανουμε... τεχνολογια ειναι αυτη... συνηθεια ειναι και αυτο για μενα!!!

Γενικα ειναι ΣΥΣΚΕΥΑΡΑ!!! Καθε χρονο μας εκπλησσει η απολ γι αυτο τη γουσταρω φανατικα!!

Και επαναλαμβανω σ οποιον δεν αρεσει αντι να μας πρηζει να πα να παρει ενα σαμσουν η αυτες τις κινεζιες τα χιαομι και τα χαβαη 5-0 των 100€ και να τα χαιρεται!!

Τα σεβη μου ;)

#335   evaki17

evaki17

iPH User

• 182 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 02/10/2018 - 18:59

Αγοραζω αιφον απο το 3 και μετα σταθερα!!! Ποτε δε του βαλα τζαμια και τετοια χαζα!!! Ουτε θα του βαλω!!
Μονο θηκη κι αυτη σλιμ διαφανη για να μη κρυβει τη πλατη!!! ( αλλωστε δε λεει να δινεις μια περιουσια και να μη μπορεις να το μοστραρεις στις γκομενες και να το...κρυβεις με τις κολοθηκες!)
Αλλα και γιατι ολα τα κινητα μου τα χω λουσει απειρες φορες με...μπιρες και ουισκια στα καφενεια και τα μπαρ!
Για τα γκειτ που λετε... το μονο γκειτ που χω αντιμετωπισει μονιμα ειναι οτι δε πιανει ο φορτιστης μετα απο αναβαθμισεις του λογισμικου! Αυτο μου το χει κανει σε ολα αλλα οκ το χω συνηθισει πια...
Επισης μια φορα εβγαζε κατι μπλε οθονες και ανοιγοκλεινε μονο του ενα 5αρι η 6 αρι δε θυμαμαι και το στειλα πισω πακετο και μου εφεραν καινουριο του κουτιου!!
Αντε να πω και οτι δεν ακουγα καλα στις κλησεις μου με το 7 πλας... με αυτο τουμπανο!!! Αφου το απομακρυνω απο το αυτι μου για να μη κουφαθω...
Αυτο λοιπον που και που οταν βαλω γυαλια ηλιου η για το διαβασμα δε πιανει το φεις αι ντι αλλα...κλαιν!!
Οσο για τα χρωματα και τις μπλε γωνιες λογω ΟΛΕΝΤ οθονης ε τι να κανουμε... τεχνολογια ειναι αυτη... συνηθεια ειναι και αυτο για μενα!!!
Γενικα ειναι ΣΥΣΚΕΥΑΡΑ!!! Καθε χρονο μας εκπλησσει η απολ γι αυτο τη γουσταρω φανατικα!!
Και επαναλαμβανω σ οποιον δεν αρεσει αντι να μας πρηζει να πα να παρει ενα σαμσουν η αυτες τις κινεζιες τα χιαομι και τα χαβαη 5-0 των 100€ και να τα χαιρεται!!
Τα σεβη μου ;)

Χαχαχ σωραίος!

#336   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1439 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 02/10/2018 - 19:05

Μερικές φορές, πάω να το ξεκλειδώσω, δεν αναγνωρίζει πρόσωπο, πάω να το ξεκλειδώσω χειροκίνητα κ μου λέει «απαιτείται κωδικός πρόσβασης για να ενεργοποιηθεί το face id». Γιατί συμβαίνει αυτό; Ειναι κάποιο κόλλημα; Δεν εχω παρατηρησει να γινεται συγκεκριμενες φορες.

Κι εμένα το κάνει αυτό στο Χ αν το αφήσω ώρες θέλει τον κωδικό να ξεκλειδώσει λες και έγιναν αποτυχημένες προσπάθειες και απέτυχαν και ζητάει κωδικό. Στην 11 δεν το είχα αυτό.

iPhone X 256GB

#337   lezas

lezas

iPH User

• 110 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini 3

Δημοσίευση 02/10/2018 - 19:36

Μετά από 3,5 χρόνια με 6s plus ηρθε σήμερα το απόγευμα το XS Max 64gb Space Gray.
Πρώτη εντύπωση καλη,οθόνη σούπερ!

Θέλει λίγο εξοικείωση βεβαια σε σχέση με τη λειτουργεία του 6s plus αλλά είναι θέμα συνήθειας.

Έκανα check για τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί δεν μου εκανε κάτι μέχρι στιγμής.
Η οθόνη μόνο έχει ένα ελαφρύ τρεμοπαιγμα σε scroll αργό στα γράμματα αλλά δεν είναι ενοχλητικό,ισως να είναι λόγω oled.

Σειρά έχουν τώρα τα αξεσουάρ του και ίσως μια ασφάλεια να είμαι ήσυχος αν γίνει ζημιά!

Α!Επιτελους παίζουν σωστά και δυνατά τα SENNHEISER Momentum M2-In-Ear-i που είχα στο 6s Plus :)

Τελευταία επεξεργασία από: lezas, 02/10/2018 - 19:45

#338   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1332 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 02/10/2018 - 20:07

Τα σεβη μου ;)

Με τον Υπουργό Παύλο Πολάκη τί συγγένεια έχεις??? 

#339   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 02/10/2018 - 20:10

Νεο ios 12.1 beta 2 ... για να δουμε τι διορθωνει 

#340   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2018 - 20:14

Καλα νεα λοιπον , 

What’s New

• Apple has introduced 70 new emoji in the latest betas.
  • The charging issue affecting some early iPhone XS and iPhone XS Max users has been corrected in the latest iOS 12.1 beta.

#341   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1447 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2018 - 20:16

Και για αποζημίωση πάρε και 70 σκατουλες :)

#342   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα
  • Twitter:@Spetrelis
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/10/2018 - 20:21

Εχω Xs Max 256 silver 5η μέρα σήμερα και διαπίστωσα και εγώ ότι όταν μείνει σε αδράνεια και εμένα καμία ώρα και βάλε όταν κουμπώνω το βύσμα για να φορτίσει δεν κάνει τίποτα πρέπει πρώτα να ξυπνήσω την οθόνη και μετά κάνει το θόρυβο και φορτίζει ! Τι λέτε να είναι θέμα software και να διορθωθεί με κανένα update ? 1540 € τηλ και να έχει πρόβλημα ? Ελπίζω να φτιάξει.

#343   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 02/10/2018 - 20:38

Εχω Xs Max 256 silver 5η μέρα σήμερα και διαπίστωσα και εγώ ότι όταν μείνει σε αδράνεια και εμένα καμία ώρα και βάλε όταν κουμπώνω το βύσμα για να φορτίσει δεν κάνει τίποτα πρέπει πρώτα να ξυπνήσω την οθόνη και μετά κάνει το θόρυβο και φορτίζει ! Τι λέτε να είναι θέμα software και να διορθωθεί με κανένα update ? 1540 € τηλ και να έχει πρόβλημα ? Ελπίζω να φτιάξει.

Ενεργοποίησε τον διακόπτη "αξεσουάρ USB" στο μενού του Face ID

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#344   georgezerv

georgezerv

iPH newbie

• 19 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/10/2018 - 20:40

Με τον Υπουργό Παύλο Πολάκη τί συγγένεια έχεις???

Καμια!

Μακρια απο μενα υπουργοι και πολιτικοι!!!

#345   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα

Δημοσίευση 02/10/2018 - 20:40

• The charging issue affecting some early iPhone XS and iPhone XS Max users has been corrected in the latest iOS 12.1 beta.
  •  

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16