Καλύτερα εδώ για τα μη υποστηριζόμενα από την Apple μηχανήματα με Mojave 10.14
Προσωπικά ασχολούμε με τα μη υποστηριζόμενα μηχανήματα από την εποχή του Lion, διότι όλο και κάποιο "Παλιό" κατά την Apple μηχάνημα θα έχω στα χέρια μου.
Αυτή την περίοδο έχω ένα macbook Late 2009, που η τελευταία υποστήριξη σταμάτησε στο high Sierra το οποίο ήταν μέχρι πριν από την τελευταία αναβάθμιση του λιγάκι "μάπα", ευτυχώς βγήκε πολύ σύντομα το "μπαλοματάκι" για το Mojave και μας έσωσε.
Το μηχάνημα ξaναβρήκε την παλιά του φόρμα, και μάλιστα εμφανίσθηκε και με night swift που δεν είχε ποτέ στις υποστηριζομένες από την Apple εκδόσεις λειτουργικού.
Σε μένα αλλά και σε όλα τα μη υποστηριζόμενα μηχανήματα καταγράφονται κάποιες "δυσλειτουργίες" όπως είναι φυσικό και εγώ το μόνο "πρόβλημα" που έχω, όπως όλοι, είναι στην επιλογή "ανοιχτόχρωμη εμφάνιση" να είναι "γκρί" η επάνω μπάρα, όχι η κουμπάρα
- Graphics anomalies: Currently, pre-metal video cards used in Mojave will produce a weird darkish grey Menu Bar and Finder sidebar when using the light theme. In the dark theme, however, these anomalies are not present
Τέλος το έχω περάσει εκτός από ssd με AFPS σε HDD journaled με την μόνη διαφορά την ταχύτητα μπουταρίσματος και το άνοιγμα κάποιον εφαρμογών
εάν κάνετε copy paste τον τίτλο σας βγάζει στην επίσημη σελίδα του developer