Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

Apple Watch Series 4: Πρώτες εντυπώσεις/πληροφορίες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2681 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1606   WizeMan

WizeMan

iPH Enthousiast

• 541 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/04/2019 - 16:10

Το ίδιο κι εδώ !!! Αγορά από Ελλάδα και τίποτε ... εχω ανοίξει case περιμένω αυριο για διαγνωστικά. 

Πριν λίγο έκλεισα με το Apple Support. Τραβήξαμε και τους έστειλα τα διαγνωστικά, μου είπε πως δεν δίνουν χρόνους, μπορεί σε 2 μέρες, μπορεί σε 1 εβδομάδα κλπ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1607   Gagarin

Gagarin

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:aterzop

Δημοσίευση 03/04/2019 - 18:35

Νίκο sorry για το off topic αλλα ρωτησαν πολλοί

*καταρχήν το όλο ζήτημα αφορά διαβητικους τύπου 1
Και το Apple watch κάνει μονοντην απεικόνιση μεσω του iPhone

μιλαω για το freestyle libre της εταιρειας abbott

απο εκει και περα για να τα εχεις real time στο κινητο σου k κατ επεκτασιν στο aw χρειαζεσαι μια συσκευη η οποια λεγεται
miaomiao

το application που διχειριζεται ολα αυτα ειναι το spike app
αυτη την περιοδο το σαιτ του είμαι υπό αναβάθμιση

Google it :(

Off topic:
Επίσης να ενημερώσω το κόσμο ότι εδώ και λίγο καιρο(νομίζω λιγότερο από μήνα) το freestyle libre καλύπτεται από τα ασφαλιστικά ταμεία!!!
Είναι πραγματικά τεράστια η ελευθερια που προσφέρει ο εν λόγω μετρητής μπορείς να μετράς όσες φορές θες την μέρα χωρίς τα γνωστά τρυπηματα στα δάχτυλα που όσο να ναι έχουν ένα αντίτιμο!!!

@nikos
Σίγουρα στην μάζα είναι «άχρηστη» η λειτουργία καρδιογραφηματος αλλά πίστεψε με κάποιοι που τους είναι τώρα άχρηστο κάποια στιγμή αν πρωτοδιαγνωστεί κολπικη μαρμαρυγή ή άλλη αρρυθμία από το ρολόι τότε είναι σωτήριο!!!
Παίδες το ΗΚΓ (εάν δεν γνωριζετε) είναι μεγάλο μηχάνημα με καλώδια κλπ...άρα καταλαβαίνετε για τι εξέλιξη μιλάμε!!!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ: ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΡΡΥΘΜΙΩΝ!!!

Ps: η αρχή έγινε για μένα γιατί το δύσκολο κομμάτι ηταν ο αισθητήρας που κάνει το καρδιογράφημα(στο ιατρείο θες 4 καλώδια ενα για κάθε άκρο και αλλά 6 για το στήθος) πλέον για διαφορες διαγνώσεις το θέμα είναι καθαρά λογισμικού!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: Gagarin, 03/04/2019 - 18:37

#1608   WizeMan

WizeMan

iPH Enthousiast

• 541 μηνύματα

Δημοσίευση 04/04/2019 - 10:35

Γνωρίζει κάποιος, με αγορασμένη από UK συσκευή, σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν ενεργοποιηθεί το ECG, αν έχω δικαίωμα για αντικατάσταση στην Ελλάδα;

#1609   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113592 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/04/2019 - 10:46

Εν/ποιείται.

Απο την άλλη προφανώς και όχι για αντ/σταση.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1610   sevarton

sevarton

iPH Enthousiast

• 574 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 04/04/2019 - 10:59

Όχι στην Ελλάδα τουλάχιστον. Το πιο πιθανό είναι ότι έχει να κάνει με ζήτημα λογισμικού και θα το διορθώσουν μέσα από επαναφορά η κάτι τέτοιο. Αν ωστόσο δεν μπορέσουν να το διορθώσουν τότε θα αντικατασταθεί.

Εγώ είχα ένα θέμα με παλιότερο iPad όπου δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το FaceTime. Κάποια στιγμή ενώ μέχρι τότε δούλευε τελεια σταμάτησε να λειτουργεί. Πάω σε applestore στο Λονδίνο του λέω έτσι και έτσι. Βάζει το δικό του Apple ID δουλεύει τελεια, ξαναβάζει το δικό μου τίποτα. Κάνουμε επαναφορά λογισμικού τίποτα (παρότι του είπα ότι έχω κάνει ήθελε και τυπικά να ξαναγίνει). Μιλάει με το τμήμα λογαριασμών μήπως και υπήρχε κάποιο μπλοκάρισμα του λένε όλα καθαρά (δούλευε κανονικά σε iPhone, MacBook Pro). Μου λέει κοιτάξτε να δείτε, το iPad λειτουργεί άψογα, επειδή όμως το FaceTime είναι εγγενές χαρακτηριστικό του θα προχωρήσουμε σε αντικατάσταση της συσκευής, οπως και έγινε.
Φαντάζομαι σε ακραία περίπτωση που συνέβαινε το ίδιο σε ρολόι θα έκαναν αντικατάσταση

Τελευταία επεξεργασία από: sevarton, 04/04/2019 - 11:00

#1611   koukou

koukou

iPH Enthousiast

• 457 μηνύματα
  • Twitter:@ikoukou
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:koukou

Δημοσίευση 04/04/2019 - 11:59

μιας και πιασαμε τα της υγειας να πω κι εγω σε τι αλλο σχετικο θα χρησιμοποιησω το aw4

για απεικονιση real time των επιπεδων γλυκοζης στο αιμα (σακχαρο) μεσω του calendar
αυτο γινοταν στο iphone ομως η φορητοτητα του aw το απογειωνει οσον αφορα αυτη του τη χρηση
gadgets ομως σε καποιους τοσο

Μπορώ να έχω πληροφορίες;

#1612   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1032 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 04/04/2019 - 12:02

κι εγώ θα ήθελα λεπτομερειες 

#1613   GeorgiosL

GeorgiosL

iPH Contributor

• 1477 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/04/2019 - 12:23

γύρνα μια σελίδα πίσω, τα έχει γράψει εκεί. 

κι εγώ θα ήθελα λεπτομερειες 

#1614   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1168 μηνύματα

Δημοσίευση 05/04/2019 - 09:16

Υπάρχει τρόπος όταν έχουμε εισερχόμενη κλήση να μην εμφανίζεται η αναγνώριση κλήσης δηλ το όνομα στο aw?

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#1615   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 05/04/2019 - 10:00

Το έχω καμιά 10αρια μέρες τώρα αλλά δηλώνω ενθουσιασμένος!! Στέλιο είχες δίκιο φίλε!! Έψαχνα για προστασία οθόνης αλλά δε βρήκα κάτι που να με πείσει..Πήρα 3 θήκες. Η μία είναι αλουμινίου μαγνητική αλλά δεν ταιριάζει με το original sport loop της Apple. Είναι πολύ σφιχτή και δεν μπορείς να αυξομειώσεις εύκολα το μήκος του για να βάλεις-βγάλεις το ρολόι! Πήρα τη Spigen tough armor και την Spigen rugged pro με ενσωματωμένο δικό της λουράκι!! Και οι δύο μου φαίνονται πολύ καλές!! Και ειδικά η tough armor προστατεύει και λίγο παραπάνω την οθόνη.Τη μία τη φοράω στο γυμναστήριο με τα βάρη και την άλλη στη δουλειά. Χωρίς θήκες πάντως είναι πιο όμορφο.

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: xsiv74, 05/04/2019 - 10:03

#1616   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113592 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 05/04/2019 - 10:32

Υπάρχει τρόπος όταν έχουμε εισερχόμενη κλήση να μην εμφανίζεται η αναγνώριση κλήσης δηλ το όνομα στο aw?

Δεν γίνεται.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1617   n4speed

n4speed

iPH User

• 143 μηνύματα

Δημοσίευση 05/04/2019 - 10:55

Το έχω καμιά 10αρια μέρες τώρα αλλά δηλώνω ενθουσιασμένος!! Στέλιο είχες δίκιο φίλε!! Έψαχνα για προστασία οθόνης αλλά δε βρήκα κάτι που να με πείσει..Πήρα 3 θήκες. Η μία είναι αλουμινίου μαγνητική αλλά δεν ταιριάζει με το original sport loop της Apple. Είναι πολύ σφιχτή και δεν μπορείς να αυξομειώσεις εύκολα το μήκος του για να βάλεις-βγάλεις το ρολόι! Πήρα τη Spigen tough armor και την Spigen rugged pro με ενσωματωμένο δικό της λουράκι!! Και οι δύο μου φαίνονται πολύ καλές!! Και ειδικά η tough armor προστατεύει και λίγο παραπάνω την οθόνη.Τη μία τη φοράω στο γυμναστήριο με τα βάρη και την άλλη στη δουλειά. Χωρίς θήκες πάντως είναι πιο όμορφο.

Το τζάμι δεν το προστατεύει καμία?

#1618   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1078 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 05/04/2019 - 11:06

Κρίμα πάντως να μην υπάρχει τρόπος να μετράμε αρτηριακή πίεση...

Ούτε καν η omron που είχε στα σκαριά κάτι τέτοιο δεν έχει καταφέρει να το υλοποιήσει...λογικά πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί σωστά.

Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει σιγά σιγά.

#1619   vag8

vag8

iPH Member

• 313 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 05/04/2019 - 11:20

Μήπως γνωρίζει κάποιος εφαρμογή που να μετράει το VO2 Max στο ρολόι;

Τελευταία επεξεργασία από: vag8, 05/04/2019 - 11:20

#1620   Gunner7

Gunner7

iPH User

• 179 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 05/04/2019 - 11:21

Κρίμα πάντως να μην υπάρχει τρόπος να μετράμε αρτηριακή πίεση...
Ούτε καν η omron που είχε στα σκαριά κάτι τέτοιο δεν έχει καταφέρει να το υλοποιήσει...λογικά πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί σωστά.

Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει σιγά σιγά.

Δεν πιστευω οτι το 5ρι θα εχει καποιον επιπλέον αισθητήρα
2η χρονια σερι;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android