Πες την αλήθεια,την μερσεντα ήθελες να μας δείξεις....
Χα χα όχι ρε απλά δούλευα εκείνη τη στιγμή !! :Ρ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 21/11/2018 - 15:55
Πες την αλήθεια,την μερσεντα ήθελες να μας δείξεις....
Δημοσίευση 21/11/2018 - 17:04
Εν τω μεταξύ εγώ ακόμα δεν έχω καταλήξει στο αλουμίνιο με 459 (ή 489 αν το βρω εδώ) ή stainless steel με 749 (έχω γνωστό να το φέρει από Γερμανία στις γιορτές)...
Σημειωτέον ότι η cellular έκδοση δε μου χρειάζεται, αλλά το ρολόι που έχω τώρα (όχι smart) το κοπανάω αρκετά συχνά σε πόμολα αλλά είναι stainless steel / saphire glass και δε νιώθει.
Τελευταία επεξεργασία από: thagkol, 21/11/2018 - 17:10
Δημοσίευση 21/11/2018 - 17:06
Εν τω μεταξύ εγώ ακόμα δεν έχω καταλήξει στο αλουμίνιο με 459 ή stainless steel με 749 (από Γερμανία)...
Σημειωτέον ότι η cellular έκδοση δε μου χρειάζεται, αλλά το ρολόι που έχω τώρα (όχι smart) το κοπανάω αρκετά συχνά σε πόμολα.
Δημοσίευση 21/11/2018 - 17:10
Εν τω μεταξύ εγώ ακόμα δεν έχω καταλήξει στο αλουμίνιο με 459 ή stainless steel με 749 (έχω γνωστό να το φέρει από Γερμανία στις γιορτές)...
Σημειωτέον ότι η cellular έκδοση δε μου χρειάζεται, αλλά το ρολόι που έχω τώρα (όχι smart) το κοπανάω αρκετά συχνά σε πόμολα αλλά είναι stainless steel / saphire glass και δε νιώθει.
Άμα είσαι επιρρεπής στα κοπανήματα μήπως θα έπρεπε να εξετάσεις κάτι σε θήκη?
Δημοσίευση 21/11/2018 - 18:46
Απλο αλουμινιο βρε παιδια, το AW δεν θα το κρατησουμε μια 10ετια (ακομα και να το θελουμε) για να σκεφτομαστε το υλικο κατασκευης-εκτος και αν μας αρεσει η γυαλαδα του stainless.
Ασε που το ατσαλι κανει πιο ευκολα μικρογρατσουνιες που φαινονται περισσοτερο στο εντονο φως.
Κρατα τα λεφτα της διαφορας για το επομενο μοντελο που θα αγορασεις σε 2-3-4 χρονια max.
Τα smartwatch ειναι αναλωσιμα wearables με ορισμενο κυκλο χρησης και οχι κοσμηματα καρπου για μια ζωη, μην το ξεχνατε.
Δημοσίευση 21/11/2018 - 19:09
Stainless Steel αν δεν έχεις σκοπό να το αλλάξεις στο επόμενο μοντέλο. Εγώ από Stainless Steel που είχα (το πήρε η γυναίκα τώρα) S2 δεν μπορούσα με τίποτα να πάω στο απλό. Το πήρα και είναι πραγματικά ένα κόσμημα.Εν τω μεταξύ εγώ ακόμα δεν έχω καταλήξει στο αλουμίνιο με 459 (ή 489 αν το βρω εδώ) ή stainless steel με 749 (έχω γνωστό να το φέρει από Γερμανία στις γιορτές)...
Δημοσίευση 21/11/2018 - 22:41
Δημοσίευση 21/11/2018 - 23:01
Εν τω μεταξύ εγώ ακόμα δεν έχω καταλήξει στο αλουμίνιο με 459 (ή 489 αν το βρω εδώ) ή stainless steel με 749 (έχω γνωστό να το φέρει από Γερμανία στις γιορτές)...
Είναι πολύ δεσμευτικό το Stainless.
Αφού δεν σε ενδιαφέρει μελλοντικά η υποστήριξη της eSIM εδώ, προσπέρνα.
Δημοσίευση 22/11/2018 - 17:28
Δημοσίευση 22/11/2018 - 17:33
Παιδιά μια ερώτηση όσον αφορά το βαιμπερ και το messenger . Βλέπω στο AW έχει επιλογή για voice msg αλλά δεν είναι ενεργή , πρέπει κάτι να κάνω για να το ενεργοποιήσω η απλά δεν είναι γενικά ακόμα διαθέσιμο το voice msg σε βαιμπερ messenger στο AW?
Δημοσίευση 22/11/2018 - 20:02
Παίδες θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με τις ειδοποιήσεις!
Όταν φοράω το ρολόι, δεν ακουω κανέναν ήχο ειδοποίησης (εκτός απο τον ήχο κλήσης) απο το iphone. Αν απενεργοποιήσω το Wrist detection, τότε ακούω τους ήχους απο το κινητό αλλά δεν με ειδοποιεί το ρολόι.
Επίσης, δεν λαμβάνω ηχητική ή δόνηση, όταν έρχεται email με την native εφαρμογή email. Αν όμως κοιτάξω το ρολόι, θα βρω την ειδοποίηση για νεο email.
Ξέρω οτι θα πεί ο Νίκος, πως είναι μάπα και να βάλω το Outlook, αλλά με βολεύει η native πιο πολύ.
Να σημειώσω, ότι στις ρυθμίσεις του ρολογιού, στα Notifications έχω επιλέξει το Mirror my iPhone.
Το έκανα reset και set as new και δεν άλλαξε κάτι. Έχω την εντύπωση όμως ότι την πρώτη μέρα, τουλαχιστον τα email με ειδοποιούσαν κανονικά.
Σε όλους έτσι δουλεύει ή έχω κάνει παπαριά εγώ;
Δημοσίευση 22/11/2018 - 21:03
Το 40αρι πηρα και εγω με λεπτό καρπό επίσηςΧθες δοκίμασα το 44 στο πλαίσιο όμως δεν είχαν το 40 για να δω τη διαφορά !!! Αν δεν είναι κόπος στείλε μια φωτό με το ρολόι στο χέρι σου λίγο πιο ψηλά που να το δω πως φαίνεται στο καρπό σ !!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 22/11/2018 - 21:41
Δημοσίευση 22/11/2018 - 21:43
Ναι άφοβαΚαλησπέρα
Πήρα στα χέρια μου πριν 2ωρες το νέο μου Apple Watch series 4. Τελικά την αναβάθμιση σε 5. 1. 1 την κάνουμε;
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 22/11/2018 - 21:48
Το 40αρι πηρα και εγω με λεπτό καρπό επίσης
Είμαι αθλητικό παιδί και ασχολουμε με πολλά .
Δεν θα έχεις κανένα θέμα και μάλιστα σε αθλητικές δραστηριότητες ίσα ίσα δεν θα εμποδίζει πουθενά .
Είχα το song smartwach 3 και δυστυχως το είχα σακατέψει παντού λόγω μεγέθους
Το ορθογώνιο ρολόι σε μεγάλο μέγεθος είναι άσχημο σε λεπτό καρπό και δυσκολεύει τα πράγματα σε αντίθεση με το στρογγυλό το οποίο και μεγάλο μα είναι φαίνεται και αισθητικά ωραία αλλά δεν σκαλώνει και πουθενά
Μην ακούς κάποιους που λένε ότι το 40αρι είναι για γυναίκες , δεν ισχύει στο λέω και εγω που κάνω και πυγμαχία .....(χα χα)
Η οθόνη μια χαρά θα σου είναι και πίστεψε με , μετά από κάποιες μέρες δεν θα το αλλάζεις με τίποτα
Το 40 αρι πραγματικά είναι σαν να μην φοράς τίποτα στο χέρι σου , μιλάμε για άνεση
Αν θες διαστημόπλοιο στο χέρι σου πάρε το 44 ( σε μικρό καρπό αναφέρομαι ) Αν θες όμως κάτι που πραγματικά θα ταιριάζει σε αδύνατο καρπό μην διστάσεις για το 40αρι
Αν μπορείς φυσικά δοκίμασε τα και τα δυο και βλεπεις
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες