Όλες οι ειδοποιήσεις έρχονται στο ρολόι.Μονο όταν το κινητό είναι ανοιχτό και το δουλεύεις θα ακούς ήχους.Οταν είναι σε κατάσταση αναμονής θα σε ειδοποιεί το ρολόι.Αυτο συμβαίνει σε όλες τις εφαρμογές εκτός από αυτές που δεχονται κληση(τηλέφωνο,viber,messenger,κλπ).Παίδες θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με τις ειδοποιήσεις!
Όταν φοράω το ρολόι, δεν ακουω κανέναν ήχο ειδοποίησης (εκτός απο τον ήχο κλήσης) απο το iphone. Αν απενεργοποιήσω το Wrist detection, τότε ακούω τους ήχους απο το κινητό αλλά δεν με ειδοποιεί το ρολόι.
Επίσης, δεν λαμβάνω ηχητική ή δόνηση, όταν έρχεται email με την native εφαρμογή email. Αν όμως κοιτάξω το ρολόι, θα βρω την ειδοποίηση για νεο email.
Ξέρω οτι θα πεί ο Νίκος, πως είναι μάπα και να βάλω το Outlook, αλλά με βολεύει η native πιο πολύ.
Να σημειώσω, ότι στις ρυθμίσεις του ρολογιού, στα Notifications έχω επιλέξει το Mirror my iPhone.
Το έκανα reset και set as new και δεν άλλαξε κάτι. Έχω την εντύπωση όμως ότι την πρώτη μέρα, τουλαχιστον τα email με ειδοποιούσαν κανονικά.
Σε όλους έτσι δουλεύει ή έχω κάνει παπαριά εγώ;
Sent from my iPad using Tapatalk