Φάνηκε απο τη παρουσιάση πως φετινό AW θα κάνει ζημιά. Το λέγαμε τόσο καιρό και πιο πίσω πως μας την έκανε άσχημα φέτος η Apple. Οι λίγες ώρες που έχω στο χέρι καρπό μου, το ρολόι αρκούν για να καταλάβεις πως φέτος έγινε μπάμ. Για να 'μαι βασικά ακόμα πιο σωστός όλα φάνηκαν απο χθες στο στήσιμο. Πρώτες εντυπώσεις λοιπόν ερχόμενος απο το περσινό AW 3.
- Δε μπορείς να μη ξεκινήσεις απο την οθόνη. Gorgeous. H αλλαγή είναι τεράστια (άτιμα Bezels, άτιμες περσινές γωνίες), η LTPO κάνει τη διαφορά. Επίσης κάτι που θα το καταλάβουν μόνο όσοι είχαν παλιότερο μοντέλο. Με τις αλλαγές στην οθόνη, αλλά και τη μείωση του πάχους, η οθόνη φαίνεται πιο Flat απο ποτέ. Πρίν σου έδινε την αίσθηση της "καμπύλης". Δε ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω, οι περισσότεροι θα το καταλάβουν στη πράξη.
- Digital Crown. Πόσο μαμάτη η προσθήκη του Haptic Feedback κάνοντας πιο εύκολο το Scrolling.
- Τα πλήκτρα (Crown, Side) έχουν πλέον μια πιο "γεμάτη" αίσθηση στο πάτημα. Δεν είναι αυτό το άγαρμπο Clicky που υπήρχε.
- Ο ήχος στις κλήσεις έχει γίνει ακόμα καλύτερος, πιο καθαρός και δυνατός. Εμφανέστατη η αλλαγή.
- Η μείωση του πάχους επίσης ήταν απο τα πιο καλοδεχούμενα δωράκια φέτος. Μπορεί να μην είναι μεγάλη, όμως το καταλαβαίνεις κάνοντας το ρολόι ακόμα πιο ευκολοφόρετο.
- Τα Complications. (Να φτιάξουμε ένα Topic ε?)
- Για το τέλος αφήνω τη νέα κεραμική πλάτη που είναι πραγματικά έρωτας και χάνεται εκεί απο κάτω.
Εν κατακλείδι. Αξίζει η μετάβαση? Το 'χα γράψει, πριν παραλάβω το ρολόι. Είχα πει πως θα αξίζει ακόμα και όσους είναι με το περσινό μοντέλο. Πλέον το λέω με κάθε βεβαιότητα. Είναι τεράστιες οι αλλαγές και δεν περιορίζονται μόνο στην οθόνη. Έχουμε πλέον 64bit-o επεξεργαστή και το EKG που έρχεται και στα μέρη μας.
Είχα χρόνια να ενθουσιαστώ γενικότερα με καινούρια συσκευή, όντας κάτοχος του προηγούμενου μοντέλου. Το κατάφερε και αυτό το 4.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 18/10/2018 - 14:03