Σίγουρα θα ήθελα τον καθορισμό του μήνα από εμάς, δεν ξέρω αν το έχεις βάλει και επίσης δεν ξέρω αν γίνεται να αλλάξεις όνομα σε μία κατηγορία επειδή για κάποιο λόγω τις έδωσες λάθος όνομα.
Monese code: DIMIT036 κερδίζεις 15€. Το link για την εφαρμογή: Monese
Δεν ξέρω γιατί την συντόμευση την χρησιμοποιώ από τότε που την πρώτο έδωσες στο κοινό. Να είναι καμία 30αριά, δεν ξέρω. Επίσης δεν ξέρω αν μπορώ να συνενώσω και να κάνω 2 κατηγορίες σε 1. Τέλος πάντων μου φαίνεται πως σου βάζω δύσκολα.
Παρακάτω είναι το εργαλείο για να μετα-ονομάσεις ή συνενώσεις κατηγορίες.
Κάποια στιγμή, χωρίς να είναι προτεραιότητα θα το ενσωματώσουμε στην κυρία συντόμευση.
Βήμα 1: Καταχώρησε στην συντόμευση Money μία καινούρια κατηγορία. Ουσιαστικά το όνομα της καινούργιας που πρόκειται να αντικαταστήσει την παλιά κατηγορία.
Βήμα 2: Τρέχεις το εργαλείο απαντώντας σωστά και με Ορθογραφική ακρίβεια στις ερωτήσεις που θα σου κάνει.
Βήμα 3: Τρέχεις την συντόμευση Money και πας Συνοπτική Εικόνα > Όλα >
Εκεί θα δεις εκτός από την κατηγορία που θέλεις να αντικαταστήσεις την νέα κατηγορία σου η οποία θα πρέπει να έχει ίδιο σύνολο με την παλιά κατηγορία. Εφόσον τσεκάρεις ότι έχουν ακριβώς το ίδιο σύνολο (που σημαίνει ότι όλα πήγανε σωστά), μπορείς να πας από ρυθμίσεις να διαγράψεις την παλιά κατηγορία. Οι συναλλαγές της θα διαγραφούν κι αυτές.
Για ότι διευκρινίσεις θέλεις, το συζητάμε
https://www.icloud.c...4682267c032d35e
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 06/08/2019 - 10:51