Υπάρχει τρόπος σε κάθε καταχώρηση να μπορούμε να γράψουνε και μια περιγραφή; Έστω μία λέξη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σωστή η παρατήρηση όπως επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούν να γίνουν υποκατηγορίες π.χ. γενική κατηγορία “κινητή τηλεφωνία” υποκατηγορία “COSMOTE, wind”
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Όπως έχω αναφέρει και στην αρχική μου δημοσίευση, ο σχεδιασμός αλλά και η αποστολή αυτής της συντόμευσης είναι να ελαχιστοποιήσει την ενασχόληση του χρήστη με την συσκευή του (όχι ένα σωρό καταχωρήσεις) αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να λάβει όσο γίνεται περισσότερες, ποικίλες, αλλά και εξοατομικευμένες πληροφορίες από τα δεδομένα που καταχωρεί όταν εκείνος το επιθυμεί.
Με αυτή τη φιλοσοφία την σχεδίασα και με αυτή τη φιλοσοφία θα επιθυμούσα να παραμείνει.
Η προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες αλλά θα τις υιοθετούμε όταν εξυπηρετούν την παραπάνω φιλοσοφία.
Όσο αφορά κομμάτι των υποκατηγοριών, που έθιξε ο φίλος @tsitadim, το έχω ήδη προβλέψει και χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να κάνει κάποια επιπλέον καταχώρηση, είναι ενσωματωμένο στο Section της στατιστικής που είναι υπό κατασκευή.