Δυο e-sim ταυτόχρονα υποστηρίζουν τα 13.
Δεν ξέρω ποια συσκευή έχεις. Απλά σε ενημερώνω μήπως και τζάμπα βασανίζεσαι.
Single SIM (Nano-SIM and/or eSIM) or Dual SIM (Nano-SIM/eSIM, dual stand-by)
Δημοσίευση 04/02/2022 - 10:40
Δημοσίευση 07/02/2022 - 00:52
Έχω το 12 ProMax
Single SIM (Nano-SIM and/or eSIM) or Dual SIM (Nano-SIM/eSIM, dual stand-by)
Πάντως όταν είχα κάρτα Vodafone και e-sim cosmote ήταν και τα 2 ενεργά γιατί λάμβανα SMS και από τα 2 νούμερα ταυτόχρονα (ή/και κλήσεις).
Όταν ήθελα εναλλαγή Internet το άλλαζα από τις ρυθμίσεις (υπάρχει μία για αυτόματη εναλλαγή, αλλά δεν έχει δουλέψει ποτέ ή εγώ καταλαβαίνω λάθος τι κάνει...)
Θεωρούσα ότι μπορώ να έχω και τις 2 e-sim ενεργές ίσως με μελλοντική αναβάθμιση σε iOS.
Εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό, η What's up θα γίνει καρτούλα...
Δημοσίευση 07/02/2022 - 13:24
Τελευταία επεξεργασία από: NASA, 07/02/2022 - 13:25
Δημοσίευση 16/03/2022 - 13:54
Δημοσίευση 16/03/2022 - 14:14
Θέλω να πάρω ένα δεύτερο νούμερο για το iphone ,αρα ει esim ,η ερώτηση είναι γίνεται και με καρτοπρογραμμα να γίνει e sim γιατί στα προγράμματα των εταιριών δεν βρίσκω κάτι και δεν θέλω να κάνω δεύτερο συμβόλαιο
Καλησπέρα , ναι γίνετε , πηγαινε σε ένα καταστήμα cosmote και θα σου μετατρέψουν την καρτοκινητή sim σε esim.
Δημοσίευση 16/03/2022 - 14:40
υελεια ,ευχαριστωΚαλησπέρα , ναι γίνετε , πηγαινε σε ένα καταστήμα cosmote και θα σου μετατρέψουν την καρτοκινητή sim σε esim.
Δημοσίευση 25/03/2022 - 22:29
Δημοσίευση 11/04/2022 - 14:01
καλησπέρα σε όλους,
επειδή θέλω κ εγώ να ενεργοποιήσω την esim, με εφαρμογες τυπου viber/whatsapp κλπ, τι γίνεται?
εννοω, πως υποστηριζονται οι δύο αριθμοί ξεχωριστα, υπάρχουν στην ουσία δύο προφίλ με τις δικές τους
εφαρμογές ?
ευχαριστώ
Δημοσίευση 01/05/2022 - 21:05
καλησπέρα σε όλους,
επειδή θέλω κ εγώ να ενεργοποιήσω την esim, με εφαρμογες τυπου viber/whatsapp κλπ, τι γίνεται?
εννοω, πως υποστηριζονται οι δύο αριθμοί ξεχωριστα, υπάρχουν στην ουσία δύο προφίλ με τις δικές τους
εφαρμογές ?
ευχαριστώ
Δεν μπορείς να έχεις το viber και στους 2 αριθμούς ταυτόχρονα στο iphone γιατί δεν το υποστηρίζει η εφαρμογή κατά πρώτο λόγο...
Νομίζω ότι ούτε και το whatsapp το υποστηρίζει...
Ωστόσο αν είναι JB το κινητό, μπορείς να το κάνεις με το Crane που είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ tweak και αξίζει κάθε € που κοστίζει!!!
Δημοσίευση 08/09/2022 - 15:19
Ρε παιδιά, μηπως έχει κάνεις άκρες με κανέναν πάροχο να μάθουμε αν σκοπεύουν να υποστηρίξουν ποτέ τηλεφωνία στο Apple Watch?
Δημοσίευση 08/09/2022 - 19:11
Πρώτα θα έρθει ο Ultron και μετά θα υποστηρίξουν το watchΛετε με την ελευση του Ultra στην Ελλαδα να ερθει επιτελους LTE στο AW??
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 08/09/2022 - 19:12
Λετε με την ελευση του Ultra στην Ελλαδα να ερθει επιτελους LTE στο AW??
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 09/09/2022 - 07:25
Δημοσίευση 09/09/2022 - 10:18
Έχεις κάποια ενημέρωση ότι θα έρθει Ελλάδα το ultra ? Διότι δεν το είδα πουθενά για προπαραγγελίες ακόμαΗ υποδομη υπαρχει ηδη απο την Cosmote και η Ελλαδα ειναι μια απο τις 3 μονο Ευρωπαικες χωρες που δεν εχουν cellular AW (από όσο θυμάμαι).
Επειδη δεν υπηρχε επισημη υποστηριξη LTE γι'αυτο δεν εισηγαγε η αντιπροσωπια τα μοντελα με LTE όπως το Ατσαλένιο (το οποίο αγόρασα από Γερμανία).
Απο τη στιγμη ομως που θα φερει το Ultra το οποιο βγαινει μονο με LTE, ειναι λογικο να περιμενουμε γενικη υποστηριξη LTE.
Δημοσίευση 09/09/2022 - 10:37
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες