Και το iPhone X που δεν παίρνει eSIM πως παιρνάς στο Χ. Κατά τη ζευγοποίηση σου λέειΤο ρολόι ουσιαστικά κάνει προέκταση της eSIM που υπάρχει στο τηλ.
Για να μπορείς να το αφήνεις σπίτι κτλ.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 23/12/2018 - 19:51
Και το iPhone X που δεν παίρνει eSIM πως παιρνάς στο Χ. Κατά τη ζευγοποίηση σου λέειΤο ρολόι ουσιαστικά κάνει προέκταση της eSIM που υπάρχει στο τηλ.
Για να μπορείς να το αφήνεις σπίτι κτλ.
Δημοσίευση 23/12/2018 - 19:53
Το Χ δεν υποστηρίζει e-sim. Και φυσικά ούτε θα υποστηρίξει ποτε, αφού δεν έχει το απαραίτητο hardware.
Δημοσίευση 23/12/2018 - 20:01
Και το iPhone X που δεν παίρνει eSIM πως παιρνάς στο Χ. Κατά τη ζευγοποίηση σου λέει
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 23/12/2018 - 20:50
Δημοσίευση 23/12/2018 - 20:52
Δημοσίευση 23/12/2018 - 20:58
Και COSMOTE κάρτα να βάλω το ίδιο μου βγάζει, μήπως παίζει ρόλο που είναι από Αγγλία;Όπως πέρναγες και πέρυσι με το S3.
Η διαφορά εδώ είναι βέβαια πως η Wind δεν υποστηρίζει eSIM για να στο βγάλει.
Δημοσίευση 23/12/2018 - 21:03
Και COSMOTE κάρτα να βάλω το ίδιο μου βγάζει, μήπως παίζει ρόλο που είναι από Αγγλία;
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Καμια σχέση, και αυτά που θα φέρει η cosmote στα καταστήματα της ιδια με τα αγγλικά θα είναι. Δυο μοντελα υπάρχουν μονο το US και το Global. Αν έχεις Global είσαι 100% συμβατός με το δίκτυο εδώ. Ίσως ακόμα δεν έχουν ενεργοποιήσει τη δυνατότητα για τα ρολόγια;
Δημοσίευση 23/12/2018 - 21:10
Εφόσον το ρολόι είναι ίδιο Region να υποστηρίζονται οι μπάντες, ναι.
Γιατί όμως μιλάνε όλοι για twin-sim, εγώ θέλω να αφήνω το iphone X στο σπίτι σε flight mode ή κλειστό και να έχω το aw3/4 μόνο όταν πάω για τρέξιμο έξω.
Δημοσίευση 23/12/2018 - 22:25
Μπορουμε να εχουμε 2 διαφορετικα προφιλ δεδομενων στο iphone;
Δηλαδη να μπορεις να εχεις προσβαση στα δεδομενα ειτε από την esim (cosmote) ειτε απο την φυσικη sim,η οποια θα ειναι απο διαφορετικο παροχο;
Στην δικη μου περιπτωση,εχει αποθηκευτει το προφιλ της φυσικης sim (vodafone) οποτε δεν λειτουργουν τα δεδομενα οταν κανω μεταπτωση για χρηση δεδομενων απο την esim.
Δεν ξερω μηπως μπορω να περασω χειροκινητα τις ρυθμισεις..
Καμια ιδεα;
Δημοσίευση 23/12/2018 - 22:44
Μπορουμε να εχουμε 2 διαφορετικα προφιλ δεδομενων στο iphone;
Δηλαδη να μπορεις να εχεις προσβαση στα δεδομενα ειτε από την esim (cosmote) ειτε απο την φυσικη sim,η οποια θα ειναι απο διαφορετικο παροχο;
Στην δικη μου περιπτωση,εχει αποθηκευτει το προφιλ της φυσικης sim (vodafone) οποτε δεν λειτουργουν τα δεδομενα οταν κανω μεταπτωση για χρηση δεδομενων απο την esim.
Δεν ξερω μηπως μπορω να περασω χειροκινητα τις ρυθμισεις..
Καμια ιδεα;
Δημοσίευση 23/12/2018 - 22:45
Oλα οκ,απλα εκανα μια αλλαγη στις ρυθμισεις apn.
Δημοσίευση 24/12/2018 - 16:40
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες