Intenso
Δημοσίευση 23/01/2019 - 09:51
Αγόρασα ένα usb stick της intenso 32 gb το οποίο είναι και για windows και για iPhone
Εκτός του ότι έσκασα ένα πενηντάρικο μάλλον τσάμπα και βερεσέ γιατί για να δουλέψει πρέπει να κατεβάσω στο κινητό μια εφαρμογή που δεν υπάρχει στο ελληνικό apple store .
Μου βγαίνει ένα μήνυμα ότι πρέπει να αλλάξω χώρα η κατάστημα
Το θέμα είναι ότι δεν αφήνει γιατί πρέπει να μην έχω καθόλου λεφτά μέσα και εγώ έχω περάσει μια προπληρωμένη της apple
Υπάρχει καμμία λύση η τσάμπα έσκασα το πενηντάρικο ;
Ευχαριστώ
Ad
Δημοσίευση 23/01/2019 - 18:59
64gb με περιπου 39€.
Μολις το συνδεσεις σε iphone η ipad ζητα να κατεβασει την εφαρμογη και ολα κομπλε.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 23/01/2019 - 21:59
Όλα αυτού του είδους τα στικάκια για iPh έχουν δικό τους App, λόγω iOS που δεν υπάρχει πρόσβαση στο Filesystem.
Θα βάλεις λεφτά στη κάρτα, θα αλλάξεις Region στις ρυθμίσεις και θα κατεβάσεις το App.
Μα έχω λεφτά μεσα ..Εχω την προπληρωμένη του apple store
Εγώ πήγα στις ρυθμίσεις του λογαριασμού μου να αλλάξω την χωρα και μου ανέφερε ότι πρέπει να εξοφλήσω πρώτα το υπόλοιπο για να αλλάξω apple store
Όταν εννοείς ρυθμίσεις εννοείς στις ρυθμίσεις για χωρα και γλωσσα στο κινητό ?
Δημοσίευση 23/01/2019 - 22:00
Αυτο που σιγουρα δουλευει και με λιγοτερα χρηματα ειναι το ixpand της sandisk.
64gb με περιπου 39€.
Μολις το συνδεσεις σε iphone η ipad ζητα να κατεβασει την εφαρμογη και ολα κομπλε.
Sent from my iPad using Tapatalk
Το θέμα είναι τι κάνω με αυτό που πηρα ευχαριστώ πάντως
Δημοσίευση 23/01/2019 - 22:53
Μα έχω λεφτά μεσα ..Εχω την προπληρωμένη του apple store
Εγώ πήγα στις ρυθμίσεις του λογαριασμού μου να αλλάξω την χωρα και μου ανέφερε ότι πρέπει να εξοφλήσω πρώτα το υπόλοιπο για να αλλάξω apple store
Όταν εννοείς ρυθμίσεις εννοείς στις ρυθμίσεις για χωρα και γλωσσα στο κινητό ?
Απο τη στιγμή που χρωστάς, δε μπορείς να κάνεις αλλαγή ασχέτως του ποσού στη κάρτα.
Την αλλαγή τη κάνεις απο ρυθμίσεις στο iTunes & App Store για το iD σου.
Δημοσίευση 23/01/2019 - 23:23
Απο τη στιγμή που χρωστάς, δε μπορείς να κάνεις αλλαγή ασχέτως του ποσού στη κάρτα.
Την αλλαγή τη κάνεις απο ρυθμίσεις στο iTunes & App Store για το iD σου.
Δηλ για να καταλάβω
Πήρα την προπληρωμένη για να μου τραβάει η apple ένα ευρω περίπου για τα 50 giga που έχω και καμμια αγορα εάν τύχει
Και πότε δεν θα χρωστάω ? Όταν αδειάσει η gift card ??
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες