Εγω θα πρότεινα να μην προχωρήσεις σε αλλαγή διεύθυνσης πριν έρθει η πρώτη κάρτα και την ενεργοποιήσεις.
Αφού έρθει μετά προχωράς στο Βήμα με την αλλαγή διεύθυνσης. Αν κάνεις την αλλαγή πριν σου έρθει, όταν επιλέξεις my card is broken, μπορεί να ακυρώσει την πρώτη κάρτα μιας και δεν είχε ενεργοποιηθεί ποτέ.
Ναι ναι συμφωνώ με αυτό που λες,ετσι θα έκανα, περιμένω πρώτα να έρθει η κάρτα στην Αθήνα να μου την στείλει η αδερφή μου (κ πάλι να αναφερω δεν ξέρω γιατί για Αγρίνιο ενώ έβρισκε κανονικά και το μέρος και την διεύθυνση έβγαζε σφάλμα invalid postcode) κ μετά να κανω τα βήματα που έγραψες.
Μέχρι στιγμής νομίζω δε χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο, έχω διευθυνση εξωτερικου απο ship&shop ,περιμένω την κάρτα Ελλάδα κ μόλις έρθει την ενεργοποιω κ παω στο βημα με την broken κάρτα.
Στην εφαρμογή Ν26 Τελείωσα το σετάρισμα δεν υπάρχει πρόβλημα γιαυτό έτσι; Προχώρησε και στο τελευταίο βήμα και έβαλα το PIN το οποίο αποθήκευσα για να χρησιμοποιήσω στην κάρτα. Η εφαρμογή πλέον ανοίγει κανονικά και έβαλα κ FaceID για να ανοίγει.
Στα μηνύματα της εικόνας που έβαλα πιο πάνω απο το email 1 κ 2 είναι κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω;
Νομιζω ειμαι οκ απλα περιμενω.
Να αναφέρω εδώ και ένα ευχαριστώ nsxbass και για τον οδηγό και για τα διευκρινιστικά Ποστ γιατί καμιά φορά τον κόπο και την ενασχόλησή κάποιου την θεωρούμε δεδομένη ενώ δεν είναι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 28/01/2019 - 12:03