Χαίρετε
έχω sierra στον late 2015 27" imac και επειδή βλέπω όλα τα υπόλοιπα λειτουργικά να βγαίνουν την μετά του mojave έκδοση με apfs, μου φαίνεται δεν γίνεται να γλιτώσω αναβάθμιση λειτουργικού. Σκέφτομαι να βάλω το mojave αλλά αυτό που με διστάζει όλους αυτούς τους μήνες είναι ναι μεν έχω διαβάσει ότι το mojave είναι συμβατό me fusion drives αλλά από την άλλη σε άλλα forums, έχω διαβάσει διάφορα προβλήματα. Ίσως να οφείλεται στο bootcamp που μάλλον δεν θα δουλεύει και εγώ ευτυχώς δεν έχω. Απλά έχω χωρίσει τον κύριο δίσκο 1tb σε 2 partitions. Αν είναι να τα βάλω, θα ήθελα να κάνω clean installation και να μπουν με format του δίσκου. Έχω κρατήσει παλαιότερο time machine και τα αρχεία + προγράμματα ξεχωριστά. Αλλά αν πάει κάτι στραβά, θα μπορώ να γυρίσω σε time machine? Φοβάμαι ότι μπορεί να μην γίνει διότι το time machine θα είναι με το παλαιότερο file system (hfs+ αν δεν κάνω λάθος) και επίσης αξίζει η αναβάθμιση; Το apfs θα είναι καλύτερο σε fusion δίσκο; Ή μήπως γίνουν χειρότερα τα πράγματα;
Αυτό το βίντεο έλεγα να ακολουθήσω εφόσον προχωρήσω στην εγκατάσταση.
Κάποιος από εσάς με fusion drive, έχει βάλει το mojave??