Συγνώμη αν έχει ξανά ειπωθεί πως αποφεύγουμε την αναβάθμιση του iOS ; Χρειάζεται να βάλω το tvOS profile ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 01/03/2019 - 19:49
Συγνώμη αν έχει ξανά ειπωθεί πως αποφεύγουμε την αναβάθμιση του iOS ; Χρειάζεται να βάλω το tvOS profile ?
Δημοσίευση 01/03/2019 - 23:05
Όσοι έχουν ακόμα τον εκνευριστικό άσσο μέσα στις ρυθμίσεις στο General για το διαθέσιμο Update, το διαγράφουμε αν είναι ήδη έτοιμο προς εγκατάσταση απο τη διαχείριση χώρου, περνάμε και το γνωστό πλέον tvOS απο εδώ για το μπλοκάρισμα των επόμενων. Να πούμε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να συνυπάρχει με το Yalu.
Στη συνέχεια με Filza πηγαίνουμε στη διαδρομή var/mobile/Library/Preferences για να βρούμε το com.apple.Prefrences. Αφού το ανοίξουμε, κάτω χαμηλά θα αλλάξουμε σε No τις τιμές στα kBadgedForSoftwareUpdateJumpOnceKey και kBadgedForSoftwareUpdateKey. Πατάμε Save και κάνουμε Reboot στη συσκευή με τρέξιμο του Yalu102 ξανά. Όπως καταλάβατε, το Badge θα έχει ήδη πάρει πόδι.
Όπου Yalu, βάζεις unc0ver.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 01/03/2019 - 23:18
Δημοσίευση 02/03/2019 - 00:24
Ακολουθεί ενδεχομένως χαζή ερώτηση.
Στην κατοχή μου έχω ένα iPhone 6 σε 12.1.1 beta. Κανονική υποστήριξη δεν παίζει ακόμα. Αυτό που θέλω είναι να κατεβάσω το συγκεκριμένο τηλ σε 11.3.1, που έχω κρατήσει SHSH2, για κάποιες δοκιμές.
Γίνεται να το κάνω ήδη αυτό;
Δημοσίευση 02/03/2019 - 03:03
καλησπερα σε ολους.
δεν εχω ξανα κανει jailbreak τετοιου ειδους.
τι ειναι το 2-Factor Authentication?
μπορω καπως να το απενεργοποιησω?
Δημοσίευση 02/03/2019 - 16:05
Με λίγα λόγια είναι το ξεκλείδωμα και η έγκριση με Touch Id και χρήση κωδικού.καλησπερα σε ολους.
δεν εχω ξανα κανει jailbreak τετοιου ειδους.
τι ειναι το 2-Factor Authentication?[/size]
μπορω καπως να το απενεργοποιησω?
Τελευταία επεξεργασία από: Konstantinosdj, 02/03/2019 - 16:11
Δημοσίευση 02/03/2019 - 17:29
Δημοσίευση 02/03/2019 - 23:49
Για iphone Xs Max εχουμε jailbreak η περιμενουμε συντομα ?
Δημοσίευση 03/03/2019 - 11:19
Πότε χρειάζεται ανανέωση το πιστοποιητικό του Unc0ver?
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Δημοσίευση 03/03/2019 - 11:30
Πότε χρειάζεται ανανέωση το πιστοποιητικό του Unc0ver?
1o post Και εδώ φυσικά μιλάμε πάλι για Semi-Untethered JB (που ήρθε για να μείνει). Αυτό σημαίνει πως μετά απο κάθε Reboot, ή αν μας κλείσει η συσκευή, θα χρειαστεί να τρέξουμε ξανά το App του unc0ver για να μπεί ξανά η συσκευή σε JBoken κατάσταση. Το πιστοποιητικό ελέω Apple έχει διάρκεια 7 ημέρες απο το αρχικό του πέρασμα. Έτσι, μετά και το τέλος των 7 ημερών όπου και θα λήγει, θα χρειαστεί να κάνετε ξανά τη διαδικασία μέσω του Cydia Impactor για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων. Φυσικά υπάρχουν και οι γνωστές (πλέον) εναλλακτικές απο τα TweakBox και jailbreaks.fun όπου και μπορείτε να κατεβάσε μέσω Safari το IPA.
Δημοσίευση 03/03/2019 - 11:35
1o post Και εδώ φυσικά μιλάμε πάλι για Semi-Untethered JB (που ήρθε για να μείνει). Αυτό σημαίνει πως μετά απο κάθε Reboot, ή αν μας κλείσει η συσκευή, θα χρειαστεί να τρέξουμε ξανά το App του unc0ver για να μπεί ξανά η συσκευή σε JBoken κατάσταση. Το πιστοποιητικό ελέω Apple έχει διάρκεια 7 ημέρες απο το αρχικό του πέρασμα. Έτσι, μετά και το τέλος των 7 ημερών όπου και θα λήγει, θα χρειαστεί να κάνετε ξανά τη διαδικασία μέσω του Cydia Impactor για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων. Φυσικά υπάρχουν και οι γνωστές (πλέον) εναλλακτικές απο τα TweakBox και jailbreaks.fun όπου και μπορείτε να κατεβάσε μέσω Safari το IPA.
Έχουν περάσει 7 μέρες από την μέρα που έκανα την διαδικασία, και παρόλα αυτά η συσκευή μου είναι σε JB κατάσταση...
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Δημοσίευση 03/03/2019 - 12:10
Μηπως εχεις βαλει καποια καινουρια beta του unc0ver αυτες μερες?
Δημοσίευση 03/03/2019 - 16:38
Έχουν περάσει 7 μέρες από την μέρα που έκανα την διαδικασία, και παρόλα αυτά η συσκευή μου είναι σε JB κατάσταση...
Όταν λήγουν οι μέρες, δε χάνεται αυτομάτως και το JB..
Αυτό αν κάνεις Reboot που θα χρειαστεί να τρέξεις το unc0ver.
Τότε απλά δε θα σου ανοίγει.
Υπάρχουν εναλλακτικές με ReProvision ή Ext3nder.
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες