Γενικά αυτά που λες Δημήτρη ισχύουν μεν αλλα για hard core users!
Για το 90% είναι super το macOS, σε αυτούς μέσα και εγώ.
Δημοσίευση 04/06/2019 - 18:59
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 04/06/2019 - 19:05
Δημοσίευση 04/06/2019 - 19:06
Και εγώ είχα θέμα με το apfs λόγω του fusion drive και που (ίσως) είχα partitions (μάλλον δηλαδή αλλά σιγά το θέμα..) και ευτυχώς με την βοήθεια των παιδιών εδώ - του Δημήτρη και του Γιώργου τώρα είναι όλα μια χαρά!
Αλλά και άλλοι είχαν θέματα που είχα διαβάσει σε ξένα forums. Δεν ήμουν ο μοναδικός.
Επίσης, το άλλο το θέμα με τα local που δεν σου βγάζει την τοπική ώρα και ημερομηνία στην τοπική γλώσσα σου εφόσον έχει ξένη γλώσσα στο λειτουργικό, ακόμη να φτιαχτεί... Μια χαρά ήταν στα παλαιότερα λειτουργικά.
Αλλά εντάξει, ένα λειτουργικό δεν γίνεται να είναι τέλειο. Για αυτό το ζυγίζουμε και διαλέγουμε τι μας κάνει περισσότερο.
Δημοσίευση 04/06/2019 - 20:02
Και εγώ είχα θέμα με το apfs λόγω του fusion drive και που (ίσως) είχα partitions (μάλλον δηλαδή αλλά σιγά το θέμα..) και ευτυχώς με την βοήθεια των παιδιών εδώ - του Δημήτρη και του Γιώργου τώρα είναι όλα μια χαρά!
Αλλά και άλλοι είχαν θέματα που είχα διαβάσει σε ξένα forums. Δεν ήμουν ο μοναδικός.
Επίσης, το άλλο το θέμα με τα local που δεν σου βγάζει την τοπική ώρα και ημερομηνία στην τοπική γλώσσα σου εφόσον έχει ξένη γλώσσα στο λειτουργικό, ακόμη να φτιαχτεί... Μια χαρά ήταν στα παλαιότερα λειτουργικά.
Αλλά εντάξει, ένα λειτουργικό δεν γίνεται να είναι τέλειο. Για αυτό το ζυγίζουμε και διαλέγουμε τι μας κάνει περισσότερο.
Δημοσίευση 04/06/2019 - 20:30
Ρε παιδιά μια βοήθεια, δεν μπορώ με τίποτα να εγκαταστήσω τη beta. Είμαι σε fusion drive με APFS και όταν πάει να κάνει την επανεκκίνηση ο υπολογιστής για να ξεκινήσει την εγκατάσταση μου βγάζει το μήνυμα "an error occurred while preparing the installation. try running this application again" . Τώρα τρέχω 10.14.6
Δημοσίευση 04/06/2019 - 20:35
Ρε παιδιά μια βοήθεια, δεν μπορώ με τίποτα να εγκαταστήσω τη beta. Είμαι σε fusion drive με APFS και όταν πάει να κάνει την επανεκκίνηση ο υπολογιστής για να ξεκινήσει την εγκατάσταση μου βγάζει το μήνυμα "an error occurred while preparing the installation. try running this application again" . Τώρα τρέχω 10.14.6
Γιατί πηγαίνεις γυρεύοντας ;.
Η κάθε beta συνιστάται να εγκαθίσταται σε εξωτερικό δίσκο.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 04/06/2019 - 20:38
Κάθε φορά έτσι το πάω φτου φτού εδώ και πολλά χρόνια. Το ίδιο πάντως μου κάνει και σε εξωτερικό δίσκο. Τον φόρμαρα και σε APFS και σε journaled, πάλι το ίδιο μήνυμα.
Δημοσίευση 04/06/2019 - 20:39
Κατά τα άλλα, κάνεις boot στο σύστημα σου ;.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 04/06/2019 - 20:53
Το σύστημα μου λειτουργεί μια χαρά, δεν μπορώ με τίποτα να κάνω εγκατάσταση.
Δημοσίευση 04/06/2019 - 20:57
Αυτό είναι το σφάλμα ;.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 04/06/2019 - 20:58
Σωστά!
Δημοσίευση 04/06/2019 - 21:03
Πως προσπαθείς να κάνεις την εγκατάσταση ;.
Από τον installer στον startup disk ή από ένα installer drive ;.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 04/06/2019 - 21:07
Πρώτη επιλογή
Δημοσίευση 04/06/2019 - 21:15
Στο Terminal πληκτρολόγησε date και Enter.
Ποιά ημερομηνία βγάζει;.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 04/06/2019 - 21:15
Tue Jun 4 22:15:47 EEST 2019
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες