Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Απόψεις για την καλύτερη θήκη...

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
349 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   Athan

Athan

iPH Member

• 280 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/10/2010 - 23:26

Συμπαθητική φαίνεται, ειδικά για τόσο χαμηλή τιμή, αλλά κάτι που με απασχολεί είναι πως δεν βλέπω στο κάτω μέρος της τρυπούλες για το μεγάφωνο.

Τελευταία επεξεργασία από: Athan, 13/10/2010 - 23:27

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 13/10/2010 - 23:34

Μάγκες ρίξτε κ μια ματιά εδώ εγω τις βρήκα "Ξεχωριστες" κ αρκετά φτηνές.Κ κατι ακόμα παρέλαβα σήμερα το ® Pumpers μου.και ειναι συμπαθητικό.

http://www.ultra-cas...cts_iphone4.php

Έχει παραγγείλει κανείς απο εδώ?

#243   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2594 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 13/10/2010 - 23:36

Συμπαθητική φαίνεται, ειδικά για τόσο χαμηλή τιμή, αλλά κάτι που με απασχολεί είναι πως δεν βλέπω στο κάτω μέρος της τρυπούλες για το μεγάφωνο.

Με τον ηχο δεν εχει προβλημα. Ισα ισα που μου φαινεται οτι παιζει πιο δυνατα γιατι κανει echo :lol:

Me to kalo nikos
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#244   Nikos123

Nikos123

iPH Addict

• 691 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/10/2010 - 23:51

Θα έπαιρνα σαν αυτη που πήρες malia αλλα προτίμησα σαν αυτη που είχα στο 3g,3gs. Μου αρέσει περισσότερο...Σε ευχαριστώ και καλορίζική μας :rolleyes: :rolleyes:

#245   Coolermaster

Coolermaster

iPH Member

• 210 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 14/10/2010 - 15:30

μηπως γνωριζει καποιος που μπορω να βρω αυτη τη θηκη?

Αναρτημένη εικόνα

Η αυτη

Αναρτημένη εικόνα

..ειναι κ οι δυο της switcheasy...οποιος γνωριζει καποιο καταστημα που τις εχει θα του ημουν υποχρεος.ευχαριστω.

public!!! εχει!

#246   freedoom

freedoom

iPH Member

• 235 μηνύματα
  • Twitter:@lefpol
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:freedoom1013

Δημοσίευση 10/11/2010 - 14:46

Έχω κάτσει κι έχω διαβάσει τόσα posts, έχω λιώσει το youtube σε reviews, και πάλι νιώθω χαμένος με τόση πληθώρα θηκών που κυκλοφορούν.
Προσωπικά αγόρασα της Wrapsol, η οποία ήρθε σε 8 μέρες . Δυστυχώς δεν κατάφερα να βάλω την μπροστά ζελατίνα καλά, και είναι με φυσαλίδες και κάποια fingerprints.
Η περιμετρική προστασία ωστόσο είναι πολύ καλή και η πίσω, εξίσου καλή. Βέβαια, αυτό που διαπίστωσα και είναι και φυσικό είναι ότι μαζεύονται σκόνες στις άκρες της ζελατίνας και είναι κάπως ενοχλητικό. Αλλά πρέπει να είναι αναπόφευκτο.
Επίσης η ίδια η Wrapsol ισχυρίζεται στο site της ότι η προστασία της είναι καλύτερη της Zagg και το τεκμηριώνει με κάτι διαγράμματα.
Η εταιρεία λέει ότι είναι και επανατοποθετήσιμη αλλά εγώ δεν ξέρω αν μπορώ με κάποιον τρόπο να την καθαρίσω και να την ξαναβάλω στο τηλέφωνο.
Τέλος απ ό,τι διάβασα στο thread μπορώ να πω πως τα προϊόντα της sgp φαίνονται πολύ καλά και σε καλές τιμές.
Μέχρι τώρα έλεγα να πάρω την Torque της Case-Mate, αλλά μάλλον θα κατευθυνθώ προς την sgp.

Τελευταία επεξεργασία από: freedoom, 10/11/2010 - 14:52

#247   BRAVEHEART

BRAVEHEART

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2010 - 18:48

Παιδια εχει δοκιμασει κανεις αυτη τη θηκη να μας πει εντυπωσεις,γιατι τη ζαχαρωνω. :)

#248   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2010 - 18:50

Μόλις την παρήγγειλα(μαύρη): http://www.more-thin...r-iphone-4.html :rolleyes:

εγω χθες παρηγγειλα αυτη :) http://www.more-thin...r-iphone-4.html

#249   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9857 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2010 - 20:13

Παιδια εχει δοκιμασει κανεις αυτη τη θηκη να μας πει εντυπωσεις,γιατι τη ζαχαρωνω. :)

Aν σου αρεσει παρτη,αρκετα καλη ποιοτητα,πολυ καλη εφαρμογη και αριστη προστασια.Δεν την εχω,ειχα 2 τετοιες(Gariz) για το 3gs και τις χαρηκα.Την εχει συναδελφος μου ομως τη συγκεκριμενη και την εχω δει live.

DINFUN:Καλοριζικη,πολυ κυριλε θηκη,λιγο σφιχτη στην αρχη αλλα μην τρομαξεις γιατι προσαρμοζεται στο τηλ γρηγορα.Οπως ειχα πει και σε ενα φιλο εδω μολις την παραλαβεις με το καλο τις πρωτες μερες να αφηνεις το κινητο μεσα στη θηκη ακομα και το βραδυ.

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 15/11/2010 - 20:13

#250   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2010 - 20:28

thanks for the tips.. με τις θηκες κανω συλλογη.. εχω κι αλλες MORE και ημουν ευχαριστημενος μεχρι να την βαρεθω... :lol:

#251   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 15/11/2010 - 20:42

Η δικιά μου αυτή εδώ , καθότι είχα σχεδόν την ίδια για όλα τα μοντέλα iPhone μέχρι σήμερα. (2G 3G 3GS)
..μην χαλάσουμε και την παράδοση;

Και για δεύτερη (για εκδρομές??) αυτή εδώ incase, (δωρεάν με το πρόγραμμα της Apple;) αισθητική, και απόλυτα ικανοποιημένος.

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#252   BRAVEHEART

BRAVEHEART

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2010 - 21:17

Aν σου αρεσει παρτη,αρκετα καλη ποιοτητα,πολυ καλη εφαρμογη και αριστη προστασια.Δεν την εχω,ειχα 2 τετοιες(Gariz) για το 3gs και τις χαρηκα.Την εχει συναδελφος μου ομως τη συγκεκριμενη και την εχω δει live.

Οκ thanks...μαλλον θα τη χτυπησω.

Ξερετε αν συμφερει να την παρω απο ebay ή απο καπου αλλου?

#253   hercules

hercules

iPH Master

• 6248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 15/11/2010 - 21:23

εγω εχω αυτη εδω ,σαν να μην φοραει θηκη και πανω κατω screen protector και ολα κομπλε http://e-click.gr/in...roduct_id=43846 :)

#254   giannis1010

giannis1010

iPH User

• 149 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2010 - 21:27

Η δικιά μου αυτή εδώ , καθότι είχα σχεδόν την ίδια για όλα τα μοντέλα iPhone μέχρι σήμερα. (2G 3G 3GS)
..μην χαλάσουμε και την παράδοση;

Αυτή είχα και εγώ στο 3GS και την έχω πάρει και για το 4 μου τώρα.Πολύ ευχαριστημένος με πολύ καλή έφαρμογή

#255   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9857 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2010 - 21:35

Οκ thanks...μαλλον θα τη χτυπησω.

Ξερετε αν συμφερει να την παρω απο ebay ή απο καπου αλλου?

Δεν νομιζω οτι θα βρεις διαφορα απο eBay αν και δεν χανεις τιποτα να ριξεις μια ματια.Επισης καποια καταστηματα εξω εχουν καποιες σειρες απο SGP αλλα απο αποψη τιμης δεν δεν θα βρεις διαφορα.Αν τελικα δεν βρεις κατι απο eBay τοτε και λογω καλων μεταφορικων παρτη απο www.cretouch.com

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες