Χρόνια χρησιμοποιώ το Airmail.
Τόσο χρήσιμο που εννοείται στο Mac άξιζε να πληρώσω για να την αποκτήσω.
Από χθες με το νέο update στο iOS έγινε συνδρομητική. 10 ευρώ τον χρόνο. Πραγματικά το θεωρώ κοροϊδία αν κ όλα πάνε κατά εκεί. Να ήταν για πάντα οκ. Αλλά τον χρόνο; Κ πραγματικά με έχει βολέψει τόσο πολύ σαν εφαρμογή που στο τσακ είμαι να τα δώσω.
Χρησιμοποιώ πολλά διαφορετικά account για αυτό ψάχνω κάτι πολύ καλό.
Δοκίμασα το spark που υπάρχει κ στις δυο πλατφόρμες. Όμως σε αναγκάζει ότι λογαριασμούς έχεις στο κινητό, να είναι κ στον υπολογιστή. Κάτι που δεν με βολεύει καθώς στον υπολογιστή έχω πιο πολλούς λογαριασμούς.
Επίσης δεν έχει vip επαφές. Να έχω ανενεργές τις ειδοποιήσεις κ να μου έρχονται μόνο από αυτούς.
Θα μου πεις γιατί δεν χρησιμοποιείς τις native εφαρμογές. Γιατί σε σχέση με το airmail είναι σαν ασπρόμαυρα ενώ είχα μάθει στα έγχρωμα. Πραγματικά κάθε λογαριασμός είχε διαφορετικό χρωμα, συν επαφή με εικόνα έτσι ήξερες τι είναι κ από που είναι.
Έδωσα μια ευκαιρία κ στο outlook καθώς έχω πολλούς exchange λογαριασμούς αλλά στο υπολογιστή με λίγο ζόρι κρασαρε έξι φορές.
Στο Airmail δούλευε κ το handoff αλλά άντε αυτό πάει κ έρχεται. Δεν θα μου λείψει.
Να συμπληρώσω ότι καμία εφαρμογή δεν είναι πειρατική.
Έχετε καμία άλλη πρόταση;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: sakis697, 16/07/2019 - 18:22