Ο φορτιστής του iPhone Pro / Pro Max (που είναι 18W) είναι με USB Type C.
Το καλώδιο του Seneo δε θα κανει σε αυτόν τον φορτιστή γιατί καταλήγει στο κλασικό USB.
Δημοσίευση 09/12/2019 - 18:36
Το καλώδιο του Seneo δε θα κανει σε αυτόν τον φορτιστή γιατί καταλήγει στο κλασικό USB.
Δημοσίευση 09/12/2019 - 19:03
Δημοσίευση 09/12/2019 - 22:06
Ο φορτιστης του iphone 11 pro δεν ειναι ιδιος (18w) ;
Γιατι χρειαζομαι και αλλον ;
Σορυ αν σας ζαλισα ....
Όπως σου 'πα και πιο πάνω είναι USB-C που δεν υποστηρίζει.
Ουσιαστικά δε μας απασχολούν τα Watt όσο οτι δε θα μπορείς να τον συνδέσεις.
Δημοσίευση 13/12/2019 - 14:30
Δημοσίευση 14/12/2019 - 11:57
Δημοσίευση 14/12/2019 - 11:58
Ποιο είναι το μεσαίο γράφημα ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 14/12/2019 - 12:57
Βηματα απο το pedometer.Ποιο είναι το μεσαίο γράφημα ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 14/12/2019 - 14:26
Δημοσίευση 14/12/2019 - 16:55
Δημοσίευση 14/12/2019 - 17:02
Καλησπέρα, επειδη επιτέλους μετά από καιρό ήρθε η στιγμή να αποκτήσω κι εγώ Apple watch,ήθελα να ρωτήσω το εξής
Το ρολόι το φοράω στο δεξί χέρι, σ αυτή την περίπτωση η οθόνη γυρνάει ανάποδα για να είναι απ έξω το button και τι άλλες αλλαγές γίνονται ή το φοράω κανονικά με το button από μέσα που μάλλον είναι ταλαιπωρία;
Ευχαριστώ
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 14/12/2019 - 17:32
Ωραίος,οπότε είμαστε οκ!!Απ’οπου θες φορά το και όπως θες. Έχει επιλογή για το ποιο χέρι θα το φορέσεις.
Δημοσίευση 14/12/2019 - 19:49
Και επιτέλους φοράω στο χέρι μου το ολοκαίνουργιο και πρώτο μου Apple Watch!!
Η χαρά μου είναι μεγάλη (Νίκο είχες δίκιο που πρότεινες να το αγοράσω)!!!
Ακόμα το έχω λίγες ώρες και προσπαθώ να το μάθω και να καταλάβω πώς δουλεύει.Οπότε θα ήθελα να κάνω δύο "χαζές" ερωτήσεις.
1)Όταν έρχονται κάποιες ειδοποιήσεις (πχ μήνυμα στο messenger ή στο instagram) χτυπάει η ειδοποίηση στο ρολόι αλλά όχι στο κινητό.Δεν γίνεται να χτυπάει και στα δύο?Η' αυτόματα πια οι ειδοποιήσεις πάνε κατευθείαν στο ρολόι?
2)Σε περίπτωση που σου ανέβει η πίεση από τα νεύρα (λέμε τώρα) ή για κάποιο λόγο οι χτύποι της καρδιάς είναι περισσότεροι από το κανονικό το ρολόι θα χτυπήσει ή κάτι τέτοιο?
Δημοσίευση 14/12/2019 - 20:20
Και επιτέλους φοράω στο χέρι μου το ολοκαίνουργιο και πρώτο μου Apple Watch!!
Ακόμα το έχω λίγες ώρες και προσπαθώ να το μάθω και να καταλάβω πώς δουλεύει.Οπότε θα ήθελα να κάνω δύο "χαζές" ερωτήσεις.
1)Όταν έρχονται κάποιες ειδοποιήσεις (πχ μήνυμα στο messenger ή στο instagram) χτυπάει η ειδοποίηση στο ρολόι αλλά όχι στο κινητό.Δεν γίνεται να χτυπάει και στα δύο?Η' αυτόματα πια οι ειδοποιήσεις πάνε κατευθείαν στο ρολόι?
2)Σε περίπτωση που σου ανέβει η πίεση από τα νεύρα (λέμε τώρα) ή για κάποιο λόγο οι χτύποι της καρδιάς είναι περισσότεροι από το κανονικό το ρολόι θα χτυπήσει ή κάτι τέτοιο?
Δημοσίευση 14/12/2019 - 21:41
Να το χαρείς. Για 'μενα μακράν το καλύτερο Gadget που έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια.Και επιτέλους φοράω στο χέρι μου το ολοκαίνουργιο και πρώτο μου Apple Watch!!
Δημοσίευση 15/12/2019 - 09:00
Να το χαρείς. Για 'μενα μακράν το καλύτερο Gadget που έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια.
Πρέπει να ρυθμίσεις το Heart Health στο Watch App τους ρυθμούς για τις ειδοποιήσεις.
Βάλε HeartWatch να ηρεμήσεις.. Επίσης.
http://www.iphonehel...16#entry2013596
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Νίκο μου! Είναι πραγματικά ΦΟΒΕΡΟ κι ας προσπαθώ ακόμα να το μάθω κι ας το έχω μόνο λίγες ώρες....
Και όπως κάθε φορά που αγοράζω ένα νέο apple προιόν κάθομαι και αναρωτιέμαι πραγματικά ΤΙ έκανα τόσο καιρό και δεν το είχα αγοράσει ήδη?
Όποιος το σκέφτεται να ΜΗΝ το σκέφτεται άλλο!Βουρ στο ψαχνό παιδιά!
Τελευταία επεξεργασία από: Lefty79, 15/12/2019 - 09:00
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες